Detoxifierea este cuvântul care apare din ce în ce mai des pe buzele oamenilor, asta pentru că atomsfera din jur devine din ce în ce mai poluantă, alimentele lipsite de nutrienți esențiali organismului și produsele de skincare din ce în ce mai nocive. Orice produs aplicat sau administrat de noi este absorbit în fiecare celulă, așadar este extrem de important să acordăm atenție deosebită acestora. Atunci când corpul nostru este supraîncărcat cu toxine, acesta va reacționa. Indicat este să prevenim astfel de situații, iar în cazul în care nu reușim, totuși să le tratăm inteligent și eficient.

GLOBAL WELLNESS SYSTEM LANSEAZA IN ROMANIA QUICKSILVER SCIENTIFIC USA- LEADER in DETOX si LIVRAREA LIPOZOMALA

CONCEPTUL “GLOBAL WELLNESS SYSTEM“  il putem defini ca fiind : un wellness global, o abordare holistică, un stil de viață sănătos, educație valoroasă și bunăstare implicită pe toate planurile, prevenția și menținerea sănătății cu soluții de medicină integrativă dincolo de limitele corpului fizic, frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate, achiziții responsabile, prietenoase cu mediul, cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere /inflamație, terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate.

In completarea acestui concept pe langa produse si tehnologii avansate de medicina integrativa, produse profesionale de ingrijire a parului, corpului si a tenului aducem in premiera in Romania cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii  din lume prin suplimente alimentare lipozomale  apartine QUICKSILVER SCIENTIFIC USA , avand la baza  Quicksilver Delivery SystemTM – cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala. Daca vrei sa descoperi intreaga gama de produse, poti accesa Catalogul prin Click pe fotografia de mai jos. 


Conceptul QUICKSILVER SCIENTIFIC din SUA – Leader in Detox si Livrare lipozomala , apartinand Dr. Christopher Shade a fost lansat in Romania .

Dr. Christopher Shade, Fondator și CEO al Quicksilver Scientific USA , continuă să fie o fortă a dezvoltării și inovării la nivel mondial . Profunda implicare și vastul bagaj al cunoștințelor sale, pasiunea pentru vindecare și înțelegerea intuitivă a chimiei și a biologiei sunt reflectate în protocoalele de dezintoxicare  concepute de acesta în cadrul  Quicksilver Scientific : sistemele unice de livrare a suplimentelor și testul specializat pe specii de mercur.

Dr. Shade este un expert recunoscut în ceea ce privește sistemul de administrare lipozomal. A predat și a pregătit medici în S.U.A. și internațional, cu privire la mercur, metale grele și sistemul de detoxificare umană. Dr. Shade a dezvoltat tehnologia patentată de cromatografie lichidă cu mercur lichid utilizată la Quicksilver Scientific “ Mercur Tri-Test”.

Dr. Shade se concentreaza in prezent pe dezvoltarea de sisteme de livrare pe baza lipidelor pentru nutraceuticale, cum ar fi lipozomii si microemulsie, pentru a raspunde nevoilor din ce in ce mai mari de solutii de detoxifiere de inalta calitate.

Dr. Shade este specializat în chimia biologică, ecologică și analitică a mercurului în toate formele sale și interacțiunile lor cu compușii de sulf, în special glutationul și sistemul său enzimatic. El a patentat sisteme analitice pentru specierea mercurului (separarea diferitelor forme de mercur), a fondat singurul laborator clinic din lume care oferă identificarea de mercur în probele umane și a proiectat sisteme nutraceutice  de vârf  pentru detoxifiere și protecție antioxidantă, sistemele lipozomale cu compuși solubili în apă și grăsimi.Dr. Shade a dezvoltat tehnologia brevetată de cromatografie lichidă de mercur, utilizată în mod curent la Quicksilver Scientific.

La scurt timp după ce a fondat Quicksilver Scientific, dr. Shade și-a îndreptat atenția către aspectele umane ale toxicitatii mercurului și funcționarea sistemului de detoxifiere a omului.

De atunci a cercetat și a dezvoltat sisteme superioare de livrare lipozomală pentru piețele de  nutraceutice și wellness; și tehnicile sale analitice clinice pentru măsurarea expunerii umane la mercur sunt unice și mai cuprinzătoare decât orice în industrie.

Datorită înțelegerii profunde a doctorului Shade despre mercur și chimia glutationului, el a fost capabil să proiecteze acest sistem descoperit de produse pentru detoxifiere care să sprijine și să maximizeze sistemul natural de detoxifiere.

Sistemul de detoxifiere terapeutică al lui Quicksilver Scientific este SINGURUL sistemul de detoxifiere care vizează în mod special toate  cerințele de detoxifiere.

