summer_blog2

Si tu adori o coafura usor ondulata in mod natural, dupa o zi lunga pe plaja? Sau poate te gandesti la un look pentru o noapte fierbinte de vara petrecuta cu prietenii si familia, sau poate urmeaza sa mergi intr-o excursie plina de aventura in natura scaldata de lumina soarelui? Sa sti ca si noi! Cu toate acestea, caldura, soarele si apa sarata pot avea un adevarat impact negativ asupra sanatatii parului tau, daca nu iei in considerare efectele secundare ale vremii frumoase de vara. Acesta este motivul pentru care am adunat cateva sfaturi simple cu privire la modul in care poti avea grija de parul tau in timpul verii.

Spalatul parului

Iti speli prea des parul? Nimeni nu-si doreste sa aiba un par gras si imbacsit si uneori este aproape imposibil sa evitam acest luru, mai ales in aerul uscat si cald de vara cand transpiram mai mult, acumulam praf si nisip in par si folosim produse de styling pentru a arata bine pe tot parcursul zilei. Prin urmare, este, desigur, esential sa ne curatam parul in mod regulat. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne spalam parul in fiecare zi.

Hairwash1

Pentru a avea grija de parul tau in timpul verii, fara a-l spala in fiecare zi, poti utiliza un sampon uscat de la Natulique. Acest produs va elimina impuritatile si iti va improspata parul fara a utiliza apa. Foloseste sampon uscat de cateva ori pe saptamana, in loc de a-ti spala parul, si vei observa cum parul tau va deveni din ce in ce mai putin gras.

Dupa spalarea parului, ar trebui sa astepti pana cand este aproape complet uscat pentru a-l peria. Parul este mai fragil atunci cand este ud, asa ca lasa-l sa se usuce si perie-l abia dupa aceea, pentru a evita ruperea firelor.

Protectia parului

Tu ai grija de parul tau cand te expui la soare?

Primul factor la care ar trebui sa fim precaute in timpul verii este soarele. Cele mai multe dintre noi stiu ce efect poate avea soarele asupra pielii noastre daca nu folosim protectie solara, dar ce spunem de par? Mai intai de toate, soarele ne usuca parul, face ca acesta sa-si piarda umezeala naturala, ceea ce il face mai vulnerabil la rupere. In al doilea rand, daca ne schimbam culoarea parului, soarele o va estompa mai repede. Pentru a ne proteja si a avea grija de parul nostru la soare, recomandarea este sa folosim protectie UV pentru par si scalp. O alta modalitate de a evita deteriorarea parului este de a purta o palarie sau o esarfa atunci cand iesim din casa la orele amiezii.

Summer_hair_blog3jjpg

Ai grija de parul tau pe plaja?

Vara inseamna a merge la plaja si la piscina. Dar apa sarata poate duce la pierderea umiditatii naturale a parului si il poate face mai uscat si mai rigid. Astfel, pentru a se evita acest prejudiciu, recomandarea este de a ne prinde parul intr-un coc inainte de a merge in apa, astfel incat acesta sa nu ia contact cu apa sarata prea des.

In plus, pentru a avea grija de parul nostru, este intotdeauna o idee buna sa utilizam tratamente cu uleiuri de par.

Hair Stilyng

Te confrunti cu par cret si incurcat? Daca ai parul cret sau tendinta spre ondulare din cauza umiditatii verii, iata sfaturile noastre.

Dupa spalarea parului – mai ales dacă folositi balsam – clatiti parul cu apa rece. Apa rece ajuta la sigilarea cuticulei si acest lucru ingreuneaza patrunderea umezelii in folicul, care cauzeaza incretirea. Daca va uscati parul, asigurati-va ca indreptati fluxul de aer in jos pe par, lucru ce va ajuta, de asemenea, sa evitati incretirea.

O alta optiune, pe care noi o apreciem foarte mult, este de a accepta parul cret. Una dintre noile tendinte este de a imbratisa „natura reala” a parului, deci nu trebuie neaparat sa incercati sa „reparati” parul de la incretire, ci folositi-l ca o modalitate de personalizare. Acest produs de styling de la Natulique este ideal pentru parul cret.

Summer_hair_blog2

Iubesti de asemenea „parul de plaja”?

Cele mai multe dintre noi iubesc aspectul neingrijit si voluminos al parului nostru dupa o zi pe plaja. Cu toate acestea, ne dorim sa evitam ca apa sarata sa duca la deteriorarea parului. Cum se poate obtine acest aspect? Exista o cale! Spray-ul cu apa sarata pentru parul este modul perfect de a obtine aspectul parului de plaja fara a usca totusi parul. Acest lucru ar putea suna contradictoriu cu celelalte sfaturi, dar nu este. Totul se explica prin faptul ca spray-ul cu apa sarata, de fapt, nu contine  apa sarata, ci a primit acest nume datorita efectului pe care il are asupra parului. Astfel, acest produs poate fi folosit pentru styling  fara nicio grija si va a evita efectele negative din apa sarata asupra parului tau.

Academia GWS Organic Beauty Center distribuie in Romania brandurile organice pentru ingrijire profesionala certificate Ecocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, Dermorganic ce fac parte din conceptul de Frumusete Organica Certificata. Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro