Imbatranirea pielii este un mecanism celular complex ce depinde de factori interni (un proces natural, ireversibil) si factori externi (raze UV, poluare, tutun..). Deci, cu varsta, pielea se schimba, isi pierde hidratarea naturala si elementele fundamentale se epuizeaza. Pentru a preveni si a diminua aceste schimbari, Phyt’s ofera o varietate larga de produse bio si tratament antirid , toate adaptate nevoilor pielii mature. Provoaca timpul si pastreaza tineretea!!!

Inainte de a incepe descrierea tratamentului si beneficiile lui asupra pielii, v-am pregatit doua materiale video. In primul video, Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania, ne prezinta tratamentele Aromalliace, detalii despre fiole si ingredientele continute de aceste produse, alaturi de gama pentru ingrijire acasa. Here we go!

In al doilea video am reusit sa o surprindem in timpul aplicatii unui astfel de tratament. Este vorba despre aplicarea Step-by Step a tratamentului Multi-Vita, despre care veti afla detalii mai jos. Check it out!

       Ingredientele active din cadrul acestor tratamente 100 % organice impotriva ridurilor.

ser antirid pentru fata

       Ulei de Germeni de Grau – Sursa de vitamine si beta-caroten. Imbunatateste elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire

       Luminita si Limba Mielului – Lupta cu deshidratarea si intaresc bariera functionala a pielii.

       Cévéblé – Ceramide din grau. Pastreaza integritatea fibrelor de elastina si colagen.  Reduce ridurile si liniile fine.  Efect anti radicali liberi

       Phyt’s a conceput trei tipuri de Tratament Antirid Aromalliance, in functie de varsta si de tipul de piele. Le vom detalia pe fiecare in parte pe parcursul articolului, insa, pe scurt, ele sunt impartite astfel:

tratament organic antirid

Aromalliance Soin d’O – Ideal pentru femeile in jurul varstei de 30 ani, cu un ten gras si devitalizat

Aromalliance Soin Oligo-Vital – Ideal pentru femeile in jurul varstei de 30 ani, insa, de data aceasta, cu un ten uscat si devitalizat

Aromalliance Multi-Vita – Un tratament ceva mai complex, ideal pentru femeile in jurul varstei de 50 ani, care au o piele matura, cu numeroase riduri si lipsita de fermitate.

Probleme specifice ale pielii in corelatie cu varsta

30-40: Primele semne de imbatranire

Derma incepe sa piarda colagenul si elastina. Apar primele semne vizibile ale imbatranirii. Fata noastra incepe sa prezinte mai des semne de oboseala (cearcane si umflaturi ale ochilor).

40-50: Accentuarea ridurilor 

Pielea isi pierde fermitatea iar ridurile se adancesc: linii de expresie, pliuri pe frunte sau, de cele mai multe ori, in jurul gurii.

50-60: Pierderea fermitatii

Pierderea globala a fermitatii cu accentuarea ridurilor si aparitia de pete întunecate. Menopauza accelereaza imbatranirea pielii si mai ales uscarea acesteia.

După 60 de ani: Accelerarea tuturor semnelor de îmbătrânire a pielii

Ridurile se adancesc si toate semnele imbatranirii se accelereaza si devin mai evidente: pielea este mai uscata, apar pete pigmentare, se formeaza pliuri pe ten.etc.

Tratament Antirid Phyt’s Aromalliance Soin d’O (30+)

Pentru Ten Gras si Devitalizat

Tratament recomandat tenurilor mature normale, mixte sau cu tendinta de ingrasare. Surprinzator de bogat in uleiuri esentiale si virgine vizeaza ridurile si previne formarea acestora. Gratie combinatiei a doua energii: caldura si frig, pielea recapata o infatisare proaspata si luminoasa.

tratament antirid 30 ani

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna.

