par_vopsea-organica_GWS-Organic-Beauty-Center-6

Atunci cand vine vorba de propria ingrijire, am invatat sa aleg numai lucruri de calitate, potrivite mie, fara sa mai tin cont de vreo reclama pompoasa sau de vreun discount substantial. Si uite asa, mergand pe aceasta idee, am ajuns sa leg o stransa prietenie cu vopseaua organica.

In principiu, toate acestea (brandul sau pretul)) nu conteaza, daca la final, rezultatul nu va fi cel dorit de tine, iar in loc sa-ti citesti multumirea pe chip, atunci cand te uiti in oglinda, o sa te strambi putin din nas.

Asadar, corpul meu , corpul tau merita tot ce e mai bun! Doar trebuie sa straluceasca, nu? 🙂

 Sa ai grija de tine, sa te mentii in forma, sa te pui in valoare. Pentru ca ai cu ce si ai si de ce!

“DACĂ NU EȘTI DISPUS SĂ FACI SCHIMBĂRI ÎN VIAȚA TA, ATUNCI NU POȚI FI AJUTAT!”, HIPPOCRATES

De regula, mi-am tinut departe parul de vopsit sau de alte servicii, produse, pe care nu le consideram atat de prietenoase pentru podoaba mea capilara. Cel putin, asta am facut in ultimii 8-9 ani.

Vine insa un moment, cand iti doresti sa testezi, sa experimentezi.. Asa ca m-a prins si pe mine febra schimbarii ca pe orice femeie, dornica sa-si imbunatateasca look-ul la orice pas.

Am facut prima transformare de acest gen, in luna martie, a acestui an, cand m-am lăsat pe mainile lui Florin Iordache. Si bine, am facut! Are o dibacie fantastica si, in plus, isi face meseria cu multa pasiune si daruire! Va veti convinge si voi de acest lucru, daca ii veti face o vizita la salon (Yoko Beauty Academy).

par_vopsea-organica_GWS-Organic-Beauty-Center-4

Dar sa reveninm la subiectul postarii… In urma cu cateva saptamani, am fost curioasa sa fac cunostinta cu vopseaua organica, despre care auzisem numai lucruri de bine.

Firul meu de par este slab si fragil, asa ca dupa ce aflasem ca aceasta vopsea este, de fapt, un tratament pentru podoaba capilara, ca il hraneste in timp ce-l vopseste si ca nu contine toxine, am fost dornica sa fac aceasta incercare.

Iarasi, bine am facut! 🙂

Sfatuita de doua bune prietene, de la Pentru Dive si Școala Iubirii , care au incercat si ele serviciile GWS Organic Beauty Center, am apelat si eu la acest centru de infrumusetare, unde am dat peste o stilista foarte draguta , pe nume Luminita. Ea a fost cea care s-a ocupat de parul meu. Si uite asa,  “prietenia” podoabei capilare cu vopseaua organica a inceput.

par_vopsea-organica_GWS-Organic-Beauty-Center

Cum a fost? Absolut minunat!!!! Atat de minunat, incat m-a facut sa exclam: numai asa o sa ma vopsesc de-acum incolo!

  • Stiti acel miros de vopsea persistent, pe care-l intampinati, de fiecare data cand va colorati parul? Ei bine, cu vopseaua organica, nici vorba de asa ceva! Nu tu miros, de parca nici nu ai trece printr-un astfel de proces.
  • La final, parul meu mofturos, de la mama-natura, era moale, fin si, nicidecum, nu l-am simtit degradat sau agresat de aceste produse.
  • Mi-a fost aplicat un blond neutru (nu mai retin nuanta exacta) pe un saten deschis. Si ce credeti? A prins de minune! Si eu am fost uimita de rezultat, mai ales ca stiam ca parul meu e mai nabadaios, din fire, si nu se lasa asa cu una cu doua.

Apropo, pentru cele interesate, vopseaua organica acopera foarte bine firele albe de par. Asa ca nu va faceti griji, se rezolva si problema suvitelor carunte!

par_vopsea-organica_GWS-Organic-Beauty-Center-3

Va las mai jos cateva info, care sa va ajute sa va faceti o parere.

Cum actioneaza vopseaua organica?

Vopseaua organica deschide cuticula bland cu un complex aminoorganic in timp ce vitaminele si antioxidantii ajuta la mentinerea culorii pe termen lung. Este vorba despre un ritual de tratament cu hidratare avansata, incepand cu detoxifierea si purificarea scalpului, urmata de efectul de restructurare a aminoacizilor din proteina de orez si regenerare cu extractul din sambure de strugure, uleiul de argan pur certificat, uleiul de masline si din floarea soarelui.

In compozitia vopselei organice nu exista saruri, prin urmare parul nu se va degrada, din contra va fi elastic gratie efectului proteinei de orez.

„Ce isi poate dori mai mult clienta, dar si stilistul decat protectie maxima (fara amoniac, fara PPD sau resorcinol), acoperire perfecta a parului alb, mentinerea culorii pe termen lung (antioxidantii organici din formula stopeaza oxidarea si radicalii liberi), hidratarea avansata (NMH factor natural de hidratare cu ingrediente vegane), deschiderea blanda a cuticulei cu complexul aminoorganic, restructurarea parului cu aminoacizi fara gluten din proteina de orez, ingrijire, curatare si tratament cu produse certificate GREEN SALON.

par_vopsea-organica_GWS-Organic-Beauty-Center-5

Pentru a acoperi toate necesitatile celor interesati sa se protejeze, oferim pe langa gama organica de colorare si ingrijire pentru uz profesional in saloane Mastey si Natulique si gama de colorare pentru acasa Naturigin”, explica Aurelia Dumitru, director general GWS Organic Beauty Center.

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro