mastey mireasa

Odata aleasa rochia de mireasa, pregatirile pentru nunta pot incepe in mod oficial. Primul pas si cel mai important pentru mireasa a fost facut. Fa-ti o lista cu lucruri pe care le ai de facut ca si mireasa pentru a te organiza mai bine. Hai sa incepem acum, oprindu-ne asupra colorarii parului inainte de nunta.

Cu sase luni inainte este momentul oportun sa incepi o cura de slabire si sa incerci sa fii mai atenta la alimentatie pentru ca asta se va vedea direct pe pielea ta. Cu trei luni inainte – poti incepe tratamente pentru ingrijirea parului, mai ales daca vrei o podoaba capilara bogata si plina de vitalitate.

Cu o saptamana inainte de eveniment este momentul sa incepi procedurile cosmetice: manichiura, pedichiura, pensat, epilat si… colorarea parului!

Trendul anului 2016 incurajeaza culorile naturale de par, de aceea poti opta pentru nuantarea sau uniformizarea culorii tale. Totusi, nu face experimente inainte de nunta, chiar daca ti-ai dorit nespus acea nuanta de blond in ideea in care tu este o bruneta desavarsita. Chiar daca este momentul schimbarii, amana pe mai tarziu pe cele drastice al caror efect te-ar putea surprinde (neplacut) chiar in ziua nuntii.

Cat de sigura este vopseaua organica?

Vopseaua organica deschide cuticula bland cu un complex aminoorganic in timp ce vitaminele si antioxidantii ajuta la mentinerea culorii pe termen lung. Este vorba despre un ritual de tratament cu hidratare avansata incepand cu detoxifierea si purificarea scalpului, urmata de efectul de restructurare a aminoacizilor din proteina de orez si regenerare cu extractul din sambure de strugure, uleiul de argan pur certificat, uleiul de masline si din floarea soarelui. In compozitia vopselei organice nu exista saruri, prin urmare parul nu se va degrada, din contra va fi elastic gratie efectului proteinei de orez. Inca te mai gandesti daca este potrivita pentru tine?

Par negru, ciocolatiu sau saten inchis

Nuantele de par inchise incadreaza fata mai bine si pot fi un truc pentru a parea mai slaba. Recomandarea noastra este sa faci aceasta alegere doar daca ai tenul bronzat, masliniu sau usor creol. Tenul de culoare alba nu face echipa buna cu nuantele inchise de culoare, mai ales in contrast cu rochia alba!

Poti alege sa te vopsesti acasa sau te poti rasfata la salon. Iata propunerile noastre.

Pentru vopsit acasa poti opta pentru Naturigin si poti alege nuanta potrivita din paletarul on-line. Un truc de a alege nuanta potrivita este sa analizezi culoarea sprancenelor. Daca ai un spirit mai creativ mixeaza doua nuante de Naturigin si obtine o culoare unica! NATURIGIN va ofera o linie naturala de produse de ingrijire si infrumusetare, create dintr-o viziune simpla: adevarata frumusete este cea organica, iar produsele NATURIGIN trebuie sa fie la fel de naturale si curate precum ingredientele pe care le utilizeaza. Aceasta filozofie si experienta in dezvoltarea sistemelor de colorare a parului pentru uz profesional, au condus la aparitia sistemului de colorare pentru acasa NATURIGIN 100% fara PTD, fara SLS, fara amoniac, fara resorcinol sau parabeni. O formula naturala avansata si certificata organic, cu un amestec special de uleiuri esentiale de lamaie si mandarin, ce protejeaza parul in timpul procesului de colorare, adaugandu-i in acelasi timp stralucire si hidratare.

Recomandarea noastra: Dark Coffee Brown – nuanta cea primit distinctia de cel mai bun produs cosmetic natural in 2014-2015

naturigin-premiu

Par blond sau satin deschis

Daca parul tau necesita si un tratament rapid de regenerare, la GWS Organic Beauty Center&SPA avem solutia optima: vopseaua Mastey. Combinatia noastra unica de ingrediente vopseste, repara si rehidrateaza parul in timpul procesului de colorare, facand din Vopseaua de Par Mastey, alegerea optima pentru stilistii care vor putea oferi rezultate de colorare sanatoase si frumoase pentru fiecare mireasa in devenire. Vopseaua de par Mastey nu contine gluten, este vegana si contine antioxidanti pentru a conferi chiar si celui mai deteriorat tip de par o colorare cu aspect sanatos si natural.  Vopseaua de par Mastey si Gama de ingrijire pentru protectia culorii asigura factori naturali de hidratare de origine Vegana 100%, care sunt extrasi din vegetale. Acest factor natural de hidratare (NMH) este o replica a ceea ce corpul produce in mod natural. Combinatia noastra de Acizi Grasi Esentiali (EFA), lipide si vitamine, ajuta la normalizarea nivelului natural de hidratare al parului si pielii, lasand parul moale, hidratat in mod optim si radiant.

Studiile independete au aratat ca parul si pielea care sunt hidratate in mod optim vor raspunde mai repede si mai profund produselor de reparare. Nivelul optim de hidratare reprezinta functia pe care repararea parului si pielii poate fi un success. Aminoacidul din orez, fara gluten, reprezinta proteina cea mai puternica si cea mai putin alergena care repara parul deteriorate, supraprocesat.

Recomandarea noastra – suvite Light Blonde – specialistii spun ca pentru o mireasa blondul ofera gingasie si luminozitate. De aceea ar trebui sa folosesti o nuanta mai deschisa de blond pentru highlights si o baza de satin inchis, apropiat nuantei tale naturale.

Desi in voga acel rainbow hair de adolescenta rebela, chiar daca in sufletul tau inca traieste un copil, gandeste-te la aceasta imagine peste cativa ani, cand vei rasfoi albumul de amintiri.

In plus, e momentul cand lucrurile devin serioase, asa ca ce ar fi sa incepi cu parul tau?

Academia GWS Organic Beauty Center distribuie in Romania brandurile organice pentru ingrijire profesionala certificate Ecocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, Dermorganic ce fac parte din conceptul de Frumusete Organica Certificata. Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro