Inca de la nastere, in fiecare secunda din viata noastra, pielea actioneaza ca o bariera protectoare ce ne apara de o multime de agenti externi si substante periculoase din mediul inconjurator. Cu timpul, pielea poate sa devina sensibila, iar bariera ei protectoare sa devina din ce in ce mai slaba. Astfel, nu mai poate tolera stresul zilnic si impactul negativ al mediului poluat in care traim. Apar simptome precum roseata, arsura sau usturime. Phyt’s vine in intampinarea problemelor noastre cu un tratament facial organic 100% pentru piele sensibila, ce relaxeaza, calmeaza, hidrateaza si protejeaza chiar si cea mai sensitiva piele.

Sensi Phyt’s calmează pielea sensibilă și oferă catifelare, protejând totodată împotriva factorilor externi, prin întărirea funcției barieră a pielii și hidratarea acesteia, pentru a se simti din nou comfortabila.

Ingrediente active: extract de Floare de bumbac, extract de Mirabilis, extract de Magnolie

Am pregatit pentru tine un video in care, Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania ne explica pas cu pas continutul fiolelor din cadrul tratamentului, precum si ingredientele acestora, alaturi de efectele lor de calmare a pielii sensibile. Check it out!

 

Acest tratament de scurtă durată, cu produse organice specifice pentru piele sensibila, începe cu o curatare delicata a ochilor și a feței, urmată de un masaj de drenare special creat pentru pielea sensibilă. Ca si in cadrul celorlalte tratamente Phyt’s, urmeaza o pauză reconfortantă, liniștitoare, cu o mască, înainte de aplicarea emulsiei care incheie tratamentul prin calmarea și protejarea pielii.

Sigur vrei sa stii toti pasii aplicarii tratamentului, asa ca am pregatit un Step-By- Step video in care iti dezvaluim toate aceste secrete.

Ingrediente specifice:
🍃Extract de flori de bumbac– catifelare, stare de bine
🍃Extract de Mirabilis – calmeaza, reduce roseate datorata iritatiei
🍃Extract de Magnolie – calmeaza si reduce senzatia de mancarime
🍃Ulei de Migdale – catifeleaza si hraneste
🍃Unt de Shea – hraneste, catifeleaza, protejeaza
🍃Aloe Vera – efect intens hidratant
🍃Vitamina E – antioxidant

Tip de ten: Piele sensibila

Scop: Calmare, decongestionare,hidratare, protectie

Durata 🕔 45 min

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 3 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna

Rezultate:
✅Pielea sensibila calmata
✅Reducerea senzatie de disconfort

Curiosi ce contine fiecare fiola din cadrul tratamentului?

Here we go!

1.DEMAQUILLANT YEUX – Ulei usor si nutritiv, fara parfum ce curăță și demachiază delicat ochii sensibili. Contine Ulei Virgin de Ricin  (hrănește și protejează, stimuleaza creșterea genelor), Ulei Virgin de Migdale Dulci (catifeleaza, calmează și hrănește), Ulei Virgin de Soia (calmeaza si catifeleaza pielea).

2.DEMAQUILLANT VISAGE – Fluid delicat fara parfum ce indepărtează ușor machiajul și impuritățile. Continut de Ulei Virgin de Migdale Dulci (catifeleaza, calmează și hrănește), Bisabolol (liniștitor), Extract de Aloe Vera (hidratant puternic).

3.LOTION PERFECTRICE – Finalizeaza demachierea si curățarea. Ingrediente: Hammamelis Hydrosol (calmant), Extract de flori de bumbac (conferă stare de bine și catifelare).

4.SERUM PEAUX SENSIBLES – Ser apos gelifiant ce permite realizarea masajului de drenaj. Contine Extras de Noptita (calmant), Extract de flori de bumbac (conferă stare de bine și catifelare), Extract de Aloe Vera (hidratant puternic).

5.MASQUE APAISANT – Mască proaspătă și dulce ce ofera calmare instantanee. Continut de Ulei Virgin de Sweet Almond (catifeleaza, calmează și hrănește), Unt de shea (hrănește, înmoaie și protejează), Extract de Aloe Vera (hidratant puternic).

6.EMULSION APAISANTE – Scade senzatia de disconfort și de arsura, calmeaza, hidrateaza si matifiaza. Extract Aloe Vera (hidratant puternic), Squalene vegetale (restabilesc suplețea și hidratarea), Vit E naturala (antioxidant).

