Este vorba despre un tratament facial organic exceptional, 100% natural, destinat pielii mature. Fiind tratamentul de Lux din cadrul Phyt’s France, Panacée este practic un Program Global Anti-Imbatranire, cu rezultate multiple. Panacée este destinat tratamentelor realizate in salon. Este un produs certificat organic, care combina eficienta si senzorialitatea, oferind o textura unica pielii.

Phyt’s Panacée are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurile, ofera fermitate, hraneste, hidrateaza, regenereaza, stimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste aspectul petelor pigmentare. El se regaseste atat in varianta profesionala, sub forma de fiole, cat si in varianta pentru ingrijire acasa, unde toate ingredientele sunt concentrate intr-o singura crema 100% naturala! Stay focused, in randurile ce urmeaza, o sa prezentam ambele variante.

Am pregatit pentru voi 2 materiale video in care surprindem secretele Phyt’s Panacee. In primul video stam de vorba cu Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania, care ne prezinta continutul tratamentului Panacee, ingredientele fiecarei fiole si efectele lor inedite asupra pielii mature. Materialul se incheie cu prezentarea cremei pentru acasa, Panacée – La Crème, varianta Programului Global Anti-Imbatranire, insa pentru uz zilnic.

In cel de-al doilea video, Mihaela ne introduce in ritualul anti-aging Panacee si ne evidentiaza step-by-step tehnica de aplicare a fiecarui produs. Indiferent de ce curiozitate sau intrebare ai, asteptam comentariile tale in partea de jos a paginii, unde iti vom raspunde cu tot entuziasmul.

Phyt’s Panacée, Tratament Global Anti-Imbatranire Profesional Pentru Saloane/SPA

 

Produsele profesionale Phyt’s sunt disponibile in fiole de unica folosinta, fapt ce garanteaza igiena si puritate maxima. In plus, ele nu contin parabeni, phenoxietanol sau conservanti sintetici. Printre ingredientele importante din cadrul tratamentului, regasim Floarea de Colt, emblema Panacée:

Floare de colt ➡ ofera o protectie ridicata, reducand markerii de stres fiind un veritabil antioxidant

Rozmarin ➡ mult mai eficient decat vitamina E, acesta este un agent anti-  imbatranire care intarzie oxidarea lipidelor

Extract de Secara ➡ imbunatateste tonicitatea pielii, limitand numarul de riduri. Are efect de a reduce lungimea, adancimea si suprafata acestora

Algele brune ➡ stimuleaza sinteza colagenului si netezeasc ridurile, oferind fermitate tenului matur

Acmella ➡ are un efect relaxant ca cel de botox. Relaxeaza muschii, astfel incat pielea este netezita, cu aspect intins

Punarnava ➡ imbunatateste aspectul tuturor tipurilor de pete întunecate avand efect asupra sintezei melaninei

 

 

Placheta Tratamentului Panacee contine:


1. Le Demaquillant – Curata impuritatile si machiajul. Protejeaza pelicula protectoare a pielii si împiedica uscarea. Special conceput pentru piele matura. Acest gel crema se transforma în lapte atunci cand vine în contact cu apa. Ingrediente: extract de Floare de Colt (antioxidant), extract de Rozmarin si Vit E (antioxidant), Extract de Macese (anti-imbatranire, hranire)

2. La Lotion – Pentru curatarea in profunzime, evitand totodata efectele apei calcaroase. Tonifica si pre-trateaza pielea matura, eliminand toate reziduurile. Ingrediente: Adenosin (anti-imbatranire), Aloe Vera (hidratant)

3. Le Gommage – Un scrub cu textura uleioasa, cu proprietati nutritive si o multitudine de micro-particule de exfoliere pentru a restructura pielea fetei. Acțiunea de exfoliere face ca pielea sa fie pregatita pentru un tratament global anti-imbatranire de exceptie. Ingrediente: Enzime de Papaya (exfoliant enzimatic pentru stralucire), Extract de Nuca de Cocos (exfoliant mecanic), Extract de Rozmarin si Vit E (antioxidant), Extract de Macese (hranitor)

4. Le Serum – Un concentrat extrem, cu efect anti-imbatranire. Textura pe baza de apa, ce este absorbita rapid. Faciliteaza si mareste eficacitatea masajului mecanic anti-imbatranire cu dispozitivul Dermophyt’s. Ingrediente: Extract de Floare de Colt (antioxidant, anti-imbatranire), Extract Acmella (anti-rid, netezire), Extract de Secara (anti-rid, fermitate)

