13556012_10210000738192230_1381614168_o-620x399

Delia Popa, autoarea Hranatate, descrie experiența ei la GWS Organic Beauty Center&SPA si cum a perceput colorarea cu Natulique ?, vopseaua ce ofera un concept complet de ingrijire si colorare cu cele mai protective produse organice, primele produse profesionale certificate cu Ecocert si USDA Organic ?

Un continut de peste 98,02%ingrediente organice certificate trateaza parul odata cu colorarea si regenereaza scalpul sensibilizat , fiind un antiaging avansat pentru firul de par ! Vopsea care nu cauzeaza alergii sau sensibilizarea scalpului , fara amoniac , fara PTD , fara DEA , fara TEA , singura pudra fara amoniac , fara PPD , fara Resorcinol ! Produsele Natulique sunt netestate pe animale , ambalajele sunt din materiale reciclabile , styling pe baza de gaz propelant BIO DME derivat 100% din deseuri de biomasa , productie pe baza de energie eoliana, concept ecosustenabil !

Alege Frumusetea Organica Certificata si Achizitiile Responabile !

Articolul original il puteti gasi pe Hranatate.ro sau il puteti citi mai jos:

 

Imi vopsesc parul de la 17 ani si nu pentru ca as fi avut nevoie, pentru ca, din fericire, firele albe intarzie sa isi faca aparitia. Dar si eu, ca probabil multe alte fete, nu m-am simtit multumita de culoarea naturala a parului si am incercat diverse nuante, incepand de la rosu, blond – pentru cateva luni, castaniu si pana m-am stabilizat la culoarea nucii – un cafeniu inchis, inspre negru.

In ultimii ani, de cand am devenit promoter al unui stil de viata sanatos, holistic, sunt intr-o permanenta cautare de produse naturale. Vopseaua de par a fost o mare problema pentru mine, intrucat ii puteam simti aciditatea si chimicalele, afectandu-mi structura si rezistenta firului de par. De aceea, am evitat sa ma vopsesc, chiar si in conditiile in care foloseam vopsea fara amoniac si am cautat o vopsea de par naturala.

Am firul de par fin si subtire, motiv pentru care ii acord atentie maxima si incerc sa nu-l afectez in nici un fel. Mai ales ca in ultima perioada am inteles importanta parului, firele de par functionand precum niste antene intinse inspre Univers, prin care ne alimentam cu energie.

Vopseaua de par obisnuita este un produs chimic si care afecteaza grav parul, dar mai mult decat atat, ingredientele toxice patrund in circulatia sanguina si pe aceasta cale, in organism. Astfel ca vopseaua de par devine o sursa de toxicitate in organism, pe care am putea cu usurinta sa o evitam, daca apelam la o vopsea de par naturala, organica.

Astazi vreau sa te rog ceva foarte important! Vreau sa te rog sa te duci la coafor, sa ceri cutia de vopsea si sa verifici ingredientele acesteia. Iata care sunt ingredientele cele mai periculoase din vopseaua de par si cum te afecteaza :

  • Amoniacul

Rolul amoniacului in vopseaua de par este de a ridica pH-ul pana la nivelul la care cuticula sa se poata deschide, iar culoarea sa patrunda in profunzime. Umbra vopselurilor de par cu amoniac este data de faptul ca, prin deschiderea cuticulei, se produce o pierdere semnificativa de proteine, dar si o deshidratare a parului. De asemenea, pH-ul va ramane ridicat si isi va reveni foarte greu sau poate niciodata la normal, ceea ce inseamna ca pierderea proteinelor este constanta.

  • PPT (P-fenilendiamina)

Acesta este un ingredient foarte des intalnit in vopselurile de par, chiar si intr-unele din acelea care se considera a fi organice/bio/naturale. Este al treilea ingredient din lume, ce poate cauza alergii severe si dermatite de contact! Se intalneste in majoritatea vopselurilor de par, cu exceptia acelora pe care se specifica clar ca sunt fara PPT sau PPD, iar rolul sau este de a conferi “naturalete” culorii, desi numai ingredient natural nu poate fi considerat a fi.

