Conceptul „Frumusete Organica Certificata” prezentat de Academia GWS Organic Beauty Center in cadrul Cosmetics beauty Hair 2016, in domeniul ingrijirii profesionale , satisface cele mai inalte exigente si necesitati ale clientilor si ale stilistilor , nivelul de protectie fiind de 98,02% ingrediente organice certificate cu Ecocert si USDA Organic!

Obiectivul GWS este de a va arata ca putem fi frumoase si ingrijite cu ajutorul industriei cosmetice organice protective. Trebuie sa cunoasteti efectele nocive pe care le au produsele conventionale, care irita pielea si scalpul, dau alergii si sunt potentiali cancerigeni si sa alegeti achizitiile responsabile.

Adevarata Frumusete este cea Naturala!

Va invitam sa cititi pe site-ul nostru despre primul concept protectiv de ingrijire la nivel profesional in Romania „Frumusete Organica Certificata” – Healthy Holistic Beauty – Eco Friendly – Organic Focussed ce are la baza produse organice profesionale pentru ingrijriea parului si a corpului.

NO AMMONIA • NO PPD • NO PTD • NO RESORCINOL • GLUTEN FREE • 100% VEGAN!

Academia GWS Organic Beauty Center promoveaza si distribuie in Romania primele produse organice profesionale de colorare, ingrijire si tratamente certificate cu Ecocert, Green Salon si USDA Organic de la MASTEY – NATULIQUE – LISSFACTOR – NATURIGIN

Primele produse profesionale certificate ce iti ofera garantia calitatii si a protectiei tale!

Alege si tu achizitiile responsabile si ecosustenabile!

Aflati mai multe la https://www.gwsconcept.ro/centrul-organ…/academia-gws-romania

Importator pentru Romania:

Global Wellness System 0744302332
Green Salon 0312261200
www.gwsconcept.ro