De-a lungul timpului datorita expunerii repetate la soare, dezechilibrelor hormonale, imbatranirii sau chiar ca reactii la iritatii sau inflamatii, pielea devine stearsa, obosita si apar pete maronii, pete pigmentare. Numai tratamentele directionate pot preveni si corecta aceste tulburari de pigmentare toate rezultand dintr-o perturbare a sistemului melanocitar si astfel necesitand o actiune prelungita a dermato-cosmeticelor.

tratament profesional anti pete pigmentare

Datorita acestui fapt Phyt’s extrage ceea ce e mai bun din ingredientele active prezente in linia White Bio-Active pentru a restaura stralucirea pielii. Conceput in jurul complexului PWE®, un fito-activ iluminator cu o eficienta dovedita asupra melanogenezei, White Bio-Active uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant. Petele intunecate sunt laminate iar pielea este stralucitoare. Phyt’s iti ofera si optiunea continuarii tratamentului acasa cu o gama complexa de produse White Bio Active pentru ingrijirea zilnica. O sa vorbim despre ele la finalul articolului.

Sa Intelegem Cum Se Pigmenteaza Pielea Si Cum Putem Trata Acest Lucru. Structuri și mecanisme implicate în pigmentarea pielii

Pielea este compusă din trei straturi suprapuse: epiderma, dermul și hipodermul. În mod normal, melaninele, pigmenții naturali, joacă un rol-cheie în determinarea pigmentării pielii. Cu toate acestea, poate fi reglată prin raze ultraviolete, precum și prin numeroși alți agenți (hormoni, peptide, semio chimicale) care pot stimula sau inhiba pigmentarea pielii.

Epiderma – Este stratul exterior al pielii. Se compune din 4 straturi de celule suprapuse, din exterior în: stratum corneum, stratul granulosum, stratul spinosum și bazalul stratului care sunt definite prin diferite grade de proces de maturare a keratocitelor. Epidermul este compus din 4 populații celulare diferite: 90% din keratinocite, 5% din melanocite, 2% până la 8% din celulele Langerhans (celule imunitare competente) și 1% din celulele Merkel (receptori mecanici). Epiderma nu conține nici vase sanguine, nici limfatice, ci numeroase terminații nervoase.

tratament pete pigmentare

Melanogeneza – Este un proces biologic complex, sursă de sinteză și distribuție a melaninei în epidermă, dând culoarea sa. Acest proces implică diferite enzime care catalizează fiecare reacție care duce la formarea de pigmenți de melanină în organele specializate, numite și melanozomi. Melanogeneza are diferite etape rezumate mai jos:

1.Sinteza melaninei de către melanocite în interiorul melanozomilor (corpuri care înconjoară pigmenții).
2.Maturarea melaninelor în melanocit și diferențierea pigmenților în eumelanine sau feomelanine.
3.Transportul melanozomilor în interiorul endului dendritic al melanocitului până la keratinocitele din apropiere.
4.Degradarea și eliminarea melanozomilor care eliberează melanina în keratinocite.
5.Dezvoltarea culorii la nivelul epidermei prin migrarea keratinocitelor

Culorile diferite ale pielii – Provin din amestecarea subtilă a melaninelor și se datorează intensității pigmentării melaninei. Dacă numărul de melanocite este identic, numărul, tipul de melanozom, tipurile de melanină (feomelaninele pentru piele echitabilă, eumelaninele pentru pielea întunecată sau mixtă) vor varia în funcție de fototip. Astfel, distribuția și degradarea melanozomilor în keratinocite joacă un rol major în culoarea pielii. Într-adevăr, culoarea pielii depinde de stratul de epidermă în care are loc degradarea.

Piele normala: există melanozomi puțini, mici și grupate. După transferul lor prin dendrite, melanomii cutanate corecte sunt distruse rapid din cauza prezenței substanțelor chimice în keratinocite. Această etapă are loc în stratul spinosum: nu mai există melanozomi.
Pielea asiatică: melanozomii sunt prezenți în keratinocite până la stratul granular al epidermei.
Piele neagră: există multe melanozomi mai mari și mai mari. Ele au suferit o maturare mai mare și au mai multe eumelanine.

Definitia pielii hiperpigmentate

Pielea hiperpigmentată prezintă o supraproducție continuă (cu distribuție neregulată) a melaninei. Această tulburare generează pete de hiperpigmentare și pigmentare inegală pe suprafața pielii.

