Screenshot_2

Vopsitul parului in intimitatea casei a devenit pentru multe femei o alegere in detrimentul vopsirii parului la salon, fie din motive de comoditate, fie din motive financiare sau chiar din placere.

Academia de Frumusete GWS Organic Beauty Center vine in ajutorul super-femeii care se vopseste singura acasa cu gama de vopseluri organice NATURIGIN, o linie naturala de produse de ingrijire si infrumusetare, create dintr-o viziune simpla: adevarata frumusete este cea organica, iar produsele NATURIGIN trebuie sa fie la fel de naturale si curate precum ingredientele pe care le utilizeaza.

NATURIGIN este cea mai protectiva formula de colorare permanenta pentru acasa, cu 98,02% ingrediente organice certificate Ecocert, tratament veritabil pentru scalp si par. O vopsea cu efect antiaging pentru par, fara amoniac, PTD sau resorcinol, produs netestat pe animale. Acoperirea firului de par alb este garantata 100% cu o mentinere a culorii vibrante cu luciu si reflex natural pe termen lung.

Sistemul de colorare NATURIGIN este rezultatul celor mai recente evolutii in materie de culori naturale pentru par si este deja un mare success in intreaga lume.

NATURIGIN-PERMANANT-NATURAL-HAIR-COLOURS

Tu stii cum sa te vopsesti singura?

  1. Ai nevoie de un castronel nemetalic (plastic) in care vei omogeniza vopseaua de par conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Pregateste de asemenea o pereche de manusi din plastic, o pensula speciala pentru vopsit parul.
  3. Pentru ca vospeaua sa „prinda”: aplic-o pe parul uscat. Spre deosebire de vopselurile clasice, vopseaua vegana poate fi aplicata si pe parul curat, nu trebuie sa mai astepti 3 zile si 3 nopti pentru ca sebumul sa protejeze scalpul de toxicitatea amoniacului pentru ca e simplu: Vopseaua NATURIGIN e 100% fara amoniac!
  4. Imparte parul in 4 sectiuni: imagineaza-ti o linie de la frunte la ceafa si una de la urechea stanga la cea dreapta.
  5. Incepe aplicarea vopselei de la zona unde parul alb este proeminent, de obicei tample.
  6. Aplica vopseaua uniform, in suprafete mici de 2-3 cm si in final asigura-te ca toate firele de par au facut cunostinta cu schimbarea NATURIGIN.
  7. Lasa sa actioneze intre 30-40 minute, in functie de lungimea parului.
  8. Dupa ce timpul de actiune s-a scurs, spala parul cu un sampon profesional de intretinere a culorii tot din gama NATURIGIN .
  9. Aplica apoi o masca de fixare si protectie a culorii.
  10. Pasul final, priveste in oglinda si surprinde-te.

Inca te mai gandesti daca NATURIGIN este alegerea perfecta pentru vopsitul acasa? Iata sfaturile expertilor nostri in styling.

  • NATURIGIN ofera 19 nuante de par naturale, o colorare permanenta fara amoniac si contine ingrediente organice certificate.
  • Cauti o culoare cum nimeni nu mai are? Prin combinarea a doua sau chiar 3 nuante din paleta NATURIGIN, poti obtine o culoare personalizata si vibranta.
  • Daca optezi pentru schimbare de look, culoarea ochilor, pigmentul pielii si culoarea sprancenelor – sunt primele indicii pentru alegerea culorii potrivite.
  • Inainte de a alege noua culoare, analizeaza-ti imaginea fara machiaj, in lumina naturala, proband noua culoare din paleta. Cu cat pielea este mai deschisa la culoare, te poti orienta catre nuante de blond, roz prafuit sau chiar gri deschis.
  • Daca iti doresti sa treci de la blond la brunet, e mai bine sa faci acest pas gradual, sa inchizi nuanta parului cate putin o data la doua luni.
  • Pentru a pastra o culoare vibranta si stralucitoare, specialistii Academiei de Frumusete GWS Organic Beauty Center recomanda utilizarea de produse de curatare si conditionare a parului cu ingrediente organice certificate.

naturigin-premiu

Prin NATURIGIN, va oferim o alegere naturala si organica de vopsire, cat si produse de curatare si conditionare a parului cu ingrediente organice certificate cu Ecocert si USDA Organic !

NATURIGIN 100% fara PTD, fara SLS, fara amoniac, fara resorcinol sau parabeni. O formula naturala avansata si certificata organic, cu un amestec special de uleiuri esentiale de lamaie si mandarin, ce protejeaza parul in timpul procesului de colorare, adaugandu-i in acelasi timp stralucire si hidratare.

Sistemul de colorare Naturigin este rezultatul celor mai recente evolutii in materie de culori naturale pentru par si este deja un mare success in intreaga lume. Oferta primaverii o gasiti pe site-ul nostru, ce contine Kit Vopsea + Sampon + Conditionator.

naturigin-kit-vopsea-samponconditionator_3424_1_1460127327

Alege achizitiile responsabile si ecosustenabile!