Cuperoza este o afectiune ce apare pe tenul multora dintre noi, in special atunci cand el este agresat de factori externi (vant, frig,ploaie, etc.) si/sau pe fondul altor variabile incontrolabile, precum mostenirea genetica (persoanele hipertensive, cu pereti vasculari fragili). De asemenea stresul, dereglarile hormonale, tulburarile digestive, alimentatia nesanatoasa (bogata in condimente, praajeli, mancaruri grase, dulciuri), dar si obiceiurile precum fumatul si consumul de alcool pot duce la astfel de manifestari la nivel facial. Cuperoza este mai frecventa la persoanele cu pielea mai deschisa la culoare decat la cele
cu piele mai inchisa la culoare si afecteaza mai frecvent sexul feminin decat cel masculin.

Pielea cuperozica este foarte sensibila si necesita o ingrijire speciala: protectie impotriva factorilor nocivi de mediu (radiatii UV, ger, vant) si utilizarea de produse cu efect asupra capilarelor sensibile si rol de calmare a iritatiilor. Phyt’s vine in intampinarea noastra cu un tratament 100% Organic ce va trata rosata chiar dupa prima sesiune de tratament.

Inainte de a incepe detalierea tratamentului, te invit sa vizionezi acest video, in care Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania ne explica cum functioneaza tratamentul Capyl, ce fiole contine placheta acestuia si care este protocolul de tratament pentru acasa. Check it out!

Iar pentru aceia dintre voi care vor sa mearga mai departe de atat si vor sa descopere Step-By-Step aplicarea acestui tratament, am reusit sa o surprindem pe Mihaela in timpul unei astfelde sedinte. Asa ca check it out! Rezultatul before and after este vizibil dupa acest prim tratament.

Ingrediente specifice:

🌿 Extract de Castană Sălbatică – tonic
🌿 Extract de Centella Asiatica – stimulant, tonic venos
🌿 Ulei virgin de Alune – hrănitor
🌿 Ulei esential de Rozmarin – tonic
🌿 Ulei esential de Muşcată – astringent

Tip de ten: Piele predispusa la roseata

Scop: Calmeaza si reduce roseata

Durata:🕔 1h
Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna

Rezultate:
✅Calmeaza pielea
✅Reduce roseata

Totul începe cu laptele de curăţare şi loţiunea tonică, apoi o exfoliere uşoară pentru îndepărtarea celulelor moarte fără folosirea unor agenţi agresivi. Capyl Rose, un ser apos, va calma roşeaţa datorită extractului de Centella Asiatica cu efect stimulant vasoconstrictor şi tonic venos. Următorul pas constă într-un modelaj limfo-energetic cu ser urmat de o adevărată desfătare: aplicarea unei măsti pe faţă, gât şi decolteu pentru absorbţia ingredientelor active şi îmbunătăţirea efectelor acestora. După înlăturarea maştii, protecţia pentru piele oferită de crema Nutri Protecteur marchează sfârşitul tratamentului.

Acum sa discutam despre detalii ceva mai tehnice, ce curprinde fiecare fiola, ce ingrediente si ce efecte au ele asupra tenului nostru. Placheta tratamentului contine Lapte Demachiant, Lotiune Tonica, Capyl Rose, Serum Anti-Rides, Masca si Soin Nutri-Protecteur. Sa vorbim despre fiecare in parte:

1.SÉRUM CAPYL – Serum Capyl Rose stimuleaza si tonifica pielea

COMPOZITIE
———————
Centella Asiatica – stimuleaza si tonifica
Ulei esential de Rozmarin – tonifiere
Ulei esential de Muscata – astringent.
Ulei esential de Chiparos – stimuleaza si tonifica

tratament pentru piele cu roseata

2.SÉRUM ANTI-RIDES – Toate tipurile de piele, ideal pentru tenurile mature,
Sérum Anti-Rides regenerează și protejează pielea. Reduce adâncimea ridurilor pentru o piele vizibil întinerită. Pielea este tonifiata, mai fină și mai fermă.

COMPOZITIE
———————
Ulei din germeni de grau – întărește elasticitatea pielii.
Ulei de aluna de padure – antioxidant.
Ulei esential din Chiparos,Rozmarin si Cimbru – tonifiere, regenerare si antioxidant
Ulei esential de Lavanda – catifelare

crema bio pentru ten cu roseata

3.MASQUE D17 – Masca echilibranta, Ten normal sau gras. Această mască cu Camfor,detoxifica. Pielea este proaspătă și curata, cu tenul radiant.