Factori cu influență asupra melanogenezei

și tulburărilor de pigmentare

Sinteza melaninei este influențată de mulți factori, de asemenea responsabili pentru tulburările de pigmentare.

➡Factorul genetic: Mai multe gene sunt responsabile pentru pigmentarea pielii. Ele determină caracteristicile melanogenezei și astfel controlează cantitatea de melanină produsă.
Factorul hormonal: Un hormon specific, hormonul de stimulare a melaninei (MSH), este activ când se formează melanina. Estrogeni și, într-o mai mică măsură, progesteron, stimulează sinteza melaninei și generează hiperpigmentare, în special în zona feței în timpul sarcinii (masca de sarcină).
Raze ultraviolete : Razele ultraviolete stimulează melanocitele și astfel sporesc transferul de pigmenți de melanină în keratinocite. Ele genereaza stres oxidativ si daune celulelor (celule mutante, productia de radicali liberi …). În consecință, acestea accelerează îmbătrânirea pielii și apariția petelor pigmentare.
Îmbătrânire: Cu vârsta, unitatea de melanină epidermică este dezordonată și generează pigmentare anormală a pielii. Îmbătrânirea în timpul schiului duce la reînnoirea celulară mai lentă, timpul de contact dintre keratinocite și melanocite crescând cu o cantitate mai mare de melanină transferată. Stratul exterior se îngroașează și se acumulează celule suprapigitate.

Tratarea petelor pigmentare?

Anticipând: Protecția indispensabilă a razelor ultraviolete prin aplicarea regulată a protecțiilor solide și limitarea expunerii la soare. Combaterea radicalilor liberi cu creme antioxidante. Exfolierea pielii 1 sau 2 pe săptămână pentru a ajuta la regenerarea celulelor epidermice.

Phyt’s White Bio Active: Dezvoltat prin Phyt’s Research, complexe PWE®, funcționează în interiorul melanogenezei. Reduce producția de melanină. Îmbunătățește aspectul tenului. Compus din sinergia ingredientelor active organice, 100% de origine naturală: Extracte organice din bumbac și lichioruri, uleiuri esențiale de organice, mazăre, păianjen, morcov, țelină, busuioc, Ho din lemn. Laboratoarele Phyt păstrează cele mai bune uleiuri esențiale și extracte vegetale pentru gama de produse White Bio-Active.

Phyt’s White Bio Active Tratament Profesional Pentru Petele Pigmentare

tratament pete pigmentare

Tratament pentru problemele pigmentare, recomandat pentru toate tipurile de piele cu probleme pigmentare. Iluminează pielea mata și pigmentată.

Totul incepe cu curatarea tenului clientei (lapte de curatare si lotiune tonica). Dupa care aplicam exfoliantul White Bio-Active ce stimuleaza tenul. Masam usor concentratul White Bio-Active pentru a trata in profunzime petele pigmentare. Urmeaza un masaj specific ce va permite o relaxare completa si netezirea trasaturilor. Incheiem cu o masca si cu crema iluminatoare White Bio-Active, produse ce vor intensifica tratamentul.

😲 Ingredient Activ: PWE – fito-complex organic, o sinergie a extractelor de plante si a uleiurilor esentiale. Acest complex uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant. Petele intunecate sunt luminate iar pielea este stralucitoare.

Ingrediente specifice:
🌱Acerola – exfoliant, ilumineaza tenul, ajuta la eliminarea toxinelor din piele.
🌱PWE® – reduce productia de melanina prin inhibarea enzimelor responsabile cu sinteza acesteia.
🌱Vitamina E naturala – antioxidant
🌱Extract de Aloe Vera – hidratant
🌱Ulei esential de Lemn Hô – calmant, protector

Tip de ten: piele obosita, probleme pigmentare
Scop: Ilumineaza, uniformizeaza, reduce petele pigmentare
Durata🕔 : 1h15

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna.

Rezultate:
✔Ten luminos
✔Diminuarea semnificativa a petelor pigmentare

🌿🌿🌿Stiu ca sunteti curiosi ce contine fiecare fiola in parte din cadrul tratamentului, ce ingrediente ascunde si ce beneficii au acestea asupra tenului pigmentat.

pete pigmentare pe ten

Placheta Tratamentului Soin White Bio-Active contine 1 fiola Lapte demachiant delicat -Lait de Soin, 1 fiola Lotiune tonica –Tonique, 1 fiola White Bio-Active Concentre, 1 fiola  White Bio-Active Anti-Age, 1 fiola White Bio-Active Lotion, 1 fiola White Bio-Active Creme de Jour. Alaturi de aceastea, Naturo-Esteticianul va folosi alte doua produse ce vin ambalate in tuburi, folosite exclusiv pentru tratamentele profesionale: Masca exfolianta White Bio-Active – Masque Peel Off White Bio Active si Scrub White Bio-Active-Gommage White Bio Active.