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific– cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general

Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Formula lipozomală  Quicksilver Scientific dezvoltata de Dr Shade  compensează această pierdere și permite dozarea la nivel înalt fără terapie intravenoasă.  Distribuția limfatică prin lipozomi ocolește metabolismul primar al ficatului, ceea ce crește biodisponibilitatea orală.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o claritate care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece între celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.

Lipozomii sunt sfere microscopice cu un singur sau mai multe straturi, fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulare). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi glutationul, în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.

În plus, fosfolipidele care compun siguranța lipozomilor sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor. De fapt, terapia cu fosfolipide, care utilizează atât formele injectabile, cât și formele orale, are un istoric clinic lung și solid pentru restabilirea și întreținerea funcției hepatice, a sănătății circulatorii și a sanatatii neurologice.

La cea mai înaltă expresie, lipozomii aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. Totuși, toti lipozomii de pe piata nu sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ .

Cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun. Producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.

Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase  de productie si control , formule cu  dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

Despre Fazele  “Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific”

Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general. În sistemul de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific există trei faze de suplimentare eficientă: Restaurarea, Menținerea și Avansarea.

Fiecare fază vă poate ajuta prin aceste protocoale   sa obtineti  o sănătate optimă și, în final, să optimizati atingerea obiectivelor  dvs. de sănătate.

Restaurare

Faza  “RESTORE”   este primul pas. Quicksilver Scientific a dezvoltat protocoale pentru a elimina toxinele din corpul dvs., precum și pentru a rezolva alergiile și dezechilibrele microbiene. Aceste protocoale ajută la restabilirea echilibrului atât al sistemului imun cat si nervos autonom. Acest lucru va permite corpului dvs. sa inceapa sa construiasca și sa mențina un stil de viață mai sănătos.

Menţinere

După ce v-ați curățat corpul și ați restaurat și reechilibrat răspunsul autonom și imunitar, trebuie să vă mențineți progresul. Acest lucru se realizează prin suplimentarea cu substanțe nutritive și botanice care se potrivesc nevoilor specifice ale corpului dvs.

 

Avansare

După ce ați construit o bază de nutrienți care vi se potrivește, este timpul să vă specializați regimul și mai departe. În faza “Advance ”  vă personalizați regimul suplimentar prin adăugarea de nutrienți care vă ajută să atingeți obiectivele personale de sănătate.

 

Din cele peste 45 de suplimente alimentare ale acestui nou Sistem de Optimizare a Sanatatii  Quicksilver Scientific  mentionam pe cele mai importante :

  • In faza de “Restaurare” – 7 protocoale de detox gandite special pentru orice nevoie :
  • Detoxul ficatului – PushCatch® LiverDetox
  • Detoxul si reechilibraerea gastro-intestinala – The G.I. Detox Box
  • Detoxul de metale grele – MerProtect® Protocol
  • In faza de “Mentinere” – vitamine, minerale si amestecuri botanice patentate ce te ajuta la mentinerea optima a sanatatii zilnice :
    • Vitamina C lipozomala, Vitamina C lipozomala cu Acid Lipoic, Vitamina D3K2, CoQ10 lipozomala
    • Artemizinina lipozomala, IMD®, Glutation liposomal
    • CBD liposomal, NanoMojo®, Armurariu lipozomal , etc
  • In faza de “Avansare” –
    • Suplimente pentru claritate mintală: concepute pentru a îmbunătăți funcția mentală, a limpezi gandirea și a vă sprijini în eforturile mentale.
    • Suplimente pentru performanță: concepute pentru cele mai provocatoare eforturi fizice. Produsele „Performance” îți vor spori în mod natural energia, vor reduce oboseala și îți vor reduce timpul de recuperare. Perfect pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească performanța și profesioniști ocupați care caută un avantaj.
    • Suplimente pentru reducerea stresului: concepute pentru a minimiza stresul. Produsele „Stress Relief” ajută la echilibrarea chimiei neurotransmițătorilor pentru a reduce reacțiile de teamă și anxietate. De asemenea, vor oferi sprijin pentru îmbunătățirea stării de spirit și somn odihnitor.

VA INVITAM SA ACCESATI PRIMELE SUPLIMENTE LIPOZOMALE  QUICKSILVER SCIENTIFIC NOTIFICATE IN ROMANIA:

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de Vitamina D3-K2 lipozomală. O formula echilibrata ce sustine metabolismul normal al  calciului si fosforului, esentiale in mineralizarea oaselor, sustinerea sistemului imunitar, reglarea inflamatiei, dispozitia echilibrata. Vitamina K2 reduce riscul de calcificare arteriala si sustine metabolismul calciului adecvat in structurile vasculare.

