Ioana Nechifor, prietena noastra de la tinepasul.com este una din persoanele care au ales ingrijirea organica, asa ca noi i-am oferit cadou o zi de ” Rasfat Organic Pentru Ten si Par” la GWS Organic Beauty Center. In tratamentele faciale, noi folosim brandul Phyt’s, un brand 100% organic, cu ingrediente extrase din inima naturii. O sa iti oferim detalii pe parcursul acestui articol. Cat despre ingrijirea parului, i-am oferit o ingrijire organica cu Natulique.

NATULIQUE este un brand danez de cosmetice organice certificate pentru uz profesional, ce activează de mai bine de 20 de ani în piața de produse pentru păr. Este un inovator în materie de produse pe bază de ingrediente naturale ce satisfac cele mai recente trenduri urmate de hair-stiliști. Luminita Zurbalîc, trainerul Natulique Romania a reusit sa ii ofere un nou look organic, sanatos si stralucitor. Poti descoperi mai mult despre acest brand in cadrul articolelor noastre de blog aici, sau pe pagina de facebook aici.

Ei bine, in cazul tratamentului facial, tot procesul a inceput cu diagnosticarea tenului ei. Mihaela Stratulat este cea care ne ajuta si ne invata de fiecare data care sunt secretele identificarii problemelor de ten si ce solutii avem pentru toate acestea. Ea este trainerul Phyt’s Romania, sau naturo-estetician cum ne place noua sa spunem. Lucreaza cu tratamentele organice Phyt’s Romania de multi ani deja si este experta in a trata problemele tenului cu care multe dintre noi ne confruntam.

In cazul Ioanei, se pare ca am avut de tratat un ten gras cu tendinta acneica, un ten care prezinta urme post-acneice si chiar pete solare. Daca nu esti inca familiarizata cu brandul nostru, iti lasam cateva detalii mai jos. Promitem sa te cucereasca!

Phyt’s a reusit să depașească cerințele Cosmébio și Qualité France, certificări ce presupun: minim 95% din ingredientele vegetale să provină din agricultura ecologică; minim 95% din ingrediente să aibă originea naturală; minim 10% din ingredientele unui produsul finit să fie certificate organic; maxim 5% din ingrediente pot fi chimice sau sintetice.

Phyt’s refuză opțiunea maxim 5% ingrediente chimice, oferind o compoziție 100% bazată pe naturale, deci ZERO conservanți! Ofera marele avantaj al prezentarii tratamentelor personalizate pe tipuri de afectiuni sub forma de monodoze in “fiole de sticla” de unica folosinta, ceea ce garanteaza igiena si puritate maxima.

Acum ca stii despre ce fel de tratamente vorbim, sa descoperim impreuna ce solutie am avut pentru tenul Ioanei, ce rasfat organic am ales sa ii oferim. Mihaela ne-a sfatuit ca ar fi ideal sa folosim tratamentul Aromaclear, un tratament special conceput de catre Laboratoarele Phyt’s pentru tenul gras cu o multime de imperfectiuni. Daca vrei sa citesti toate detaliile despre tratament si care este protocolul de aplicare al acestuia, te invit sa parcurgi articolul nostru special destinat acestuia. Here we go. NEW – Phyt’s Aromaclear, Pentru Ten Gras Cu Imperfectiuni

Iar daca vrei sa vezi video step-by-step in urma vizitei Ioanei la GWS, here we go.

De ce acest tratament a fost perfect in cazul Ioanei? Pentru ca tenul ei este inca gras, usor deshidratat si cu o mutime de pete ramase in urma acneei severe cu care ea s-a luptat mult timp. Ingredientele 100% organice din Aromaclear nu fac decat sa rezolve toate aceste aspecte. Este un tratament 4 in 1 cu o multime de efecte. O sa le detaliem in continuare pentru ca vreau sa intelegi exact cumfunctioneaza.

🌼 Efect Anti-Imperfectiuni
➢ Lupta impotriva rosetii
➢ Ajuta la indepartarea petelor si a punctelor negre

🌼 Actiune Anti-Lucioasa
➢ Elimina excesul de sebum si regleaza productia lui
➢ Echilibreaza pielea grasa
➢ Matifiaza

🌼 Actiune Anti- Deschidere a porilor
➢ Inchide porii
➢ Redefinirea texturii pielii

🌼 Actiune de Purifiere
➢ Purifica si curata pielea

Uleiurile esentiale continute in fiolele tratamentului sunt extrase din plante provenite dintr-o Agricultura Organica, extrase prin proces de hidro-distilare. Compozitia lor este complexa, contin sute de molecule si au o eficienta remarcabila. Pielea ta merita sa fie sanatoasa si ingrijita cu cele mai pure uleiuri esentiale:

🍃 Uleiuri esentiale de Muscata, Palmarosa, Rozmarin si Chiparos – Astringent

🍃 Tea Tree, Lavanda, Cimbru, Marjory si Trifoi – Purifiere

🍃 Ulei esential de Portocal Amar – Proprietati reechilibrante

Si pentru ca vizita la GWS Organic Beauty Center trebuie sa se incheie perfect, am ales sa ii oferim Ioanei si un rasfat cu make-up 100% organic, de care sa se bucure intreaga zi.

Phyt’s Make-up este prima gama de make-up complet certificata Cosmebio de catre Qualite` France. Produsele sunt blande, cu formula unica, ce reusesc sa hidrateze si sa hraneasca pielea in acelasi timp. Gaseste produsul preferat si nu uita ca pielea ta merita sa fie tratata cu respect!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele? La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📞 0312 261 200
📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–