5. L’Elixir – Un elixir uleios extraordinar de bogat, cu proprietati puternice de fermitate si anti-imbatranire. Bogat in antioxidanți, ajuta piela in lupta împotriva radicalilor liberi. Combinat cu tehnici specifice de masaj, restabilește stralucirea pielii. Ingrediente: Extract de Rozmarin si Vit E (antioxidant), Alge Brune (fermitate), Extract de Macese (hranire si anti-imbatranire)

6. La Masque – O textura cremoasa si delicat parfumata, ajuta la intinderea pielii si la refacerea stralucirii acesteia. O formula nutritiva si revitalizanta pentru o piele imbogatita și proaspata. Ingrediente: Extract de Floare de Colt (Antioxidant, anti-imbatranire), Extract de Acmella (anti-rid, netezire), Extract de Secara (anti-rid, fermitate), Extract de Rozmatin si Vit E (antioxidant)

7. La Creme – Ingrediente active unice sunt combinate pentru a combate toate semnele de îmbătrânire ale pielii în mod efficient. Reduce ridurile, restructureaza trasaturile, întărește pielea, limitează stresul oxidativ și reduce petele pigmentare. Ingrediente: Extract de Floare de Colt (Antioxidant, anti-imbatranire), Extract de Rozmarin (antioxidant), Extract de Acmella (anti-rid, netezire), Extract de Secara (anti-rid, fermitate), Extract de Purnarnava (albire, depigmentare), Adenosin (stimuleaza reinnoirea celulara), Aloe Vera (hidratare), Floarea Soarelui (hranire).

Utilizare: 1 set de 3 tratamente la un salon (1 tratament pe saptamana)

Specificatii tenice: Obtine rezultate imediate si inedite cu masajul Anti-Aging realizat cu Dermophyt’s alaturi de masajul manual Anti-Age, specific acestui tratament.

Durata: 1h30

Fiecare tratament Phyt’s incepe cu demachierea tenului, dupa care, exfolierea acestuia. La fel se intampla si in cazul Phyt’s Panacee. Dupa acesti primi pasi esentiali, urmeaza aplicarea Le Serum, un ser antioxidant, cu efect anti-imbatranire. Va spuneam mai sus ca rezultatele atat de rapide si vizibile chiar dupa un singur tratament sunt posibile multumita masajului mecanic Anti-Aging, cu ultrasunete de joasa frecventa, realizat cu aparatul Dermophyt’s. Ei bine, acest masaj se realizeaza dupa aplicarea Le Serum, tocmai pentru a facilita absorbtia acestuia la nivelul dermului.

Dupa ce incheiem masajul Anti-Aging cu Dermophyt’s, urmeaza aplicarea L’Elixir, ce ofera fermitate si hraneste in profunzime tenul. De aceasta data, naturo-esteticianul va executa masajul manual de lifting anti-imbratranire Phyt’s, o serie de miscari unice ce energizeaza si intinte pielea de la nivelul fetei, gatului si decolteului.

Tratamentul se va incheia prin aplicarea Mastii Nutritive din cadrul plachetei Panacee. Dupa cele 15 minute in care aceasta actioneaza, se va aplica crema de final Panacee La Creme, un produs unic, ce combina toate ingredientele regasite in fiolele anterioare. Reduce ridurile, restructureaza trasaturile, întărește pielea, limitează stresul oxidativ și reduce petele pigmentare.

Sa aflam mai multe despre aparatul Dermophyt’s si ce actiuni are acesta

  1. Emite Ultrasunete de Joasa Frecventa, favorizand penetrarea serumului Panacee la nivelul dermului
  2. Activeaza circulatia sangvina – Sangele furnizeaza oxigen fibroblastilor pentru a produce o cantitate mai mare de colagen si elastina
  3. Activeaza drenajul limfatic – Tenul va fi radiant si stralucitor
  4. Reducerea tesutului gras – Adipocitele situate pe forma ovală și zona gâtului perturba armonia feței. Vibrațiile ajută la reducerea suprafețelor de grăsime pentru a rafina țesuturile, ajutand la eliminarea aspectului de barbie dubla
  5. Netezirea ridurilor si liniilor fine – Aparatul Dermophyt’s are doua capete de lucru. Capatul de lucru mic este destinat zonelor sensibile precum ochi si pleoape, in timp ce, capatul de lucru mare este folosit pentru zonele mai putin sensibile ale tenului, gat si decolteu
  6. Stimularea terminatiilor nervoase pentru tonifiere

Rezultatele vizibile de la primul tratament! 

100% Pielea arata mai tanara.
95% Ridurile si liniile sunt reduse.
90% Pielea este ridicata si mai ferma.
85% Fata este restransa.
75% Conturul fetei este redefinit.

✔ ✔ ✔Abrobat 100% de toate femeile care l-au incercat!
*Rezultatele dupa primul tratament efectuat de 20 de femei cu varsta cuprinsa intre 45 si 70 de ani.

Sa Descoperim Tratamentul Phyt’s Panacée, Varianta Anti-Imbatranire Pentru Ingrijire Acasa 

-The Game Changer –

Luxul Natural pentru Femeile de Excelenta! Pentru ca pielea ta sa beneficieze de un tratament profesional chiar si acasa, Phyt’s France a creat Panacée – La Crème, varianta Programului Global Anti-Imbatranire pentru uz zilnic.

Nu trebuie sa mai folosesti o multime de produse de ingrijire a fetei. Ai nevoie doar de un singur produs care sa le cuprinda pe toate – Crema Panacée, 100% Naturala.

Crema Panacée imbina perfect elemente active exceptionale, care reusesc sa combata toate semnele de imbatranire ale pielii, reduce ridurile semnificativ, intareste pielea si o ajuta sa limiteze stresul oxidativ.

Totodata, ea reuseste sa minimizeze aspectul inestetic al petelor pigmentare. Pielea este astfel intens hranita, regenerata si radianta.

Ingredientele active ce se regasesc in acest Tratament Global Anti-Imbatranire sunt identice cu cele din cadrul tratamentului profesional. Vorbim despre: Floare de colt si Rozmarin, Acmella, Secara, Alge Brune si Punarnava. Crema are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurile, ofera fermitate, hraneste, hidrateaza, stimuleaza regenerarea celulara si uniformizeaza.

Cum functioneaza?

Care este secretul din spatele acestei creme antirid inedite?

Ei bine, pe lângă aceste ingrediente excepționale, aceasta crema este o emulsie lamelară, compusă din lipide vegetale și fosfolipide. Lipidele au capete cu corpuri hidrolitice, ce se fixeaza pe epidermă, unde mențin apa de pe piele, îmbunătățesc hidratarea ei și permit ingredientelor să penetreze în straturile profunde.

Emulsie = apa + ulei
Emulsie lamelara = straturi alternative de apa si ulei
***Emulsia lamelara are aceeasi structura ca stratul cornos al pielii, fapt ce o ajuta sa reface functia de bariera a acesteia.

Eficienta dovedita in teste antirid

Rezultate in urma unui test efectuat pe 20 de femei de la 45 la 70 de ani – aplicare zilnica dimineata si seara timp de 28 de zile:

  • 51% din riduri dispar
  • suprafata ridurilor este mai scazuta cu 56%
  • lungimea ridurilor scade cu 57%

➡Pentru 71% dintre femei, crema netezeste ridurile
➡Pentru 76% dintre femei, pielea este mai ferma si mai uniforma
➡95% dintre femei isi gasesc pielea hranita si hidratata

O emblema in urma multor ani de cercetare, aceasta gama exceptionala ofera cele mai puternice rezultate anti-imbatranire asupra pielii. Secretul atat de bine ascuns si inaccesibil al tineretii vesnice sta in puterea de supravietuire a Florii de Colt chiar si in conditii extreme. Ingredientul principal al acestui tratament iti va invalui tenul intr-o pelicula de protectie, astfel incat el sa faca fata oricaror conditii.

🌱Alege si tu Frumusetea Naturala, Organica, Protectiva, Nontoxica, oferita de Conceptul GWS in Romania!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–

Iar daca esti in cautarea unei solutii pentru ingrijirea pielii din jurul ochilor, Phyt’s vine in intampinarea ta cu gama Phyt’Sublim Eyes. Semnele de oboseală dispar, zona ochilor este mai fina si hidratarea restaurata, pielea din jurul ochilor este lăsata protejata, energizata si aspectul proaspat este păstrat. Citeste mai multe aici: Phyt’Sublim Eyes | Ingrijire 100% Organica Pentru Conturul Ochilor