Daca ai ajuns aici, cu siguranta esti in cautarea unui brand profesional pentru cosmetica organica cu care sa lucrezi in salonul tau. Femeile sunt din ce in ce mai intereseate sa testeze produse noi, tehnici noi de beauty, ritualuri organice , si , in special, tratamente care sa vina cu solutii eficiente, fara sa le afecteze sanatatea. Ei bine, exact asta reuseste sa faca Phyt’s France.

Vorbim despre un brand de beauty 100% organic, cu ingrediente extrase din natura, din cele mai interesante plante, mixate perfect pentru a solutiona diversele probleme ale tenului cu care orice femeie se lupta de-a lungul vietii. Phyt’s isi are originea in Franta, in cadrul Laboratoarelor Phyt’s, acolo unde maestrii ingineri au reusit sa descopere formule interesante care rezolva diverse probleme rapid si sanatos.

Mai mult, s-au gandit sa ambaleze aceste tratamente cat mai efficient posibil. Asa au luat nastere plachetele de tratament Phyt’s. Practic, fiecare tratament vine sub forma unei plachete cu fiole de sticla de unica folosinta. Fiecare fiola contine produs pentru o singura persoana, acoperind atat tenul cat si decolteul si bratele. Fiecare astfel de placheta incepe cu o fiola de demachiere, dupa care avem tonifiere, tratament propriu zis, serumuri si crème de final. Descopera toate tratamentele in articolul nostru de blog: Tratamente Faciale Organice Phyt’s Romania

In functie de problema cu care te prezinti in cadrul salonului, naturo-esteticianul iti va recomanda placheta potrivita pentru tine si un intreg ritual, un program complex si mixt pentru a te ajuta sa redobandesti sanatatea tenului cat mai curand.

La acest moment, Phyt’s France ofera plachete care trataeaza acneea, petele pigmentare, care ofera regenerare celulara, hidratare, oxigenare, antipoluare, purificare, echilibru, si chiar plachete pentru ten extrem de uscat, sau plachete tratament pentru maini si picioare, tratament anticelulitic si tratament specific tenului barbatesc.

De ce sa alegi Phyt’s France pentru salonul tau?

Cand vine vorba despre introducerea acestui brand in salonul tau, putem sa iti promitem ca va fi cel mai efficient brand pe care tu l-ai cunoscut in materie de consumabile si igiena. Mai mult, te vom ghida pas cu pas, vei participa la cursuri profesionale de invatare, vei avea ocazia sa inveti de la cei mai buni naturo-esteticieni traineri din tara si chiar din Franta, si vom fi alaturi de tine in tot procesul de achizitie si implementare.

Am pregatit pentru tine o oferta excelenta daca alegi sa incepi colaborarea cu noi. KIT-ul de INTRO a acestui brand in salonul tau este redus cu 40%. Contacteaza echipa noastra la numarul 0744 302 332 pentru detalii, sau completeaza formularul din postarea noastra de Facebook aici: https://www.facebook.com/457077551093557/posts/1961209837346980

Pe scurt:

🍃Tratamentele si produsele sunt 🌿 100% organice, certificate 🏆 COSMEBIO, si structurate pe tipuri de nevoi ale tenului: eliminarea aceenei, anti- poluare, estomparea ridurilor, regenerare celulara, anti-pete, anti-age si orice alta afectiune cu care tenul nostru se poate confrunta.

🍃Rezultatele depasesc orice alte produse de pe piata. Noi iti promitem ca te vei convinge dupa prima incercare! Mai mult, riscul de contaminare este ZERO. Tratamentele vin in plachete cu fiole de unica folosinta, care vor fi desigilate in fata clientei, si vor fi folosite doar pentru ea. Produsul este sufficient pentru intreg tratamentul si pentru fiecare etapa a acestuia. Asadar, nu vei folosi aceeasi cutie de produs, sau sticluta, pentru mai multe paciente.

🍃PHYT’S iti ofera sansa alegerii unor produse organice de infrumusetare care vizeaza diferite tipuri si afectiuni ale pielii, cu rezultate ce depasesc performantele celor de origine chimica, eliminand riscul de contaminare cu ingrediente toxice si alergene.

🍃PHYT’S se adreseaza consumatorilor si esteticienilor ce cauta calitate si eficienta la produse, insa, in acelasi timp, produse care sa nu dauneze mediului inconjurator si nici sa nu le afecteze sanatatea!

🍃Disponibile in fiole de unica folosinta, acestea garanteaza igiena, puritate maxima si costuri eficiente pentru tine, fara sa mai intampini problema cutiilor desfacute si expirate. Aici vei folosi 1 placheta pentru o singura clienta.

🍃În plus, ele nu contin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici.

Te invitam sa ne contactezi si sa discuti cea mai buna oferta pentru tine si salonul tau. Sub umbrela Global Wellness System, veti gasi o serie de branduri pentru ingrijirea organica atat a pielii, a tenului , cat si a parului sau a unghiilor, acestea oferind o alternativa  nontoxica  a frumusetii la nivel profesional.

„Phyt’s France este un concept holistic de ingrijire organica, o fitocosmetica bioactiva 100% naturala si “zero” conservanti , certificata organic cu Cosmebio si Qualite France , cu care imi doresc sa ajung la toate femeile care au inteles ca dincolo de orice produs, trebuie sa punem accent pe ingredientele acestuia, care, sigur ca sunt absorbite in piele si transportate in tot organismul. Atunci cand ele provin din natura, cand tratamentele contin 100% extracte naturale si uleiuri esentiale, uitam de orice grija si ne lasam prada rasfatului. Fiecare ritual este unic, fiecare tratament are miscari de masaj facial diferite,drenaj limfo-energetic iar naturo-esteticienii Phyt’s sunt adevarati maestrii cand vine vorba despre tehnici de tratament facial. Ingrijim tenul, bratele, decolteul, toate in acelasi ritual. Ne place sa spunem ca brandul Phyt’s ofera ingrijire globala si poate trata orice problema de ten cu care noi, femeile, ne confruntam de-a lungul vietii”, a declarat Aurelia Dumitru, fondator Global Wellness System Romania.

Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania !

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System