Deoarece absorbtia vitaminei D poate fi afectata de dieta, stilul de viata, varsta, sanatate, interventii chirurgicale, obezitate si variatii genetice, Dr. Shade a dezvoltat vitamina D3 / K2 Nano-Emulsie, facand vitaminele lipo-solubile foarte absorbabile.

Formula Quicksilver conține o formă o formă extrem de bioactivă a vitaminei  K2, numită menachinonă-7 sau MK-7. Are un timp de înjumătățire lung legat de niveluri serice stabile. S-a demonstrat că MK-7 are un timp de înjumătățire mai lung decât Vitamina K1, rezultând un nivel mai stabil în ser.

MAGAZIN ONLINE

Vitamina D este fi una dintre cele mai importante substanțe nutritive pentru sănătatea generală.

Vitamina D poate permite organismului nostru să absoarbă eficient calciul și poate contribui la sănătatea osoasă. Poate ajuta cu funcția imună normală, poate ajuta la reglarea inflamației și poate contribui la o dispoziție echilibrată. Vitamina D este foarte eficientă atunci când este administrată împreună cu vitamina K2.

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon conține 100 de porții.

Deși cantități mici de vitamina D2 se găsesc în alimente cum ar fi gălbenușul de ou, migdalele, somonul și brânza, forma vitaminei D3 este de până la zece ori mai eficace decât D2 la creșterea 25 (OH) D – forma majoră circulantă a vitaminei D în corpul uman.

Vitamina K2 funcționează în armonie cu vitamina D și poate reduce depozitele dăunătoare de calciu în artere, rinichii, articulații și țesuturile moi. Vitamina K2 poate ajuta de asemenea vitamina D în menținerea

Deoarece absorbtia vitaminei D poate fi afectata de dieta, stilul de viata, varsta, sanatate, interventii chirurgicale, obezitate si variatii genetice, Dr. Shade a dezvoltat vitamina D3 / K2 Nano-Emulsie, facand vitaminele lipo-solubile foarte absorbabile.

Nano-emulsia lipozomala  D3-K2 Quick Silver Scientific este o combinație extrem de absorbabilă pentru a satisface nevoile organismului! Vitamina D, cea mai recunoscută ca fiind necesară pentru funcția normală a sistemului imunitar și sănătatea osoasă, are efecte sistemice mult mai mult decât atât.

Deși este considerată o vitamină (un nutrient necesar în dieta), vitamina D seamănă mai mult și acționează ca un hormon steroid care influențează în general fiziologia.

Receptorii de vitamina D se găsesc în mai mult de 36 de tipuri de țesuturi ale corpului și s-a dovedit că influențează exprimarea a mii de gene, inclusiv cele asociate cu exprimarea enzimelor de detoxifiere.

Deficitul de vitamina D (definit ca concentrații plasmatice de 25-hidroxivitamină D [25 (OH) D] ≤20 ng / ml) este comun, studiile epidemiologice indicând că mai mult de 40% din populație este deficitară.

Deficitul de vitamina D este mai frecvent la persoanele cu culoarea pielii închise, expunerea redusă la soare și starea generală de sănătate scăzută. Vitamina D3 s-a dovedit a fi de până la 3 ori mai eficace decât vitamina D2 (calciferol) la creșterea serului 25) D.

Vitamina K și D au interdependență în funcțiile metabolice, deoarece vitamina K joacă un rol în direcția depunerii  de calciu la matricea osoasă și insuficiența poate fi asociată cu calcificarea țesuturilor moi și cu densitatea minerală osoasă mai scăzută.

Deficitul de vitamina K este obișnuit în boala cronică gastrointestinală, hepatică sau a vezicii biliare, în timp ce factori cum ar fi utilizarea antibioticelor și consumul redus de alimente pot, de asemenea, să contribuie la deficiență.

Dimensiune redusă controlată, verificată prin dispersarea luminii dinamice laser pe fiecare lot (dimensiunea medie : 20-100 nm )

Gust plăcut, potrivit pentru livrarea intra-bucală ; Livrarea precisă a pompei face ca dozajul direct din sticla să fie convenabil și ușor

Livrare intraorală pentru cea mai bună disponibilitate sistemică; Poate fi dispersat în apă sau în alt lichid când se dorește

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

DIM Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de DIM(Diindolylmethane)  lipozomal. 3,3′-Diindolylmetanul este un compus derivat din indol-3-carbinol, care se găsește în legume crucifere, cum ar fi broccoli, varza de Bruxelles, varza și kale  si poate oferi abilități puternice de echilibrare hormonală și detoxifiere. DIM poate promova metabolismul hormonal sănătos, poate reduce inflamația și poate crește activitatea căilor de detoxifiere naturale.