Durata: 🕔 1h15.
Ingrediente specifice:
🌱Ulei esential de Scortisoara – favorizeaza hyperemia, activeaza circulatia sangelui
🌱Ulei esential de Cimbru – tonic, regenerativ
🌱Ulei esential de Chiparos – tonic, regenerativ
🌱Ulei esential de Rozmarin – tonic regenerativ
🌱Ulei esential de Muscata – astringent
🌱Ulei virgin de Canepa – regenerant, oxigenant
🌱Ulei esential de PetitGrain – echilibrant

Rezultate:
➡Piele tonifiata.
➡Un ten luminos.
➡Efect anti-imbatranire

 

Sa discutam putin despre ce fiole contine placheta si ce efecte au fiecare in parte. Tratamentul incepe cu demachierea tenului, dupa care, cu o usoara exfoliere. Dupa aceste doua etape esentiale, incepe practic tratamentul specific.

  1. Hydrolé Lotiune tonica cu frunze de Eucalipt –  Piele normala si grasa – Purifica si energizeaza. Finalizeaza curatarea sau demachierea, evitând efectele calcarului. Pregateste pielea pentru ingrijirea ulterioara. Ingrediente: Extract si hydrolat de Eucalipt (purifiant), Ulei esential  de Niaouli (purifiant), Ulei esential de Coada Soricelului (calmant). 
  2. Prélude 108 –  Complex de stimulare pentru toate tipurile de piele matura – Activeaza circulatia superficiala prin efectul sau hiperemiant, pentru a intari eficacitatea anti-imbatranire a tratamentului. Ingrediente: Ulei esential de Scortisoara (hiperemiant), Extract de Coada Calului (remineralizare), Oxid de siliciu (tonifiere).
  3. Sérum Cytyl –  Ser Regenerator – Piele normala sau grasa – Ajută la combaterea semnelor de imbatranire. Echilibreaza și regenereaza. Ingrediente: Ulei virgin de canepa (hranitor), Ulei esential Petit Grain (echilibrant).

    CRÈME D’O – Piele devitalizata, mixta si grasa – Previne semnele de îmbătrânire a pielii si matifiaza pielea. Ingrediente: Ulei virgin de Alune (hranitor si antioxidant), Aloe Vera (hidratant), Ulei esential de Patchouli (astringent, regenerant), Extract de Lucerna (tonifiant).

La final, aplicam Masca Peel-Off cu alginati – Pentru piele devitalizata, mixta si grasa – Racoritore. Ajuta la combaterea semnelor de piele incretita. Imbunatateste aspectul tenului. Ingrediente: Alginați (ocluzivi), Ulei esential de Rozmarin (regenerant și tonifiant), Ulei esential de Flori de Muscata (astringent). Vei obtine o piele proaspata, imbogatita si tonifiata.

Tratament Antirid OLIGO-VITAL (30+)

Pentru Piele Matura si Uscata

Recomandat pentru pielea matura si deshidratata. Tratament anti-imbatranire si hranitor. Nutritiv, potrivit pielii uscate, vizeaza ridurile si face ca pielea ta sa se simta confortabil. Hraneste si protejeaza epiderma de semnele imbatranirii. Totul incepe cu un modelaj si o curatare lejera. Dupa, un concentrat pe baza de scortisoara ce va stimula pielea. Apoi, datorita uleiurilor pretioase din serul anti-rid, te vei bucura de un masaj specific energizant. La final, aplicarea unei masti de protectie si ingrijire ce te va conduce spre o relaxare totala.

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna

Durata: 🕔 1h15.
Ingrediente specifice:
🌱Ulei esential de Scortisoara – favorizeaza hyperemia, activeaza circulatia sangelui
🌱Ulei virgin de Germeni de Grau – consolidează elasticitatea, acţiune antirid
🌱Ulei virgin de Alune– antioxidant, anti radicali liberi
🌱Cévéblé – reduce ridurile si liniile fine
🌱Beta-caroten – accelereaza regenerarea celulara
🌱Drojdie de bere – efect regenerant
🌱Vitamina C – antioxidant

Rezultate:
➡Piele hranita.
➡Un ten luminos.
➡Efect anti-imbatranire.

 

Fiole specifice tratamentului,si continutul lor:

 1. HYDROLÉ ORANGER – Tonic cu frunze de portocale amare – Lotiune Calmanta pentru piele normala si uscata. Finalizeaza curatarea sau demachierea, evitând efectele calcarului. Pregateste pielea pentru ingrijirea ulterioara. Ingrediente: Extract de portocal amar (calmant), Ulei esential de Verbina (răcoritoare și liniștitoare).