COMPOZITIE
———————
Argila Alba – absorbtie
Camfor – purifiere
Ulei esential de Portocala Amara – echilibrare.
Ulei esential de Menta – reimprospatare

masca pentru ten cuperozic

4.SOIN NUTRI-PROTECTEUR – Piele uscată și fină. Hrăneste și protejează pelicula hidrolipidă pentru o rezistentă mai mare la agresiuni externe și pentru o piele regenerata moale si netedă. Consolidează bariera protectoare a epidermei

COMPOZITIE
———————
Ulei esential de Ylang-Ylang – calmare
Vitamina E de origine naturala – antioxidant.
Ilei de Aluna de Padure – hranire
Ulei din germeni de grau – îmbunătățește elasticitatea pielii, anti-imbatranire
Ulei de Floarea Soarelui – hranire

crema bio ten cuperozic

Protocol uz profesional

➡ Curatare / Demachiere – Exfoliere: Ulei demachiant pentru ochi-Huile Demaquillante Yeux / Lotiune demachianta pentru ochi pe baza de apa- Lotion Demaquillante Yeux, Lapte demachiant delicat- Lait de Soin, Lotiune tonica-Tonique- diluat in 30 ml de apa, Exfoliant delicat Contact+- Gommage Contact +

➡ Goliti Serul lichid de apa de trandafiri- Capyl Rose intr-un recipient mic. Daca pielea este sensibila, diluati cu 2ml de apa plata pentru primul tratament. Aplicati masand jumatate din cantitatea de Serul lichid cu apa de trandafiri- Capyl Rose din fiola, pe zonele cu roseata(se recomanda folosirea conceptului de masaj PHYT’S Limpho-Energetic).

➡ Pe obraji si in jurul nasului, lasati serul sa se usuce, apoi aplicati restul fiolei de Ser lichid cu apa de trandafiri- Capyl Rose

➡ Lasati Serul lichid de apa de trandafiri-Capyl Rose pe fata si gat.

➡ Aplicati Masca de purificare-Masque Pureté, pe toata fata, gat pleoape si buze. A nu se folosi de catre femei insarcinate sau care alapteaza.

➡ Dupa 20 minute, udati masca cu dischete umede, apoi curatati foarte bine cu oschibori umezit cu apa rece.

➡ Aplicati Crema Nutritiva-Protectiva- Soin Nutri-Protecteur, masand pe toata fata, gat si decolteu.

Pentru ca tenul tau sa arate imepcabil in fiecare zi, Phyt’s a creat o crema pentru ingrijire zilnica, cu ingrediente specifice tenului cuperozic. Bucura-te si tu de o piele curata si uniforma in fiecare zi! Click pe poza pentru magazin online.

crema pentru piele cu roseata

Aceasta crema asigura un confort instantaneu pielii inrosite. Pielea este catifelata si se simte confortabil. Centella*, Vin rosu*, Castana salbatica*, Chiparos*

Efect: Calmeaza si reduce roseata pielii.
Recomandat: Ten sensibil. Dilatarea capilarelor la nivelul obrajilor si al nasului face pielea foarte sensibila la schimbari bruste de temperatura. Crema Capyl este o crema pentru ten sensibil bogata in activi esentiali constringenti care permit pielii sa-si regaseasca confortul fiind un veritabil tratament pentru cuperoza.

Utilizare: Aplicati dimineata si seara pe fata perfect curatata si tonifiata. Masati o cantitate mica pe obraji si in jurul nasului. Aplicati apoi crema de zi sau noapte Phyt’s.

✅ Castana salbatica – este foarte bogata in vitaminele B1 si B2 si vitamina C, fiind un puternic tonic asupra tenului tau.

✅ Uleiul virgin de Alune – bogat in calciu, in vitamina E si in acizi grasi nesaturati, are efect hranitor, actionand asupra elasticitatii pielii.

✅ Centella Asiatica – este cunoscuta ca si planta longevitatii, fiind un un foarte bun stimulant si un puternic tonic venos, tratand impuritatiile la nivelul pielii.

Iar daca vrei sa descoperi un tratament exclusiv pentru piele sensibila, alaturi de produsele pentru ingrijire acasa, te invit sa citesti acest articol: Sensi Phyt’s | Tratament Facial Organic Pentru Piele Sensibila

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–