Daca esti din Iasi si cauti o locatie unde naturo-esteticenii sa aiba grija de tenul tau cu produse organice, sau unde expertii ingrijirii parului sa apeleze la solutii nontoxice pentru colorarea parului in cele mai interesante nuante, atunci sigur trebuie sa vizitezi Salon Sei Bella Iasi.

Femeile acorda din ce in ce mai multa atentie frumusetii, si mai mult, frumusetii cu produse 100% organice. Poate ca de-a lungul timpului am reusit sa constientizam cat de nocive sunt ingredientele chimice din produsele pe care noi le folosim zilnic. Doar daca ne gandim ca pielea este cel mai mare organ al corpului si ca aceasta absoarbe absolut tot ceea ce ii oferim, deja am spus totul. Cosmeticele corporale, faciale si chiar vopseaua de par, toate sunt in final absorbite de corp si transportate in celule. O data cu produsul in sine, in celule vor ajunge si substantele chimice. Natulique Romania si Phyt’s Romania se lupta cu acestea si vor sa va demonstreze voua ca produsele organice nu au limite. Vrem ca tu sa faci Achizitii Responsabile si Ecosustenabile de Produse cu adevarat NON-TOXICE !

Multumim tare mult echipei de la Salon Sei Bella Iasi pentru caldura cu care ne-au primit acolo si ne bucuram tare mult ca au ales sa mearga mai departe cu cele doua branduri organice de infrumusetare: Natulique Danemarca si Phyt’s France, despre care iti vom oferi detalii mai jos. Este salonul unde vei gasi intreaga gama de ingrijire organica incepand de acum, locul unde iti poti rasfata parul si pielea cu produse naturale ce contin ingrediente atent alese din natura. Veti fi intampinate cu bratele deschise, cu multa energie, cu profesionalism si cu promisiunea unor rezultate fabuloase, 100% organice!

Povestea Phyt’s France in România

Evenimentul de lansare din cadrul Salonului Sei Bella Iasi a inceput cu o discutie despre organic beauty. Aurelia Dumitru inginer chimist, o veritabila iubitoare de natura, de ingrediente active organice si foarte atentă la detalii atunci cand vine vorba despre compozitia produselor pentru frumusetea organica si pentru grija fata de ecosistemul in care traim , se afla in spatele companiei Global Wellness System, si ne-a oferit cateva detalii despre cum a ales brandurile de beauty din portofoliul sau, si care este misiunea sa.

Sub umbrela Global Wellness System, veti gasi o serie de branduri pentru ingrijirea organica atat a pielii, a tenului , cat si a parului sau a unghiilor, acestea oferind o alternativa  nontoxica  a frumusetii la nivel profesional.

„Phyt’s France este un concept holistic de ingrijire organica, o fitocosmetica bioactiva 100% naturala si “zero” conservanti , certificata organic cu Cosmebio si Qualite France , cu care imi doresc sa ajung la toate femeile care au inteles ca dincolo de orice produs, trebuie sa punem accent pe ingredientele acestuia, care, sigur ca sunt absorbite in piele si transportate in tot organismul. Atunci cand ele provin din natura, cand tratamentele contin 100% extracte naturale si uleiuri esentiale, uitam de orice grija si ne lasam prada rasfatului. Fiecare ritual este unic, fiecare tratament are miscari de masaj facial diferite,drenaj limfo-energetic iar naturo-esteticienii Phyt’s sunt adevarati maestrii cand vine vorba despre tehnici de tratament facial. Ingrijim tenul, bratele, decolteul, toate in acelasi ritual. Ne place sa spunem ca brandul Phyt’s ofera ingrijire globala si poate trata orice problema de ten cu care noi, femeile, ne confruntam de-a lungul vietii”, a declarat Aurelia Dumitru.

pachet profesional phyt's

Am avut alaturi de noi in cadrul evenimentului trainerul Phyt’s Romania, Neacsu Ionela Dorina, si trainerul Natulique Romania, Loredana Tigler , carora le multumim din suflet pentru toata energia si dedicarea cu care prezinta conceptul de fiecare data, pentru inovatie si pentru faptul ca reusesc sa transmita mai departe valorile si beneficiile acestor doua branduri la adevarata lor valoare.

Imediat dupa eveniment am fost invitati la RadioHit Iasi unde am stat de vorba, alaturi de Oana Dumitrescu , despre frumusetea 100% organica, despre ce inseamna produse nontoxice, protective, si cat de important este sa alegem cu atentie ceea ce oferim pielii noastre.

Conceptul Phyt’s cuprinde si un segment de make-up organic. Produsele de Make-up Certificate Organic sunt supuse acelorasi specificatii ca si cremele sau alte produse de acest gen din gamele Phyt’s. Sunt certificate COSMEBIO, iar ingredientele sunt 100% organice, extrase din natura…de la extracte de plante pana la ceara de albina sau uleiuri esentiale. Phyt’s France a avut ambitia de a realiza o gama 100% organica, care totusi sa ofere aceleasi rezultate profesionale cand vine vorba despre gradul de acoperire sau rezistenta produselor pe piele. A fost o provocare, insa nu am vrut niciodata sa facem concesii cu privire la calitatea produsului sau sa derogam de la cerinta noastra primordiala: organicul natural si certificat!

 

Cine este Natulique Romania?

NATULIQUE este un brand danez de cosmetice organice certificate pentru uz profesional, ce activează de mai bine de 20 de ani în piața de produse pentru păr. Este un inovator în materie de produse pe bază de ingrediente naturale ce satisfac cele mai recente trenduri urmate de hair-stiliști. Ofera o Gama completa de colorare, ingrijire, styling si tratamente organice certificate 360* BIOCERT ORGANIC – Concept ecosustenabil, ambalaje din material reciclabile, produse netestate pe animale, energie eoliana, fara ingrediente chimice periculoase !

Un par frumos este, mai presus de toate, sanatos – este deviza NATULIQUE, pe care o regasim în tot ceea ce realizeaza acest brand de mai bine de 20 de ani în piata de cosmetice naturale, certificate organic.

Pe scurt >>> vopsea fara amoniac , limita de protectie 98,02% ingrediente organice certificate in formule, pudra fara amoniac, fara PPD, fara Resorcinol, vopsea ZERO PPD, vopsea pentru barbati, gama de colorare creativa Douce Hair Colours, gama de curatare organica certificata, tratamente pentru excesul de sebum, scalp sensibilizat, matreata grasa sau uscata, volum si reconstructie pentru par, anticadere si indesirea parului, detox, tratament ondulare permanenta, styling organic complet <<<

Iar daca vreti sa urmariti activitatea noastra si rezultatele before and after vopsirii organice, va invita sa vizitati pagina de facebook Natulique Romania. Like and Enjoy!

Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania !

✅ Distribuitor Natulique in Romania | Global Wellness System
✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System