DIM este un compus natural derivat din indol-3-carbinol, găsit în legume crucifere, cum ar fi broccoli, varza de Bruxelles, varză și kale. DIM este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a echilibra metabolismul estrogenic.

Acesta poate sprijini comutatorul intern, comandantul antioxidant, Nrf2, care controlează peste 200 de gene implicate în detoxifiere. Poate ajuta producția de glutation în organism si s-a demonstrat că DIM conduce la formarea preferențială a metaboliților estrogeni care sunt corelați cu țesuturile sanatoase ale sânului, endometrului și colului uterin. De asemenea, ajută ficatul să neutralizeze metaboliții estrogeni potențial dăunători și substanțele chimice de mediu similare estrogenului.

MAGAZIN ONLINE

Consumul dietetic de legume crucifere a fost observat ca având efecte pozitive asupra diferiților parametri de sănătate, detoxifiere și condiții de boală.

DIM poate fi unul dintre compușii care contribuie la aceste beneficii, deoarece sa demonstrat că susțin un răspuns imunitar sănătos, metabolism hormonal normal și o cale de detoxifiere naturală.

Atunci când se administrează în formate orale tradiționale (tablete, capsule), DIM are o absorbție slabă. Absorbția DIM nanoemulsificată începe  imediat în cavitatea bucală, deoarece DIM incorporate in nano molecule de fosfolipide ocolește acizii sistemului digestiv  și intră în circulația limfatică

Studiile arată că administrarea lipozomală poate prelungi timpul în care un agent  terapeutic este în circulație, conducând la o nevoie redusă de dozare.

Dimensiune redusă controlată, verificată prin dispersarea luminii dinamice laser pe fiecare lot (dimensiunea medie : 15-20nm)

Gust plăcut, potrivit pentru livrarea intra-bucală ; Livrarea precisă a pompei face ca dozajul direct din sticlă să fie convenabil și ușor

Livrare intraorală pentru cea mai bună disponibilitate sistemică; Poate fi dispersat în apă sau în alt lichid când se dorește.

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Armurariu Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de Armurariu lipozomal. Armurariul sau Silybum marianum a fost utilizat în întreaga lume de peste 2.000 de ani pentru proprietățile sale hepatoprotectoare remarcabile și capacitatea sa de a sprijini ficatul.

Armurariul conține trei fitonutrienți (sililină, silidianină și silicristină), împreună cunoscute sub numele de silimarină. Silimarina poate împiedica absorbția toxinelor în celulele ficatului. Poate susține funcția digestivă sănătoasă și fluxul biliar, sprijinind astfel sănătatea intestinelor. Poate ajuta la protejarea depozitelor de glutation ale organismului, principalul nostru antioxidant endogen care combate radicalii liberi.

Deoarece constituentul cheie al silimarinei, sililina, are o biodisponibilitate slabă într-o formulare orală tipică, Dr. Christopher Shade a dezvoltat Armurariul nanoemulsificat. Extractul este încapsulat în lipozomi minusculi, puternic absorbabili. Rezultatul este o formulă cu absorbție rapidă și livrare celulară optimă, care susține nivelul de glutation și susține sănătatea intestinelor, susținând o digestie sănătoasă și un flux biliar normal.

MAGAZIN ONLINE

Ficatul este cel mai mare organ din corp, un organ de baza neobosit, echipat cu o gamă

largă de sisteme de detoxifiere conduse de enzime, care neutralizează și elimină toxinele din mediu, precum și cele generate intern. Datorită rolului critic al ficatului în metabolizarea și eliminarea continuă a toxinelor, acest organ prețios este susceptibil la vătămare.

Armurariul ofera un suport bland cu spectru larg ficatului . Acesta apartine clasei largi

de ierburi amare, care functioneaza ca tonice pentru a ajuta secretia sucurilor digestive si pentru a sprijini fluxul sanatos al bilei. Acest botanic versatil poate oferi, de asemenea, sprijin pentru metabolismul sănătos al hormonilor .

Acesta ajută la protejarea și păstrarea maestrului nostru antioxidant endogen, glutation.

Armurariul conține trei flavonolignani (silybin, silydianin și silychrstine), împreună cunoscute sub numele de silimarină. Silimarina  a demonstrat că protejează celulele de molecule reactive, instabile și protejează împotriva peroxidării lipidelor. Silimarina poate preveni absorbția toxinelor în hepatocitele ficatului.

Silimarina ,  a fost de asemenea dovedit , ca protejeaza împotriva vătămărilor hepatice datorate chimicalelor si toxinelor din mediu, alcool, agenți patogeni și chiar daune tisulare cauzate de frigul extrem.

Silimarina  inhibă de asemenea enzimele cum ar fi ciclooxigenaza (COX), lipoxigenază (LOX) și NFkB și s-a dovedit că stabilizează membranele celulare ale ficatului .

Deoarece constituentul cheie al silimarinei, sililina, nu se dizolvă bineîn apă, are o slabă biodisponibilitate într-o formulare orală tipică.

Formulările lipozomale îmbunătățesc absorbția multor molecule din tractul gastro-intestinal, evitând metabolizarea hepatică în primul pas și ducând la o biodisponibilitate mai mare. S-a demonstrat că

fosfatidilcolina legată de sililină crește biodisponibilitatea și absorbția.

Dimensiune redusă controlată, verificată prin dispersarea luminii dinamice laser pe fiecare lot (dimensiunea medie : 15-20nm)

Gust plăcut, potrivit pentru livrarea intra-bucală ; Livrarea precisă a pompei face ca dozajul direct din sticlă să fie convenabil și ușor

Livrare intraorală pentru cea mai bună disponibilitate sistemică; Poate fi dispersat în apă sau în alt lichid când se dorește

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă (nanoemulsie) cu continut de Vitamina C si Acid R-Lipoic, antioxidanți combinati ce sustin sistemul imunitar, sinteza colagenului, neutralizarea radicalilor liberi, niveluri crescute de Vitamina E si Glutation. Esentiale in detoxifiere si eliminarea metalelor. Neuroprotectiv prin sustinerea functiei mitocondriale sanatoase.

Forma cu grad profesional cea mai absorbabilă de Vitamina C cu acidul R-lipoic.

Combinata cu Acidul R-Lipoic  intr-un sistem de livrare nanolipozomal, suplimentul Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic valorifica puternic potentialul vitaminei C cu puterea unui sistem complet de functionare a glutationului.

Acidul R-lipoic este cel mai activ izomer al acidului alfa-lipoic, care este un antioxidant versatil. Are caracteristici importante care contribuie la sănătatea ficatului, a nervilor și a ochilor.

Vitamina C este esențială pentru orice program de detoxifiere deoarece alimentează sistemul care elimină toxinele. De asemenea, este foarte eficient în îndepărtarea plumbului și a altor metale grele din sistemul nostru și în combaterea radicalilor liberi care se formează în ficat în timpul primei faze de dezintoxicare.

MAGAZIN ONLINE

Acidul R-lipoic (ca R-lipoat de sodiu) are o capacitate foarte bine documentată de a potența sistemul de glutation cu calea de transcriere nucleară Nrf2. Această combinație de forme lipozomale de vitamina C și a acidului R- lipoic într-un sistem  nanolipozomal de livrare  exploatează potențialul maxim de vitamina C.

Absorbția vitaminei C convenționale pe cale orală se diminuează rapid imediat după ingerare(de exemplu, aproximativ 19% pentru 1000 mg vitamina C orală ajunge în sânge). Furnizarea prin forma lipozomală crește în mod semnificativ absorbția și pentru anumiți compuși poate furniza o eliberare intracelulară mai mare decât administrarea intravenoasă.

Acidul R-lipoic este cel mai activ izomer al acidului alfa-lipoic, care este un antioxidant versatil. Are caracteristici importante care contribuie la sănătatea ficatului, a nervilor și a ochilor.

Sistemul Quicksilver Scientific pentru eliberarea de vitamina C (cu acidul R-lipoic) este forma cea mai absorbabilă de vitamina C profesională. Vitamina C este esențială pentru orice program de detoxifiere deoarece alimentează sistemul care elimină toxinele. De asemenea, este foarte eficient în îndepărtarea plumbului și a altor metale grele din sistemul nostru și în combaterea radicalilor liberi care se formează în ficat în timpul primei faze de dezintoxicare.

Absorbția vitaminei C convenționale pe cale orală se diminuează rapid imediat după ingerare(de exemplu, aproximativ 19% pentru 1000 mg vitamina C orală ajunge în sânge). Furnizarea prin forma lipozomală crește în mod semnificativ absorbția și pentru anumiți compuși poate furniza o eliberare intracelulară mai mare decât administrarea intravenoasă.

Sistemul de încapsulare a fosfolipidelor Quicksilver este superior îmbunătățită, deoarece tehnologia liposomală are sfere mai mici, mai stabile, cu un singur strat, realizate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Pe lângă ratele de absorbție excepționale, nanosferele( lipozomii) produse de Quicksilver și-au demonstrat abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, de a-și depozita încărcătura intracelular și de a spori circulația limfatică a nutrienților. În plus, fosfolipidele care compun coaja lipozomului alimentează membranele celulare. Aceasta asigură funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.