2. Prélude 108 –  Complex de stimulare pentru toate tipurile de piele matura – Activeaza circulatia superficiala prin efectul sau hiperemiant, pentru a intari eficacitatea anti-imbatranire a tratamentului. Ingrediente: Ulei esential de Scortisoara (hiperemiant), Extract de Coada Calului (remineralizare), Oxid de siliciu (tonifiere).

3. SÉRUM ANTI –RIDES – Toate tipurile de piele, insa ideal pentru cele mature – Este regenerant, restabileste tonusul si reduce imprimarea ridurilor pentru pielea intinerita, neteda si sanatoasa. Ingrediente: Ulei Virgin din Germeni de Grau (intareste elasticitatea pielii, anti-rid), Ulei de Alune (antioxidant), Ulei esential de Rozmarin, Cimbru și Chiparos (tonifiere și antioxidant).

4. Soin Nutri-Protecteur – Crema Hidratanta pentru piele uscata si fina – Protejeaza si hraneste filmul hidrolipidic. Impiedica agresiunile externe. Restaureaza catifelarea si netezirea pielii. Ofera confort si catifelare prevenind imbatranirea. Ingrediente: Ulei esential de Ylang Ylang (echilibrant), Ulei de Germeni de grau (intareste elasticitatea pielii, anti-imbatranire)

Dupa toate aceste etape, urmeaza aplicarea Mastii Vitalité, o masca de protectie anti-imbatranire pentru piele uscata matura. Energizeaza pielea, care isi recapata rapid vitalitatea si toata stralucirea ei. Ingrediente: Colagen din Salcam (conserva umiditatea si catifeleaza), Acidul Hialuronic de origine vegetala (puternic hidratant, restaureaza elasticitatea pielii),Ulei de FLoarea SOarelui ( hranitor).

Tratamentul Antirid Soin Multi-Vita (50+)

Pentru Piele Matura

Este un tratament pentru pielea matura, ce contine o crema cu multivitamine – ingrediente active ce lupta impotriva imbatranirii si au efect de lifting- hidratare- remineralizare- depigmentare. Uita de agitatia de zi cu zi si ia o pauza pentru a te relaxa! Un complex de vitamine ce calmeaza si hidrateaza. Lasa-te purtata de beneficiile acestor ingrediente active de origine naturala si in special de Cévéblé®, ceramide de grau vegetal. Frumusetea atinge punctul culminant cu acest produs 4 in 1.

Curioase sa vedeti rezultatele before and after? Dupa o singura sedinta, ridurile sunt vizibil estompate, iar tenul este luminos, hidratat si hranit in acelasi timp.

Tratamentul Multi-Vita este asadar un adevarat cocktail de multi-vitamine – Ideal pentru femei de 50 de ani si peste. Contine ingrediente active puternice pentru a combate semnele imbatranirii cutanate in tipurile de piele mature. Textura sa este cremoasa, catifelata, cu un parfum delicat. Tesutul este stimulat, revitalizat si schimburile celulare reinnoite.

tratament antirid pentru piele uscata

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna

Durata 🕔: 1h15.

Ingrediente specifice:
🌱 Ulei esential de Scortisoara – favorizeaza hyperemia, activeaza circulatia sangelui
🌱Ulei virgin de Germeni de Grau – consolidează elasticitatea, acţiune antirid
🌱Ulei virgin de Alune– antioxidant, anti radicali liberi
🌱Cévéblé® – reduce ridurile si liniile fine
🌱Beta-caroten – accelereaza regenerarea celulara
🌱Drojdie de bere – efect regenerant
🌱Vitamina C – antioxidant

Rezultate:
• Un ten regenerat si reintinerit.
• Reducerea ridurilor.

 

Totul incepe cu curatarea si exfolierea, dupa care vom aplica Serul Prellude 108 ce activeaza circulatia sangvina la nivelul ridurilor tocmai multumita Uleiului Esential de Scortisoara, un ingredient natural hiperemiant. Daca pielea se inroseste prea tare, Serul poate fi amestecat cu Lotiune Tonica. Dupa aceasta etapa , urmeaza aplicarea Serum Multi-Vita si Serum Anti-Rides alaturi de un masaj unic realizat cu betisoarele Phyt’s.

