Un produs UNIC, dezvoltat pentru a oferi MULTIBENEFICII pentru profesionisti si pentru mediu!

ECOHEADS Showerhead DUBLEAZĂ presiunea apei & ÎNJUMĂTĂȚEŞTE costurile!

Capul de duș ECOHEADS este un produs uimitor și estetic pentru piața profesională. Este un MUST HAVE în orice salon și este 100% reciclabil!

Showerhead oferă o experiență senzațională pentru stiliști (îmbunătățind culoarea și rezultatele tratamentelor) si economisind timp, apă și energie.

Conceput special pentru saloanele profesionale de coafură, acest produs GARANTEAZA maximizarea rezultatelor cu un efort minim și cu o amprentă minimă.

Capurile de duș ECOHEADS sunt cunoscute pentru că oferă un jet de apă puternic, o experiență relaxantă luxoasă în timp ce folosesc cu 65% mai puțină apă. Acest lucru îi permite stilistului să clătească culoarea de până la trei ori mai repede, economisind 49 de litri de apă și patru minute din timpul lui pentru fiecare sesiune de culoare.

ECONOMIE CU PANA LA 65%

Capul de duș ECOHEADS utilizează 5,5 litri de apă pe minut – cu 65% mai puțina apă decât un cap de duș care nu economisește apă. Acest produs a fost testat, aprobat și certificat de W.E.L.S (Schema de etichetare a eficienței apei în Australia)

JET DE APA PUTERNIC, CU DUBLA PRESIUNE

Jeturile de apă cu dublă presiune asigură clientului o experiență liniștitoare și relaxantă, în timp ce promovează fluxul de sânge către scalp, lăsând atât scalpul, cât și cuticulele mai curate și mai receptive la culoare sau la orice alt tratament.

MAGNETIZEAZA MOLECULELE DE APA

Clătire ușoară, economisind timp! Ionii negativi reintroduc umezeala și ionii pierduți în părul uscat, încrețit și deteriorat. Aceasta, la rândul său, produce un finisaj mai fin și mai mătăsos. De asemenea, stimulează fluxul de sânge către scalp, creând o stare liniștitoare și relaxantă pentru client.

CURATA APA DE RUGINA, NISIP & ALTELE

ELIMINA SEDIMENTELE, MURDARIA SI REDUCE CLORUL. Prima etapă este un filtru bazat în capătul inferior al ECOHEAD, care îndepărtează resturile din apă precum rugina, nisipul și murdăria.

Aceste resturi se pot acumula din cauza conductelor vechi, ruginite sau a rezervoarelor de apă caldă învechite, care sunt comune în majoritatea saloanelor. Îndepărtând resturile, stilistul poate să folosească mai puține produse atunci când curăța părul, economisind timp și bani, producând în același timp un rezultat final superior.

A doua etapă de filtrare provine din pietrele de turmalină. Aceste pietre filtrează și reduc nivelul de clor din apă. Acesta este un beneficiu major deoarece clorul reacționează cu părul și pielea și se știe că provoacă iritarea pielii și deteriorarea părului.

THE SHOWER HEADDOUBLE THE PRESSURE – HALF THE SPEND!

Design-ul cu Ecostones ecologice filtrează apa, oferind în același timp o experiență excelentă pentru client. Amestecul lor unic de magnetit, ceramică de argilă roșie, sericit și turmalină reduce dramatic clorul, bacteriile și agenții patogeni, imbunatateste circulatia sangelui scalpului si creeaza ioni negativi pentru a oferi un par mai moale.

DUS CONVENTIONAL vs ECOHEADS

DESCOPERA mai jos ECONOMIA pe care o vei face folosind ECOHEADS, la fiecare 50 de colorari:


RECOMANDAT DE TOP HAIRSTYLISTS

KEVIN MURPHY – one of the world’s most respected hairstylist

“Apa este esențială pentru activitatea noastră de bază in salon, dar de dragul mediului și al viitorului planetei noastre trebuie să ne gândim la cât de mult folosim”, spune Kevin Murphy.
„Deoarece epuizăm rapid sursa globală de apă dulce, este important să începem să ne gândim la cum putem folosi mai puțină apă de dragul planetei noastre. Capul de duș ECOHEADS utilizează cu 65% mai puțină apă decât un duș obișnuit iar pietrele de turmalină ajută la reducerea sedimentelor, murdăriei și substanțelor chimice dure, cum ar fi clorul din apă, ceea ce înseamnă că toți clienții vor primi și rezultate mai bune, inclusiv o spălare mai curată și mai proaspătă.”
Nikki Lee și Riawna Capri – Owners Nine Zero One Salon, LA

Cele doua stiliste folosesc ECOHEADS Showerheads și afirmă că nu se vor întoarce niciodată să folosească vechiul dus convențional.
Cele doua admit că presiunea crescută a apei este incredibilă, dar ceea ce este și mai impresionant este să aibă apă filtrată care îndepărtează fierul, clorul și murdăria pentru o spălare mai curată și mai proaspătă.
„Acesta a devenit o altă parte a experienței clienților noștri”, a spus Niki. Urmărește acest video pentru review-ul complet.

REVIEWS

Caracteristicile creează o apă mult mai curată pentru un rezultat de culoare de lungă durată cu mai puțin efort, păr fără încrețire și moale, o experiență mai luxoasă la scafa pentru clienți și un rezultat mai bun.

Designul ergonomic al capului de duș ECOHEADS are un mâner ergonomic nou și îmbunătățit, permițând aderență și funcționalitate mai bune.

Dedicate pentru conservarea mediului și pentru introducerea unei soluții mai ecologice în industrie, capurile de duș ECOHEADS sunt esențiale pentru orice salon profesional.

INSTALARE SI MENTENANTA


THE SHOWER HEADDOUBLE THE PRESSURE – HALF THE SPEND!


Global Wellness System srl – Distribuitor Ecoheads Romania
GWS Organic Beauty Center
Natulique Romania
Phyt’s Romanua
📍Str Erou Iancu Nicolae 112 – cladirea SOHO etaj 3
📞0744 302 332
📞0769 567 520
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.natulique.com
🌐 www.phytsromania.ro
📩 office@gwsconcept.ro