Caracteristicile tehnologiei de producție:

Control de dimensiuni reduse controlat, controlat de dispersia luminii dinamice laser pe fiecare lot. Aromat cu uleiuri esențiale, oferind gust plăcut de citrice, potrivit pentru livrarea intra-bucală. Dimensiunea medie: 50-100 nanometri (nm)

Livrare prin pompă cu precizie

Beneficii:

Alte utilizări dincolo de detoxifiere: Suportul imun în timpul sezonului rece și al gripei

Vitamina C și acidul R-Lipoic Lipozomal stimulează activitatea fibroblastică pentru a susține producția de colagen în cazul aplicării topice.

Pentru aplicare topică, o pompă poate acoperi fața pentru un tratament zilnic sau poate folosi mai multe pompe ca o mască și se lasă timp de 10-15 minute; pielea poate fi reumezită și lăsată timp de încă 10 minute înainte de clătirea excesului.

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific  120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat

Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrrea orala.

La administrarea orală a vitaminei C convenționale, absorbția scade odată cu creșterea dozei datorită saturației gastrointestinale sau a “tolerantei intestinale “ .

Absorbția vitaminei C convenționale pe cale orală se diminuează rapid imediat după ingerare(de exemplu, aproximativ 19% pentru 1000 mg vitamina C orală ajunge în sânge).

Formula lipozomală  Quicksilver Svientific dezvoltata de Dr Shade  compensează această pierdere și permite dozarea la nivel înalt fără terapie intravenoasă.  Distribuția limfatică prin lipozomi ocolește metabolismul primar al ficatului, ceea ce crește biodisponibilitatea orală.

In plus , vitamina C lipozomala  patent Quicksilver Scientific utilizeaza Quali®-C, o vitamină C premium “tamponata” sub formă de ascorbat de sodiu, în acest format lipozomal. Formele tamponate de vitamina C, cum ar fi acestea, sunt în general mai bine tolerate decât suplimentele obișnuite de acid ascorbic de către cei cu sensibilitate gastrointestinală.

MAGAZIN ONLINE

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.

Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Suplimentul  alimentar sub forma lichidă cu continut de Vitamina C (nanoemulsie lipozomala ) este  un puternic antioxidant solubil în apă ce sustine sistemul imunitar, metabolismul colesterolului, reduce nivelul histaminei in afectiunile alergice, stimuleaza sinteza colagenului pentru o piele sanatoasa, vase de sange curate, oase si cartilaje puternice.

Vitamina C este un antioxidant puternic solubil în apă și chiar și în cantități mici ne poate proteja de deteriorarea compușilor dăunători. Este vital pentru funcția imună și este un cofactor esențial în numeroasele reacții enzimatice din organism. Este cu adevărat cel mai universal antioxidant.

Vitamina C (acidul L-ascorbic) este un nutrient necesar pe care organismal uman nu îl poate sintetiza pe cont propriu. Este esențial pentru producerea de colagen a organismului și formarea vaselor de sânge, a cartilajelor, a ligamentelor, a tendoanelor și a pielii. Este necesară pentru vindecarea rănilor și pentru repararea țesuturilor în organism.

Vitamina C poate ajuta la metabolizarea colesterolului în acizi biliari și la creșterea biodisponibilității fierului din alimente. Reciclează puternicul antioxidant solubil în grăsimi, vitamina E, și poate ajuta la creșterea nivelului de glutation, agentul detoxifiant de bază al organismului. Este esențială pentru funcția imună și poate, de asemenea, să protejeze împotriva bolilor de inimă.

Vitamina C Lipozomală: Dincolo de suportul imun, acest antioxidant universal  face mult mai mult!

Deși mulți se gândesc la vitamina C doar atunci când sunt răciți sau pentru prevenirea bolilor, beneficiile potențiale și importanța fiziologică depășesc cu mult acest aspect.

Vitamina C susține creșterea și repararea țesuturilor în toate părțile corpului, metabolismul colesterolului, este un cofactor în numeroase reacții enzimatice și este necesară pentru sinteza hormonilor și a neurotransmițătorilor.

Vitamina C susține funcția sistemului imunitar normal, reducând posibil incidența, durata și severitatea răcelii obișnuite.

De asemenea, vitamina C poate impacta alergiile prin reducerea nivelurilor de histamină.

Vitamina C stimulează sinteza colagenului, în special a colagenului de tip I și III care se găsește în oase, ligamente, tendoane, piele, vase de sânge și țesuturile care formează organele noastre.

Vitamina C sprijină producția de energie și contribuie la promovarea unei dispoziții echilibrate.

Vitamina C este un  antioxidant universal .

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general

CoQ10 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de CoQ10 lipozomală.

Deoarece absorbția gastrointestinală a CoQ10 este îmbunătățită dramatic cu un format nanoemulsificat, Dr. Chris Shade a dezvoltat CoQ10 lipozomal, permițând absorbția directă în sânge. Pe lângă ratele excepționale de absorbție, aceste particule lipozomale și nanomulsionate foarte mici pot spori circulația nutrienților și furnizarea intracelulară.

