Dragi iubitori de frumusete organica, la 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 cautam in permanenta 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 si modalitati prin care sa va fim aproape, ne adaptam rapid, ne reinventam continuu și ne bucurăm că putem astfel, să va oferim mai mult decat 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭̦𝐞, 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 & 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐢 𝐢̂𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚̆.

𝐆𝐖𝐒 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲 oferă domeniului profesional, in premieră in România, o noua abordare a frumuseții organice, non toxice și sustenabile și dă startul unui 🔝nou format educational, care prin seminarii, workshopuri și traininguri de specialitate își propune să creeze un viitor organic și sustenabil in domeniul frumuseții.

In cadrul primului 𝐒𝐄𝐌𝐈𝐍𝐀𝐑 𝐄𝐃𝐔𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 ✨ by GWS Organic Beauty Academy, dedicat tuturor specialistilor domeniului de Hairdressing, 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐥𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐕𝐨𝐜𝐞𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐛𝐲 𝐃𝐚𝐧𝐧𝐲 au dezvăluit informații profesionale valoroase, secrete și ‘artificii’ ale colorimetriei organice cu NATULIQUE și in special ale Balance Sparkling Shine Hair Color.

𝐓𝐫𝐮𝐞 𝐍𝐨𝐧𝐓𝐨𝐱𝐢𝐜 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 | 𝐍𝐨𝐧𝐓𝐨𝐱𝐢𝐜 𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭 | 𝐙𝐄𝐑𝐎 𝐀𝐌𝐌𝐎𝐍𝐈𝐀 | 𝐙𝐄𝐑𝐎 𝐏𝐏𝐃 | 𝐙𝐄𝐑𝐎 𝐒𝐋𝐒 | 𝐙𝐄𝐑𝐎 𝐍𝐄𝐔𝐑𝐎𝐓𝐎𝐗𝐈𝐍𝐄 | 𝐍𝐎 𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐅𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘

❓ CE ESTE Balance Sparkling Hair Color?

[REVOLUTIONAR] 🌿 Sparkling Balance Shine Hair Color este un produs inovator al colorimetriei organice cu NATULIQUE, care face posibilă decolorarea si colorarea intr-un singur pas.

Este un serviciu permanent de colorare a părului, 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐚𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚𝐜, 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 𝐬̦𝐢 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮, ce face ca parul sa se simta mai ușor și moale, fiind inclus in orice serviciu de deschidere sau colorare cu NATULIQUE și oferă o performanta de deschidere pana la 3-4 tonuri atât pe parul natural, cat si pe cel deschis sau colorat cu NATULIQUE.

🌿 Este un serviciu final revolutionar care poate imbunatati orice tip de colorare, pentru un rezultat care targetează colorarea uniforma a parului in timp ce oferă luminozitate cu reflex natual și fiind totodata un tratament de exceptie al firului de par.

 ❓ SEMINAR KEY LEARNINGS

🔛 EXPERT Tips&Tricks împărtășite de Vocea Parului by Danny

🔛 toate funcționalitățile extraordinare ale Sparkling Balance Shine Hair Color pentru servicii permanente de colorare a părului, fără amoniac, rapid și simplu

🔛 cum pot fi create meșe usoare fără pudră

🔛 cum se obține un par cu luminozitate si reflex natural

🔛 cum se obține efectul autentic al sclipirii soarelui

🔛 cum se poate avea un efect mai intens al culorii obținute

🔛 ce fel de rezultate se pot obține in funcție de caracteristicile fiecarui tip de păr

🔛 secretul formulei de deschidere până la 3-4 tonuri atat pe parul natural, cat si pe cel deschis sau colorat cu NATULIQUE, fără a folosi pudră

Va invitam sa parcurgeti intreg seminarul, pe care il gasiti mai jos, pentru a descoperi informatii valoroase despre colorimetria organica si despre acest produs inovativ de la Natulique ✨ Sparkling Balance Shine✨, perfect atunci cand parul are nevoie de mai multa atentie si ingrijire!

𝐆𝐖𝐒 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲 este alături de voi și va simplifica misiunea, vă introduce in universul complex al colorimetriei organice prin seminariile si workshopurile specializate, alaturi de cei mai buni specialisti in domeniu, pentru a face din fiecare experiență profesională, un reper al performantei #nontoxice, #organice și #sustenabile.

🌿 Responsabilitatea schimbării revine fiecaruia dintre noi, iar acum poate fi un moment ideal pentru a renunța la conventional si a face 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞, păstrând ca scop nu doar frumusețea pe care, ca profesioniști o evidențiați minunat, ci și sănătatea, atât a clientilor cât și a voastră.

