recu

Despre Maria Marian si experienta sa cu Papimi la Centrul de Recuperare Global Wellness System , privind recuperarea rapida si eficienta a umarului imobilizat si considerat de medici iremediabil cu dureri asociate greu de suportat!
Maria (terapeut si specialist in drenaj limfatic si reflexoterapie), a urmat protocolul complet de tratament cu Papimi aplicat de Valentin Ghincea, kinetoterapeut in cadrul centrului GWS!
In doar cateva zile Maria si- a recapatat mobilitatea bratului, a scapat de durere fara antiinflamatoare si a inceput sa- si trateze si o alta problema considerata iremediabila, nevralgia de trigemen !

TERAPIA PEMF -PAPIMI/FIZIOTERAPIE si RECUPERARE DE URGENTA este recomandata pentru remedierea rapida si pe termen lung a problemelor inflamatorii, osteoarticulare, eliminarea durerii sicauzelor acesteia, hernia de disc, alte afectiuni ale coloanei, genunchi, umar, sinuzite cronice , artroza, osteoporoza, sustinerea energetica a organismului, terapie antiinflamatoare si antalgica in afectiunile oncologice si alte boli grave.

Global Wellness System, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă, vine în ajutorul celor ce suferă de afectiuni asociate cu durere si inflamatii , cu o evaluare holistica în baza căreia se stabileşte un protocol personalizat ce include tratamentul cu aparatul #Papimi – o metodă eficientă şi rapidă pentru prevenire şi recuperarea în regim de urgenţă şi pe termen lung a pacienţilor cu probleme osteoarticulare sau musculo-scheletale inclusiv hernia de disc, spondiloza cervicală, artroza putând acum fi tratate.

Pentru programari sunati la Global Wellness System ( Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa ) telefon +4(0)31 226.12.00 sau pe www.gwsconcept.ro pentru informatii suplimentare.
Detalii :https://www.gwsconcept.ro/brands/papimi
https://blog.gwsconcept.ro/category/papimi/