Pentru o culoare de care sa te indragosteti iar si iar,
NATULIQUE a lansat noi produse « Tratament Refresh de Culoare » cu 13 ingrediente certificate organic !

Suntem mandri sa va anuntam ca vopseaua noastra de par si-a dovedit eficienta in timp lasand rezultate excelente si clienti fericiti, oriunde este folosita. Cum putem pastra cat mai mult timp luminozitatea si intensitatea? Colorand parul, din nou si din nou ? Retusarea constanta a parului cu vopsea permanenta, chiar si cu un nivel scazut de toxine si fara amoniac in compozitie, in cele din urma parul clientilor va fi suprasolicitat .

Co-Fondatorul & CEO NATULIQUE Mette Lykkegaard a lucrat la gasirea unei solutii pentru aceasta problema si a descoperit ca secretul mentinerii unei culori vibrante, stralucitoare si sanatoase consta in ingredientele folosite. Am combinat 13 dintre cele mai fine uleiuri si extracte certificate organic pentru a obtine prima crema coloranta semi-permanenta din gama NATULIQUE ce va combate aceasta problema definitiv. 100% fara PTD, PPD, amoniac, sulfati, parafina si rezorcinol , cu ingrediente vegane NATULIQUE ne pune la dispozitie o Vopseaua semipermanenta care improspateaza culoarea si tonurilein doua versiuni : Antracit si Argintiu , pentru culori de care sa te indragosteti iar si iar.

Aceste vopsele profesionale sunt destinate nuantelor de la gri deschis pana la gri inchis si blond precum si pentru parul nevopsit. Acestea pot fi folosite pentru a evidentia, a retusa, a corecta si revitaliza culoarea, a hrani parul clientilor precum si sa acopere in mod eficient parul alb.
Vopseaua noastra semi-permanenta multi uz necesita putina intretinere si ofera o colorare facila a parului atat pentru profesionisti cat si pentru clienti. Deoarece nu contine ingrediente active , culorile nu penetreaza cuticula furului de par neschimbandu-i astfel structura, prin urmare sunt mult mai usoare pentru parul clientilor. In schimb, abundenta de ingrediente naturale hranitoare si fortifiante patrund pana la radacina firului de par, asigurand ingrijire si revitalizare, in timp ce culoarea intensa acopera structura firelor de par in intregime. Acest lucru nu doar intensifica orice tratament de culoare aplicat anterior ci si accentueaza culorile naturale ale parului corectand tonurile de galben si portocaliu.

Tratamentul de refresh de culoare semipermanent NATULIQUE se armonizeaza uimitor cu toate celelalte produse ale noastre, putand fi adaugate cateva picaturi din acesta in orice produs din gama Pure Silver, chiar si in sampon si balsam pentru intretinerea de rutina. Pentru o improspatare adecvata a culorii trebuie folosit singur oferind rezultate ce dureaza pana la trei saptamani. Ceea ce face culorile sa iasa in evidenta este aspectul stralucitor si ravisant, obtinut printr-o combinatie unica de ingrediente naturale , hranitoare.

Tratamentul de refresh de culoare semipermanent NATULIQUE contine vitamine active, uleiuri si extracte ce catifeleza,hidrateaza si protejeaza parul de mediul inconjurator. Combinatia dintre cele 13 uleiuri si extracte este diferita de orice am creat inainte. Uleiurile din seminte de struguri, mandarina, portocala, grapefruit si coji de lamaie, seminte de jojoba, caise, argan si samburi de piersica, unt de shea, tarate de grau si extract de coaja de lamaie lucreaza impreuna pentru a hrani si revitaliza parul clientilor.

Cu astfel de ingrediente, o noua formula revolutionara si rezultate fantastice, ne va ajuta sa avem culori mai stabile si mai vibrante .

🌱Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania !

💟 Unde gasiti serviciile si produsele? La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro

✅ Info si Programari  0312 261 200
✅ Distribuitor Natulique in Romania | Global Wellness System