seawater_1

Se spune ca apa sarata este cel mai bun medicament in caz de depresie sau constrangere de anumite emotii negative. Poate nu de putine ori te-ai simtit mai bine dupa ce ai plans, dupa ce ai avut o vacanta la mare sau dupa ce ai facut sport, eliminand transpiratie. Corpul tau este un intreg Univers si de aceea trebuie sa-l asculti cand emite semnale.

In anul 1904 biologul francez Rene Quinton a publicat o carte intitulata „L’Eau de mer, milieu organique” („Apa de mare, mediu organic”), in care a demonstrat, pentru prima data,  faptul ca, apa de mare colectata in conditii specifice are compozitie minerala asemanatoare cu cea a plasmei  sangelui uman, avand in continutul sau toate mineralele si micromineralele cunoscute, in procentul necesar tesuturilor umane. Dupa ani de cercetari, Quinton a fost capabil sa identifice locatiile geografice ideale pentru colectarea apei curate din ocean, pe care mai apoi a folosit-o la un numar concludent de experimente canine si a demonstrat ca versiunea sa de plasma poate fi folosita pentru a trata oamenii cu succes. Mai apoi si-a sprijinit teza cu numeroase studii clinice.

Persoane afectate de diferite boli au fost vindecate in urma injectiilor cu apa de ocean diluata, o adevarata plasma marina care poate remineraliza un corp bolnav, poate normaliza nivelul pH-ului si echilibra electrolitii din corp, prin urmare corectand cauzele fundamentale ale multor boli. Raportul includea fotografii ale pacientilor, facute inainte si dupa administrarea tratamentului, iar corpurile pacientilor care semanau cu niste cadrave, au revenit la normal, pielea sangeranda a devenit din nou neteda, multe boli precum tuberculoza sau holera fiind vindecate in secolul al XX-lea prin plasma marina.

Mai mult, intr-unul din experimentele sale, Rene Quinton si echipa sa de medici, au golit de sange tot sistemul circulator al unui caine si l-au inlocuit cu apa de mare diluata. Dupa a doua zi, 50% din componentele specifice sangelui au aparut. Pana in cea de-a patra zi, aproape toate componentele sanguine lipsa au reaparut, ceea ce pare a fi o dovada a fenomenului de transmutatie biologica. Nu numai ca sangele s-a regenerat complet, dar la scurt timp dupa procedura cainele era vioi si se comporta ca un pui.

Ce ar insemna pentru intreaga lume sa fie introdus un substitut pentru transfuziile de sange, sigur si eficient, prezent din abundenta, fara sa necesite o potrivire a grupelor sanguine, fara sa apara efecte secundare si fara sa fie necesare analize pentru descoperirea eventualilor agenti patogeni?

Plasma marina  Biocean nu poate fi uscata, reconstituita sau sintetizata in laborator. Apa oceanica Quinton sustine viata, asa cum a demonstrat Alexis Carrel (laureat a Premiului Nobel) care a pastrat in apa oceanica un fragment de tesut din inima unei gaini, in stare vie, timp de 26 ani, doar schimband zilnic cantitatea de apa oceanica in care era pastrat tesutul, pentru a elimina deseurile metabolice.

Avand in vedere caracterul ionic al acestor minerale si concentratia lor, care este aproape identic cu cel al plasmei sangelui nostru, solutiile pe baza de apa oceanica pot fi asimilate rapid si complet si ajuta la eliminarea toxinelor si la revitalizarea celulelor corpului nostru, oferind organismului peste 90 de minerale si oligoelemente care se gasesc in mod natural in apa de mare.

„Concentratia de saruri minerale apartinand marilor si oceanelor unei ere geologice mai timpurii a fost foarte diferita de cea pe care o putem gasi in zilele noastre. Drept urmare, Rene Quinton a fost obligat sa depaseasca dificultatile si obstacolele legate de acest aspect inca dinainte de productie si, spre satisfactia sa, sa descopere o versiune de plasma identica cu plasma sangelui uman. Astazi, procesul de fabricatie al plasmei Quinton urmeaza cu fidelitate normele stabilite de Rene Quinton in cercetarile sale originale. Procesul implica utilizarea de echipamente de productie sofisticate. Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri servicii holistice cat mai diversificate. Pentru unii este dificil sa isi permita o vacanta la un SPA de 5* unde sa isi poata face un tratament cu apa oceanica. De aceea am adus brandul BIOCEAN, o gama de elita, ce beneficieaza de o biodisponibilitatea crescuta, absorbtie rapida si calitate premium a ingredientelor oferite, si mai mult decat atat multiple certificari dobandite”, explica Aurelia Dumitru, Director General Global Wellness System, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa.

Apa de mare ce urmeaza a fi recoltata este monitorizata si analizata periodic in ceea ce priveste calitatea sa, pentru a evita orice posibilitate de poluare. Prelucrarea, proces ce include mai multe etape, se realizeaza intr-un mediu steril, in timp ce tehnicile de microfiltrare rece garanteaza pastrarea vitalitatii plasmei. Fiecare lot de productie este testat, analizat si eliberat pe piata numai in momentul in care toate standardele de calitate au fost confirmate.

Sub marca inregistrata BIOCEAN, Global Wellness System este gata sa ofere solutii marine ce contin mai mult de 90 de minerale si oligoelemente, solutiile marine BIOCEAN® continand  printre alte minerale  si elemente precum Calciu, Magneziu, Potasiu, Fosfor, Zinc, Cupru, Fluor, Seleniu, Iod, Bor, Argint, Aur, Molibden si Siliciu.

Plasma marina Biocean se utilizeaza pentru adulti astazi fara contraindicatii pentru anemie, osteoporoza, astenie, surmenaj, constipatie, tuberculoza, scleroza in placi, in ginecologie, oftalmologie (chorize, rinite, sinuzite), dermatologie (eczeme, urticarie, psoriazis, prurigo, dermite infectate, alergii), refacerea masei sangvine si arsuri, reanimare, modificarea favorabila a terenului de tratament medical si solvent al antibioticelor, in tulburari digestive, gastroenterite, anorexie, tuberculoza, scleroza in placi, intarirea organismului, dar si in rinite si sinuzite si nu in ultimul rand in afectiunile oncologice; infectii si congestii utero-vaginale, oftalmologie-ORL.

biocean1

La intrebarea „ce este Plasma marina?”, Quinton raspundea astfel „este un ser care nu ataca nici un microb in mod special, dar care da celulei organice puterea de a lupta impotriva tuturor”!

 

Plasma marina incetineste evolutia cancerului

Fiind considerata un extraordinar remediu pentru regenerarea corpului, in cazul bolnavilor de cancer, administrarea a 3 doze de plasma izotonica timp de cel putin patru luni au condus la incetinirea evolutiei bolii, diminuand semnificativ metastaza.

Rezultatul miraculos al tratamentului cu Plasma marina Biocean consta in faptul ca celulele unui mediu organic intern uscat si erodat se hranesc cu plasma marina izotonica, ca urmare celulele isi recapata proprietatile de baza, furnizand corpului toate alementele necesare. Datorita oligoelementelor si multinutrientilor pe care ii contine, plasma reconstruieste mediul intern arid al organismului viu. Tratamentul cu plasma Biocean este excelent mai ales in combaterea bolilor de piele si a tuberculozei.

 

Plasma marina un excelent remediu impotriva hiperaciditatii cronice

Cand ph-ul  devine prea acid la nivel celular, membrana celulei devine ermetica si se inchide. Chiar daca asimilam suplimentar substante care sa atenueze aciditatea, celulele nu le mai absorb. Aici intervine rolul plasmei marine care restabileste echilibrul dintre acid si baza. Reechilibrand si incarcatura electrica a celulelor, acestea vor fi din nou capabile sa asimileze.

Plasma marina  BIOCEAN cuprinde doua produse, Biocean Hypertonic Ocean Plasma si Biocean Isotonic Ocean Plasma, diferenta fiind ca BIOCEAN Hypertonic este de 3,5 ori mai concentrat decat BIOCEAN Isotonic, primul fiind recomandat persoanelor cu varsta pana in 50 de ani, iar al doilea celor peste 50 de ani.

biocean2

5 beneficii la care nu te-ai fi asteptat ale apei oceanice

  1. Reduce inflamatiile – pielea uscata sau mancarimile pot fi tratate cu ajutorul apei oceanice. Sarea patrunde in celule si distruge microbii.
  2. Reduce si trateaza acneea – sarea stimuleaza producerea de celule noi.
  3. Exfoliaza pielea – prin continutul de particule fine se indeparteaza celulele moarte.
  4. Efect antiaging – apa de ocean deschide si curata porii, mai ales prin faptul ca are un grad de purificare ridicat.
  5. Elibereaza toxinele din organism – un excelent factor in procesul de detoxifiere.

Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, imbina medicina complementara cu medicina alopata, si au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative.

Global Wellness System

Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.

Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00

www.gwsconcept.ro