Coenzima Q10, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă este o substanta liposolubila, asemanatoare unei vitamine, prezenta in special in mitocondrii – bateriile energetice ale celulelor. Este o componenta a unui lant de transport de electroni si participa la respiratia celulara aeroba, care genereaza energie sub forma de ATP. In corpul uman, organele cu cele mai mari cerinte de energie – inima, ficatul, rinichii – au cea mai mare concentratie si cea mai mare nevoie de CoQ10.

CoQ10 este cel mai important antioxidant din mitocondrii, micile uzine energetice care funcționează ca bateriile regenerabile în fiecare celulă a corpului nostru.

Este bine cunoscută pentru susținerea sănătății cardiovasculare. Niveluri ridicate de CoQ10 se găsesc în mușchiul inimii, precum și în organele noastre de detoxifiere, cum ar fi rinichii și ficatul. CoQ10 reciclează și restabilește alți antioxidanți importanți, în special vitamina E. Această moleculă benefică poate susține funcționarea sănătoasă a sistemului respirator, a creierului, a sistemului nervos, a ochilor și chiar a sistemului reproducător și a sănătății parodontale.

MAGAZIN ONLINE

Menținerea unor niveluri adecvate de CoQ10 este o componentă esențială pentru menținerea sănătății generale .

Absorbția gastrointestinală a CoQ10 este limitată, ceea ce este dramatic îmbunătățită cu formatul nanoemulsificat, permițând absorbția directă în sânge.

Suplimentele CoQ10 tradiționale sunt greu de absorbit. Chimistii Quicksilver Scientific au rezolvat această problemă prin procedeul de nanoincapsulare, rezultând un produs CoQ10 cu un efect puternic, pe care il veti simțiți instant.

Fiecare 1 ml de CoQ10 lipozomal eliberează 30 mg coenzima Q10. O porție este de 2 pompe. Fiecare flacon conține 50 porții de 30 mg (două pompe).

CoQ10 , prescurtarea pentru coenzima Q10, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă, este singurul antioxidant solubil în grăsimi, pe care îl produce organismal uman – se găsește în abundență în toate membranele bogate în lipide a celor peste cincizeci de miliarde de cellule ale corpului uman. Este esențială în producția de ATP, moneda energetică universală a celulelor noastre. Menținerea unor niveluri adecvate de CoQ10 poate fi o parte esențială a sprijinului pentru sănătatea globală.

Coenzima Q10 (CoQ10) este un antioxidant puternic și esențial pentru funcția mitocondriilor noastre, fabricile de energie ale celulelor umane. Din acest motiv, aceasta coenzima este cea mai concentrata în organele care consuma multa energie din corpul tau, cum ar fi inima și creierul.

Iti doresti o performanta fizica mai buna? Coenzima Q10 este un ajutor extrem de benefic pentru persoanele care practica sport, cum ar fi alergarea, inotul, aerobic sau fitness.

S-a demonstrat ca suplimentarea cu COQ10 imbunatateste memoria, creste concentrarea si ajuta la inmagazinarea mai multor informatii, mult mai rapid. Este ideala pentru perioadele de examene, sesiuni, activitati cotidiene intense si solicitante.

Coenzima Q10 sustine ficatul, stimuland astfel capacitatea sa secretorie si detoxifierea corpului, ajutand sistemul imunitar.

Ea are un rol crucial in furnizarea de energie si ajuta functia cardiaca. Cel mai activ muchi din corpul uman-muschiul cardiac-produce energie din oxidarea acizilor grasi. Coenzima Q10 imbunatateste functia cardiaca, deficientele mari putand cauza hipertensiune arteriala si insuficienta cardiaca. Din păcate, nivelurile de CoQ10 scad în timp ce îmbătrânim. Daca avem grija sa suplimentam corespunzator cantitatea de Q10, ajutăm celulele să funcționeze eficient și protejam proteinele, lipidele și ADN-ul de oxidare.

Nu in ultimul rand, efectul suplimentarii cu coenzima Q10 se vede in aspectul pielii – ajuta la cresterea fermitatii, incetineste procesul de imbatranire si de formarea a ridurilor.

Datele provenite din ani de cercetări validate susțin în mod clar proprietățile bioenergetice și antioxidante ale CoQ10 și cercetările continuă să crească pe măsură ce beneficiile potențiale ale acestui antioxidant dinamic sunt demonstrate.

CoQ10 sprijină funcția sănătoasă a sistemului circulator, a plămânilor și a sistemului respirator, sistemul nervos, sistemul de reproducere și chiar ochii și țesuturile orale.

