Saptamana trecuta am organizat un seminar profesional in cadrul GWS Organic Beauty Center , si, ca de fiecare data, rezultatele au fost inedite. In prima parte a evenimentului am stat de vorba despre noul tratament antiacneic Phyt’s ce promite sa elimine imperfectiunile. Puritatea este esentiala pentru un ten gras cu imperfectiuni ce nu dispar deloc usor. Te invit sa descoperi alaturi de noi ce target are acest tratament 4 in 1, ce probleme vizeaza si cum le rezolva.

🌼 Efect Anti-Imperfectiuni
➢ Lupta impotriva rosetii
➢ Ajuta la indepartarea petelor si a punctelor negre

🌼 Actiune Anti-Lucioasa
➢ Elimina excesul de sebum si regleaza productia lui
➢ Echilibreaza pielea grasa
➢ Matifiaza

🌼 Actiune Anti- Deschidere a porilor
➢ Inchide porii
➢ Redefinirea texturii pielii

🌼 Actiune de Purifiere
➢ Purifica si curata pielea

Uleiurile esentiale continute in fiolele tratamentului sunt extrase din plante provenite dintr-o Agricultura Organica, extrase prin proces de hidro-distilare. Compozitia lor este complexa, contin sute de molecule si au o eficienta remarcabila. Pielea ta merita sa fie sanatoasa si ingrijita cu cele mai pure uleiuri esentiale. Daca esti una dintre persoanele cu probleme ale tenului, sunt sigura ca iti vei dori sa afli mai multe despre acest tratament. Asa ca te invit sa citesti acest articol: NEW – Phyt’s Aromaclear, Pentru Ten Gras Cu Imperfectiuni

In a doua parte a evenimentului am ales sa facem cateva tratamente alaturi de naturo-esteticianul nostru, Mihaela Stratulat. Alaturi de ea, am organizat un curs de perfectionare “Naturo -Estetician conform standardelor Laboratoarelor Phyt’s “, unde cosmeticienele au putut invata gratuit tehnicile si drenajele limfo-energetice din cadrul ritualurilor Phyt’s.

Mai mult decat un simplu mod de a face lucrurile, naturo-estetica constituie o filozofie a ingrijirii in uniune cu natura si sanatatea spre deliciul pielii dumneavoastra. Cred ca si tu iti doresti sa devi un Naturo-Estetician pregatit conform standardelor Phyt’s! Curiosi ce tratamente am abordat in cadrul acestui seminar? Ei bine, vom trece prin fiecare tratament in parte, vom vorbi putin despre ce beneficii are fiecare, dupa care, iti vom arata rezultatele before and after. Ce zici?

Tratamentul Profesional Phty’s Aromaclear, Pentru Ten Gras Cu Tendinta Acneinca

Care sunt secretele acestui tratament? – Această mască noroioasă, cu cărbune vegetal și cu 3 argile, curăță și purifică pielea. Absorbte excesul de sebum, îndepărtează impuritățile, deschide porii, reduce apariția petelor și lasă pielea sănătoasa și matifiata fără senzatia de uscare. Pielea este curatata, porii sunt strânși și textura pielii este rafinată. Pielea este mai sănătoasă și mai radiantă.

Actiune

✅ Curata si purifica pielea
✅ Absoarbe excesul de sebum
✅ Indeparteaza impuritatile si deschide porii
✅ Inchide porii si redefineste structura pielii
✅ Reduce aparitia rosetii
✅ Pielea este mai sanatoasa si radianta
✅ Fara sentimentul de uscare

Aqua Phyt’s Hidratare In Profunzime alaturi de Phyt’s Sublim Eyes Pentru Conturul Ochilor

Un tratament care hidrateaza si reimprospateaza, recomandat pentru piele deshidratata. Secretul este Acidul Hialuronic conținut în Soins Aqua Phyt, care este un ingredient activ inovator de origine vegetală, derivat din porumb și grâu prin biofermentarea streptococilor (bacterii prezente în mod natural în mediu).

Phyt’s Sulim Eyes vine in completarea lui pentru zona ochilor, o zona ce necesita o ingrijire mai deosebita. Are efect asupra semnelor de oboseala si stres ale zonei conturului ochilor. Recomandat pentru pungile suboculare,cearcane si deshidratare. Derivat din cercetarea Phyt’s, Phyto-Actif Regard combină 5 extracte organice din plante (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca) care lucrează în sinergie pentru tratarea globală a zonei conturului ochilor. Cearcanele, pungile suboculare, deshidratarea … diferitele semne de oboseală sunt vizate cu eficacitate dovedită.

Phyt’s Panacée | Programul Global Anti-Imbatranire Cu Rezultate Imediate

Este vorba despre un tratament facial organic exceptional, 100% natural, destinat pielii mature. Fiind tratamentul de Lux din cadrul Phyt’s France, Panacée este practic un Program Global Anti-Imbatranire, cu rezultate multiple. Panacée este destinat tratamentelor realizate in salon. Este un produs certificat organic, care combina eficienta si senzorialitatea, oferind o textura unica pielii.

Phyt’s Panacée are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurile, ofera fermitate, hraneste, hidrateaza, regenereaza, stimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste aspectul petelor pigmentare. El se regaseste atat in varianta profesionala, sub forma de fiole, cat si in varianta pentru ingrijire acasa, unde toate ingredientele sunt concentrate intr-o singura crema 100% naturala!

Tratament Antirid De Exceptie | Phyt’s AROMALLIANCE Aliatul Tau Impotriva Imbatranirii Tenului

Phyt’s a conceput trei tipuri de Tratament Antirid Aromalliance, in functie de varsta si de tipul de piele. Le vom detalia pe fiecare in parte pe parcursul articolului, insa, pe scurt, ele sunt impartite astfel:

Aromalliance Soin d’O – Ideal pentru femeile in jurul varstei de 30 ani, cu un ten gras si devitalizat

Aromalliance Soin Oligo-Vital – Ideal pentru femeile in jurul varstei de 30 ani, insa, de data aceasta, cu un ten uscat si devitalizat

Aromalliance Multi-Vita – Un tratament ceva mai complex, ideal pentru femeile in jurul varstei de 50 ani, care au o piele matura, cu numeroase riduri si lipsita de fermitate.

Phyt’s Organic Make-up

Laboratoarele PHYT’S Make-up dezvolta, produc si comercializeaza in mod exclusiv cosmetice de origine naturala certificate BIO recomandate si folosite de catre esteticieni specializati. Phyt’s Make-up este prima gama de machiaj complet certificata Cosmebio de catre Qualite` France. Produsele sunt blande, cu formula unica, ce reusesc sa hidrateze si sa hraneasca pielea in acelasi timp. Let the nature focus on your beauty! Gaseste produsul preferat si nu uita ca pielea ta merita sa fie tratata cu respect!

🌱PHYT’S FRANTA este un concept nutritional complet, pe tipuri de afectiuni, ce ofera in mod natural regenerare celulara, oxigenare si antiaging. Marele avantaj? Se prezinta sub forma de monodoze in “fiole de sticla” de unica folosinta.

Nu ezita sa ne suni pentru orice fel de curiozitate legata de acest eveniment sau despre viitoarele evenimente. Abia asteptam sa te cunoastem! 📞0312261200

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele? La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA
📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–