MEET OUR EDUCATION TEAM

Vocea Parului by Danny

A fost alaturi de noi in cadrul seminarului, cu 𝐓𝐢𝐩𝐬 & 𝐓𝐫𝐢𝐜𝐤𝐬 si 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐨𝐚𝐬𝐞 din intreaga sa expertiza profesionala organica, pe care le puteti urmari mai jos:

Teodor Boghiu – Hairdresser Eco-sustenabil si Trainer Natulique Romania

Teodor ne inspiră prin puterea exemplului, prin povestea personală și se declară ‘𝐧𝐨𝐫𝐨𝐜𝐨𝐬 𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐥𝐢𝐪𝐮𝐞’, după ce in trecut, a fost la un pas de a dezvolta astm, ca urmare a multor ani de lucru cu produse toxice.

▶️ Urmăriți intervenția lui, pentru a-i descoperi motivația de a alege frumusețea organica & eco-sustenabilă!

Luminita Zurbalic – Hairdresser Eco-sustenabil si Trainer Natulique Romania

S-a alăturat familiei Hairdresserilor Eco-sustenabili ai GWS Organic Beauty Center&SPA in 2015 și de atunci crează și transformă lookuri, adăugându-le strălucire organică.

🔝 Când nu interacționează cu dragii clienți ai centrului, care la fel ca și noi, au încredere totală in profesionalismul ei, Lumi 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐢 și să împărtășească secretele colorimetriei organice, tuturor hairdresserilor, in cadrul trainingurilor locale, naționale și mai nou, online.

Andrei Pop – Hairdresser Eco-sustenabil si Trainer Natulique Romania

𝐀 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐥𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚 𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐛𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢, nu ai miros in salon, clientele sunt entuziasmte ca nu au nicio reactie la vopsea si nu mai simt acele mancarimi deseori intalnite in cazul super blondurilor sau al decolorantului conventional. In plus, Natulique a reusit printr-un paletar compact sa inglobeze 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐨𝐛𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐨𝐭 𝐟𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐨𝐫𝐢, 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐬𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞.” – este declaratia lui Andrei Pop, un pionier al lucrului cu brandul Natulique si cu o experienta de peste 3 ani in colorimetria organica.

Elena Coman – Hairdresser Eco-sustenabil si Trainer Natulique Romania

Elena este un exemplu de activitate și flexibilitate in domeniul Hairdressing iar in calitate de owner House of Beauty barber/hair Salon din Târgoviște, reușeste să rămână in permanenta aproape de clientii săi, prin soluțiile și resursele de care beneficiază ca partener al Natulique România.

🌱 Secretul ei constă in: adaptabilitate, grijă pentru clienți și fructificarea timpului liber pentru perfecționare profesională.

Catalin Zimceac – Hairdresser Eco-sustenabil si Trainer Natulique Romania

Procedura de utilizare a Balance Sparkling Shine poate fi repetată, așa cum ne confirmă și Catalin Zimceac – Trainer Natulique România, căruia ii place ca la un interval de 2-3 colorari pe rădăcină, să adauge Sparkling Shine pe varfuri, pentru a obține o deschidere, luminozitate și un luciu natural al parului.

Desi a fost sceptic la începutul lucrului in salon cu Natulique, s-a îndrăgostit de acest brand iar in acest moment el este unul dintre veteranii categoriei de Hairdresseri Eco-sustenabili Natulique din România și continuă misiunea frumuseții non-toxice in cadrul salonului Anita Beauty Studio Constanta.

Loredana Tigler – Blonde Bio Hair Expert Natulique Romania

Asemenea unui artist, Loredana crează o poveste prin fiecare nuanță diferită de blond și personalizează fiecare formulă, profitând din plin de 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐕𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄𝐀 𝐄𝐂𝐎𝐒𝐔𝐒𝐓𝐄𝐍𝐀𝐁𝐈𝐋𝐀, 𝐍𝐎𝐍𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂 & 𝐍𝐎𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓 oferită de colorimetria organica by Natulique.

Descoperiti mai jos ce rezultate spectaculoase se obtin atunci când 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 unui Blonde Bio Hair Expert întâlnesc 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭̦𝐚 formulelor organice și non toxice Natulique.

🌱 Vă invităm in comunitatea noastră de frumusețe eco-sustenabilă by Natulique România, să descoperiti 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞, 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 & 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 și să creăm împreună, un viitor al alegerilor performante, sănătoase și etice in domeniul profesional Beauty și căreia vă puteți alatura, dacă încă nu sunteți parte a familiei NATULIQUE, prin programului “𝐀𝐟𝐟𝐢𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐟𝐨𝐫 𝐄𝐜𝐨𝐬𝐮𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐇𝐚𝐢𝐫𝐝𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐬”. Găsiți detalii complete despre acesta AICI.

🌿 The Future is Organic and Sustainable! 𝐂𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐟𝐨𝐫 𝐚 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞 and let’s create together a #green difference in the Beauty World!

💟BE PART OF Natulique Romania FAMILY!
✅Certificati “Art Organic Hair Beauy Expert” la 360*

Colaborari Natulique Ro | Global Wellness System | #GREENSALON

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.natulique.com/ro
📞0744 302 332
📞0769 567 520
📩 office@gwsconcept.ro

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–