Dupa ce pielea s-a relaxat in urma acestui inedit masaj, urmeaza sa aplicam Masque Soin Multi-Vita, o masca de tip pudra ce va fi amestecata cu 2ml Concentre Anti-Age si 8ml de apa. Dup ace masca lupta impotriva semnelor de imbatranire, urmeaza sa o indepartam sis a plicam crema de final, Creme Absolue, cu effect anti-imbatranire.

Cu certitudine esti curios/curioasa ce contine fiecare fiola in parte si care sunt secretele acestor rezultate uimitoare. Asadar, urmeaza sa iti prezentam ingredientele specific fiecarui produs alaturi de efectele acestora pe tenul matur.

1. PRÉLUDE 108Pentru toate tipurile de piele – Activează circulația superficială, pentru a întări eficacitatea anti-îmbătrânire a tratamentului. Aplicați Prelude 108 folosind un tampon de bumbac, făcând mici mișcări circulare pe riduri. Lăsați timp de 5 minute. Aplicați întregul produs pur sau diluat în funcție de sensibilitatea tenului. Ingrediente: Ulei Esential de Scorțișoară (hiperemiant), Extract de Coada Calului ( remineralizant), Oxid de siliciu ( tonifiant).

2. SÉRUM MULTI-VITA – Pentru toate tipurile de piele, insa ideal pentru cele mature – Este un Cocktail de multivitamine cu effect tensor imediat, anti-imbatranire si regenerare. Ingrediente: Cévéblé (anti radicali, anti-rid), Betacaroten din Morcov ( accelerează regenerarea celulară), Drojdie (regenerant), Acerola ,Vitamina C ( antioxidant)

3. SÉRUM Anti-Rides – Toate tipurile de piele, ideal pentru tenurile mature. Regenerare, redarea tonusului și diminuarea ridurilor. Are o textura uleioasa, eliminand ridurile cu pana la 24%. Pielea este netezită, protejată și fermă. Ingrediente: Ulei Virgin de Germeni de Grau (intareste elasticitatea pielii, anti-rid), Ulei de Alune (antioxidant), Ulei Esential de Rozmarin, Cimbru și Chiparos (tonifiere și antioxidant).

4. MASQUE MULTI-VITA – Lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii, are effect anti-aging si tensor imediat. Ilumineaza pielea si o hraneste. Puneți o doză de Mască într-un bol.Se adaugă concentratul anti-îmbătrânire (despre care o sa vorbim mai jos) și se completează treptat cu 8 ml de apă. Se amestecă viguros până când se realizeaza o pasta fina și cremoasă. Ingrediente: Illite -Argila roșie (luminează tenul), Extract de frunze de Ceai Verde (revigorant), Aloe Vera (hidratant), Acerola (antioxidant).

5. CONCENTRÉ ANTI-AGE – Lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii, fiind un produs complementar mastii MultiVita. Ingrediente: Complex PWE® (vizeaza eliminarea petelor pigmentare), Ulei Virgin de Germeni de Grau (intareste elasticitatea pielii), Vitamina E (antioxidant).

6. CRÈME ABSOLUE – Cremă antirid, anti-îmbătrânire și de fermitate. Atenueaza ridurile, si liniile fine, hrănește, regenerează și reface fermitatea. Ingrediente: Ulei Virgin de Alune (hrănește și antioxidant), Ulei Esential de de Lamai (anti-imbatranire, echilibrant), Salvie (reface fermitatea), Chiparos si Cimbru (tonifiant).

Iar pentru a mentine un ten regenerat si intinerit, Phyt’s Aromalliance a creat si produsele pentru ingrijire acasa, ce contin aceleasi ingrediente naturale si eficiente. Check it out: Produse Tratament Antirid Pentru Acasa | Phyt’s Aromalliance

🌱Alege si tu Frumusetea Naturala, Organica, Protectiva, Nontoxica, oferita de Conceptul GWS in Romania!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–