Asadar, sa le parcurgem pe fiecare in parte si sa descoperim cum natura iti poate reduce petele pigmentare dupa un sigur tratament White Bio Active.

        1.White Bio-Active Gommage – Exfoliere. Gommage îndepărtează delicat celulele moarte ce fac tenul mat și reduce petele pigmentare. Pielea este curatata, tenul mai radiant și textura rafinată.tratament antirid si pete pigmentare

COMPOZITIE
———————
Complex PWE® – reduce productia de melanina
Aloe Vera – hidratare
Acerola – ilumineaza tenul.
Celule Vegetale – absorb si exfoliaza delicat

        2.White Bio-Active Concentré – Ser apos ce vizeaza petele pigmentare, un tratament local pentru pete maronii.

tratament pete maro pe ten

COMPOZITIE
———————
Complex PWE® – reduce productia de melanina
Aloe Vera – hidratare

        3.White Bio-Active Anti-Âge – Serum pentru masaj care luptă impotriva petelor  depigmentare  și a semnelor de îmbătrânire.

tratament antiage

COMPOZITIE
———————
Complex PWE – reducere productia de melanina
Ulei din germeni de grau – întărește elasticitatea pielii
Ulei de alune de padure cu origine naturala – antioxidant.

         4.White Bio-Active Lotion (se foloseste alaturi de pudra pentru masca despre care vorbim mai jos) – Este un produs complementar mastii White Bio Active, cu continut PWE ce reduce secretia de melanina.

         5. Masque Peel-Off – Ocluzivă, plastifianta, Masque Peel-Off si Lotion White Bio-Active formeaza un duo ce facilitează penetrarea ingredientelor active de tratament.

masca de fata anti pete

COMPOZITIE
———————
Pământ de Diatomee – ocluziv
Alginați – ocluzivi
Extract de Aloe Vera – hidratant
HE Rozmarin – regenerant, tonifiant, calmant

         6. White Bio-Active Crème de Jour – Crema hidratanta pentru albire – Complexul PWE® tratează și reduce numărul de pete pigmentare. Tenul este mai uniform și pielea este mai radiantă.

tratament anti pete

COMPOZITIE
———————
Complex PWE® – reduce productia de melanina
Ulei de Floarea Soarelui – nutritie
Acerola – ilumineaza tenul
Vitamina E naturala – antioxidant.

Phyt’s White Bio Active, Produse Pentru Ingrijirea Tenului Acasa

crema de fata anti pete

Recomandari ingrijire pentru acasa

Dimineata:
Curatare si Tonifiere
Lapte demachiant delicat- Lait Nettoyant sau Lapte demachiant solubil in apa – Lait Hydro-Nettoyant, Lotiune tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
Luminozitate
Masati o cantitate mica de Crema de zi White Bio-Active- White Bio-Active Creme de Jour pe fata, gat si decolteu.

Seara:
Curatare si Tonifiere
Lapte demachiant delicat- Lait Nettoyant sau Lapte demachiant solubil in apa- Lait Hydro-Nettoyant , Lotiune tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
➡ Luminozitate si hranire
Masati o cantitate mica de Crema de noapte White Bio-Active -White Bio-Active Creme de Nuit, pe fata, gat si decolteu.
O data sau de doua ori pe saptamana:
Exfoliati usor cu Exfoliantul White Bio-Active -White Bio-Active Gommage si aplicati apoi Lotiunea tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
Aplicati Masca pentru restabiliarea luminozitatii -White Bio-Active Masque pe fata, gat si decolteu. Asteptati 10 minute, apoi clatiti si aplicati o cantitate mica de Crema de zi White Bio-Active- White Bio-Active Creme de Jour

Rezultate:
✔ Ten luminos.
✔ Diminuarea semnificativa a petelor pigmentare.

O sa vorbim despre fiecare produs in parte, iar daca esti interesata sa achizitionezi, clik pe poza si vei fi redirectionata catre magazinul nostru online.