  • Resorcinol

Este un benzen, un compus chimic, derivat din petrol, cu rol in colorarea permanenta a parului. Este acel ingredient din vopsea de la care ne mananca pielea capului si care produce inrosiri. Mai grav decat asta este faptul ca afecteaza sanatatea glandei tiroide. Practic, femeile ce sufera de tiroida nici nu ar mai trebui sa se vopseasca, decat daca gasesc o vopsea fara resorcinol.

Acestea sunt doar 3 dintre periculoasele ingrediente la care ne expunem prin folosirea unei vopsele de par obisnuite.

Dar mai mult decat clientele, hair-stylistii sunt supusi actiunii negative a vopselei de par asupra sanatatii lor, mai ales ca unii dintre ei aleg sa nu poarte manusi de protectie sau masti de protectie.

Ce avem de facut? 

Iti spun sincer ca nu pot renunta la a-mi vopsi parul. Am incercat si varianta henna si nu m-a satisfacut. Poate nu am incercat eu ce trebuia, dar inca nu sunt ok cu henna. Insa nu m-am oprit din cautari si din cercetari.

Astfel am descoperit Natulique – o vopsea de par naturala, in proportie de 98%, distribuita in Romania de Global Wellness System (unic importator).

13523710_10210000738472237_763012532_o-768x1024

Am intrebat-o pe Aurelia Dumitru, managerul centrului Global Wellness System, cum functioneaza Natulique si iata ce am aflat :

Ce isi poate dori mai mult clienta, dar si stilistul decat protectie maxima (fara amoniac, fara PPD sau resorcinol), acoperire perfecta a parului alb, mentinerea culorii pe termen lung ( antioxidantii organici din formula stopeaza oxidarea si radicalii liberi), hidratarea avansata, deschiderea blanda a cuticulei cu complexul aminoorganic , restructurarea parului cu aminoacizi fara gluten din proteina de orez, ingrijire, curatare si tratament cu produse certificate GREEN SALON”.

13548813_10210000732352084_1862980539_o-1024x576

Eu am ales o culoare extraordinara, un maro foarte inchis, nuanta “Carbon”. Am ales aceasta culoare intrucat mi s-a explicat de catre specialistii centrului ca aceasta nuanta va estompa reflexiile rosiatice pe care le aveam de la vopsirile precedente. Asa este : in soare, parul meu nu mai bate in roscat, ci isi pastreaza reflexia de abanos.

Dar surpriza cea mai mare pentru mine a fost sa constat ca dupa prima spalare pe cap acasa si uscare, parul meu arata ca si cum as fi venit de la coafor : matasos, stralucitor si cu volum. In nici un caz nu era matuit/vatuit, asa cum pateam dupa vopsirile obisnuite.

Ce urmeaza ?

Eu ma voi duce la stilista mea si o voi ruga sa se duca la training-urile si prezentarile organizate frecvent de GWS si am sa ii sugerez sa implementeze vopsitul cu Natulique la ea in salon. Da, pretul este mai ridicat, ca la orice lucru de foarte buna calitate. Dar consider ca sanatatea noastra este nepretuita si merita sa investim in ea. Ani de zile mi-am chinuit parul cu chimicale. A venit in sfarsit vremea sa il rasfat cu produse naturale si multumesc GWS pentru ca mi-au dat posibilitatea sa testez vopseaua naturala si sampoanele si tratamentele speciale.

13563112_10210000738272232_2089667059_n

Asadar, dragi cititoare, va invit sa faceti acelasi lucru : sa le cereti hair-stylistilor vostri sa se intereseze de vopseaua Natulique, distribuita exclusiv in Romania de Global Wellness System.

Iar daca esti hair-stylist si tii la sanatatea ta si a clientelor tale, atunci te invit sa iei legatura cu cei de la GWS si sa implementezi in salonul tau vopsitul natural al parului.

‪#‎GreenSalon‬ 0312261200
Colaborari prin :
Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00

www.gwsconcept.ro

1 COMENTARIU

  1. Se vede clar ca este reclama ..
    Daca este asa de bun acest produs ,de ce nu se comercializeaza? Sa iesim si noi mai ieftin. Cat poate sa coste un tub ? 20 ,40 de lei ??Ca doar nu licoarea minune, facuta de vraciul Ruben Misteriosul .In romania banii nu cresc in copaci. Aaaa daaa inteleg ,sa vina femeile la voi la salon sa luati 200 lei pentru un vopsit.