 

Tratament Facial Organic Pentru Peiele Sensibila Chiar Si Acasa

Si pentru ca pielea necesita aceeasi ingrijire si acasa, cu atat mai mult cea sensibila la factorii externi de care ne lovim zilnic, Phyt’s a creat o gama completa de ingrijire zilnica. Ingredientele active c se regasesc in aceste produse sunt: extract de floare de bumbac, extract de Mirabilis, extract de Magnolie. Tot acest mix iti va calma si proteja pielea pe tot parcursul zilei.

1.EAU LACTEE APAISANTE – INGRIJIRE 3 IN 1-INDEPARTEAZA MAKE-UP-UL, CURATA SI CALMEAZA – Pentru toate tipurile de piele sensibila

Indeparteaza machiajul si impuritatile, curatand pielea. Textura sa inedita, proaspata si usoara,calmeaza, decongestioneaza si creaza instant o senzatie de prospetime fara a usca pielea sensibila. Fara Parfum.

lapte demachiant bio

Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara, pe fata, gat si conturul ochilor cu discheta demachianta. Nu necesita clatire.
Ingrediente:Apa, Extract de frunze de Aloe Barbadensis, Glicerina, Extract de flori de bumbac, Plante squalena,Ulei de Masline,Ulei de Migdale Dulci,Bisabolo,Vitamina E naturala.(Ingrediente de origine biologica).

2.EMULSION APAISANTE – CALMEAZA SI HIDRATEAZA PIELEA SENSITIVA CU TENDINTA DE INGRASARE – Piele sensibila cu tendinta grasa

Aceasta emulsie delicata fara parfum reduce senzatia de discomfort,senzatia de arsura si reactiile cutanate.Roseata este diminuata,pielea este calmata si relaxata permanent.

crema fluida bio pentru ten sensibil

Mod de utilizare:Aplicati pe fata si conturul ochilor dimineata si seara.
Ingrediente:Extract de Magnolia, extract de Mirabilis, Extract de bumbac, Ulei de migdale dulci, Ulei de Shea, Extract de Aloe Vera, Plante squalena, Vitamina E naturala.

3.CREME APAISANTE – CALMEAZA SI HIDRATEAZA PIELEA SENSITIVA CU TENDINTA DE USCARE – Piele sensibila cu tendinta uscata

Aceasta crema fara parfum reduce senzatia de discomfort, sensatia de arsura si reactiile cutanate.Roseata este diminuata,pielea este calmata si relaxata permanent.

crema bio pentru ten sensibil

Mod de utilizare: Aplicati pe fata si conturul ochilor dimineata si seara.
Ingrediente: Extract de Magnolia, Extract de Mirabilis, Extract de bumba, Ulei de migdale dulci, Ulei de Shea, Extract de Aloe Vera, Plante squalena, Vitamina E naturala.

4.MASQUE APAISANTE – CALMEAZA SI REIMPROSPATEAZA PIELEA SENSITIVA – Toate tipurile de piele sensibila

Tratament de urgenta pentru pielea sensitiva,aceasta masca fara parfum, decongestioneaza si calmeaza instant.Roseata este diminuata si pielea este mai putin sensitiva.

masca pentru ten sensibil

Mod de utilizare:Aplicati pe fata si conturul ochilor.Lasati timp de 10 minute, apoi indepartati excesul cu o discheta demachianta.poate fi folosit de asemenea ca si tratament de noapte.
Ingrediente: Extract de Magnolia, Extract de Mirabilis, Extract de bumba, Ulei de migdale dulci, Ulei de Shea, Extract de Aloe Vera, Plante squalena, Vitamina E naturala.

inrgijirea tenului sensibil

Recomandari ingrijire pentru acasa pentru piele sensibila

Dimineata si seara:
➡Curatare – Lapte calmant pentru curatare –Eau Lactee Apaisante
➡Calmare, hidratare si protejare – Masati Crema calmanta –Creme Apaisante pentru piele sensibila cu tendinta de uscare sau Emulsie calmanta- Emulsion Apaisante pentru pilelea sensibila cu tendinta de ingrasare, pe intreaga fata, gat si linia gatului.

O data pana la doua ori pe saptamana:
➡Aplicati Masca calmanta- Masque Apaisant intr-un strat gros. Lasati sa actioneze pentru 10 minute apoi eliminati excesul cu o discheta demachianta. Masca calmanta- Masque Apaisant poate fi aplicata intr-un strat foarte subtire si ca tratament de noapte.

Rezultate:
✅ Pielea sensibila calmata.
✅ Reducerea senzatiei de disconfort.

Iar daca pe alocuri tenul tau are pete pigmentare de care nu poti scapa sub nicio forma, te invit sa citesti articolul nostru in care iti oferim un remediu 100% organic: Phyt’s White Bio Active | Tratament Organic Pentru Pete Pigmentare

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–