  1. Lotiune tonica de curatare – Curata, tonifica, uniformizeaza.Descriere: Primul pas al programului White Bio-Active, aceasta lotiune proaspata si usoara actioneaza ca un 3 in 1. Curata, tonifica si pregateste pielea pentru celelalte tratamente din gama White Bio-Active.
    Utilizare: Dimineata si seara aplicati cu o discheta demachianta pe intreaga fata inainte de aplicarea celorlalte produse din gama White Bio-Active Phyt’s.
    Contine: Aloe Vera, PWE® Complex.

     

    lotiune pete pigmentare

  2. Crema de zi –  Lightening Day Care – Protejeaza si uniformizeaza.
    Descriere: Catifelat si delicat, acest tratament de ingrijire actioneaza chiar si pe pielea obosita. Datorita proprietatilor de albire ale PWE®, petele intunecate sunt iluminate. Pielea este protejata si isi recapata luminozitatea.
    Utilizare: Dimineata, dupa curatare si tonifiere masati usor crema pe intreaga fata . A se folosi impreuna cu crema de noapte.
    Contine: PWE® Complex, Floarea soarelui, Acerola, Vitamina E naturalacrema de zi antipete
  3. Crema de Noapte – Lightening Night Care – Hraneste si uniformizeaza.
    Descriere: Ingrijire de noapte iluminatoare – uniformizeaza, hraneste. Aceasta crema de noapte uniformizeaza, lumineaza si hraneste pielea. Vitamina C si Provitamina A stimuleaza regenerarea pielii in timp ce ingredientul activ PWE® incetineste productia de melanina. Pielea devine luminoasa.
    Utilizare: Seara, dupa curatare si tonifiere, intindeti usor crema pe intreaga fata. A se folosi impreuna cu crema de zi.
    Contine: PWE® Complex, Floarea soarelui, Acerola, Vitamina E naturala, Frunze de palmier.crema de noapte anti pete
  4. Exfoliant – Acest exfoliant inlatura fiecare celula moarta care face ca pielea sa para stearsa. Imperfectiunile pielii sunt reduse, devenind mai fina si mai curata. A se folosi impreuna cu celelalte produse din gama White Bio-Active pentru un ten radiant.
    Utilizare: Aplicati un strat foarte subtire pe intreaga fata si gat dupa curatare. Lasati timp de 5 minute, apoi exfoliati cu degetele. Clatiti cu apa limpede. Poate fi utilizat ca si completare a Cremei de zi(Crème de Jour) si a Cremei de noapte(Crème de nuit).
    Contine: Complex PWE®, celule pe baza de plante, Acerola, Aloe Vera.exfoliant antipete

5. Masca pentru restabilirea luminozitatii – Hraneste si netezeste.
Descriere: A se folosi o data sau de doua ori pe saptamana pentru a optimiza eficienta    tratamentelor din gama White Bio-Active. Aceasta masca uniformizeaza tenul. Pielea        este  purificata si curata.
Utilizare: O data sau de doua ori pe saptamana, intindeti masca pe fata, gat si decolteu pentru 10 minute. Clatiti, uscati si aplicati produsele de ingrijire obisnuite. Poate fi utilizata ca si completare a Cremei de zi(Crème de Jour) si a Cremei de noapte(Crème de nuit).
Contine: PWE® Complex, Aluna, Acerola, Vitamina E naturala, Frunze de palmier

masca antipete

Cum puteti sa benefiati de un nivel maxim de perfomanta in ceea ce priveste disparitia petelor? Este mai simplu decat va imaginati! Creme bio cu efect de albire suporta toata munca, dumneavoastra nu trebuie decat sa fiti posesoarea unor astfel de produse cosmetice si deja actiunea se poate califica ca fiind un adevarat succes. De asemenea, un orar zilnic de aplicarea al produselor cosmetice bio va ajuta si mai mult in accelerarea procesului de vindecare a pielii pigmentate. Cosmeticele bio organice nu acopere petele, ci conduc la disparitia acestora in intregime!

Decolorarea pielii nu mai reprezinta o problema, daca optati pentru una dintre cremele bio cu efect de albirea din gama magazinului online phytsromania.ro. Noi va acordam suport in mentinerea unei frumuseti demne de tot respectul, insa tot ceea ce ne dorim este sa beneficiem de increderea dumneavoastra!

Iar daca esti curioasa sa descoperi Primul Peeling Chimic Certificat Organic, te invitam sa citesti articolul nostru dedicat exclusiv acelui tip de tratament profesional: Phyt’Skin Rénov | Program de reinnoire celulara | Primul peeling chimic certificat BIO

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–