Mai recent, acest compus benefic a fost dovedit a avea un efect epigenetic, care impactează expresia a sute de gene, inclusiv cele implicate în semnalizarea și metabolismul celular, precum și expresia proteinelor pro-inflamatorii.

CoQ10 este un antioxidant critic pentru funcția mitocondriilor, unitățile generatoare de energie ale tuturor celulelor. Stresul oxidativ cronic, provocat de toxicitatea mediului, stilul de viață, stresul și inflamația poate duce la disfuncție mitocondrială, transcripția proteinelor anormale și, prin urmare, poate contribui la îmbătrânire și la dezvoltarea bolii.

CoQ10 a fost demonstrat că modifică și încetinește rata de oxidare a celulelor și sprijină un răspuns inflamator sănătos .

Caracteristicile tehnologiei de producție:

Control de dimensiuni reduse controlat, controlat de dispersia luminii dinamice laser pe fiecare lot. Aromat cu uleiuri esențiale, oferind gust plăcut de citrice, potrivit pentru livrarea intra-bucală. Dimensiunea medie: 20-100 nanometri (nm) ; Livrare prin pompă cu precizie.

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general

Glutation Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de Glutation lipozomal. Glutationul este unul dintre cei mai puternici agenți detoxifianți ai organismului. În ficat, organul nostru principal de detoxifiere, toxinele sunt legate de glutation, apoi sunt îndepărtate din celulă, în bilă și scaun și apoi în afara corpului. Glutationul este, de asemenea, parte integrantă a sistemului nostru imunitar, în special pentru rezistența la virusuri.

Deoarece cea mai mare parte a produselor cu glutation administrate oral se descompun  in stomac inainte de a ajunge la celule, doctorul Dr. Christopher Shade a dezvoltat Glutationul  lipozomal. Lipozomii protejează ingredientele principale de sistemul digestiv și măresc absorbția și transportul acestora. Ca rezultat, Glutationul lipozomal este un mod foarte eficient de a completa glutationul.

Glutationul susține funcția imună sănătoasă și poate neutraliza un spectru larg de radicali liberi. Cu puterea Quicksilver Delivery Systems®, Glutationul liposomal Quicksilver  oferă o absorbție mult mai rapidă și mai completă decât alternativele non-lipozomale.

Fiecare 1 ml de Glutation Lipozomal eliberează 100 mg de Glutation Redus Opitac ™. Doza zilnică este de 2 pompe. Fiecare flacon conține 50 porții de 100 mg.

MAGAZIN ONLINE

Ca detoxifiant principal și principalul antioxidant endogen al organismului, glutationul se poate lega de numeroși compuși nedoriți și poate ajuta la îndepărtarea acestora din organism. În consecință, glutationul poate proteja celulele noastre de deteriorarea cauzată de peroxizi, poluanți, metale și multe altele și poate îmbunătăți energia metabolică. Glutationul poate, de asemenea, să susțină un sistem imunitar sănătos.

Glutation Liposomal – este esențial pentru detoxifierea organismului , antioxidant extrem de potent, susține funcționarea echilibrată a celulei.

Glutationul este unul dintre cei mai importanți și mai puternici antioxidanți ai organismului. Este produs în organism din cei trei aminoacizi. Glutationul joacă, de asemenea, un rol important în funcționarea sistemului imunitar și servește drept principalul compus de detoxifiere al organismului.

Toxinele, cum ar fi metalele grele, sunt legate de glutation, care le transportă apoi din corp. Totuși, cu stările de vârstă, stres și boală, producția de glutation se diminuează.

Glutationul suplimentar poate sprijini funcția sănătoasă a celulelor, dar absorbția sa este mult inhibată de dezintegrarea din stomac. Încapsularea liposomală protejează glutationul de la distrugere, iar particulele mici ale sistemului avansat de administrare a Quicksilver îmbunătățește foarte mult absorbția.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific. Afla mai multe prin click AICI

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general

#QuicksilverScientificRomania #HeavyMetalDetox #LiverDetox #DrShade #NaturalProducts #NaturalSupplements #Biodiversity #Multivitamins #BioHacking #TheNewHealthy #BioAvailable #LiposomalSupplements #Nutraceutical  #Detoxify #Detoxification #ImmuneSystem #poweringnaturalhealth

Centrul Global Wellness System  aduce în România un nou concept de abordare în prevenţia şi tratamentul oricărei afecţiuni fiind un centru model de evaluare holistică dar şi ştiinţifică a pacienţilor prin extinderea conceptului de sănătate dincolo de limitele corpului fizic, luând în calcul întreaga persoană (corp, minte, suflet, emoţional, energetic, spiritual factori externi, misiune personală)

💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA
📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
📞 0312 261 200
📞 0735 315 096
📩 office@gwsconcept.ro
💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–