Pe data de 4 noiembrie a avut loc deschiderea oficiala a showroom-ului ce reuneste creatiile singurului designer roman premiat in cadrul London Fashion Week, Antonia Nae. La doar 27 de ani, creatoarea de moda include in palmares un masterclass studiat cu Victoria Beckham, iar Ducesa de Cambridge, Oprah Winfrey si Rihanna au purtat tinute concepute special de catre revelatia fashion-ului autohton, supranumita si Alexander McQueen de Romania. Showroom-ul situat in Dorobanti, pe strada Berna, nr.7, intra in prim planul monden bucurestean cu o colectie de inalta clasa, realizata totalmente manual si exclusiv din tesaturi ce poarta semnaturile marilor case de moda.

Suntem tare bucurosi ca am avut ocazia sa fim sponsori principali reprezentand Phyt’s Romania si Natulique Romania, doua branduri organice ce aduc in prim plan ingrijirea sanatoasa a pielii si a parului.

Phyt’s Romania este brandul 100% organic cu care Geanina Ilies s-a identificat inca de la primul contact, si bineinteles ca nu a lipsit de la acest eveniment, unde a tinut sa transmita tuturor invitatilor ce beneficii aduce brandul Phyt’s si cat de important este sa acordam atentie ingrijirii naturale a pielii. A ales sa ne fie Brand Ambassador in Romania si sa sustina alaturi de noi frumusetea nontoxica atat pentru piele, cat si pentru par, iar aici ne referim la brandul Natulique Romania.

Asadar, vedetele prezente au fost extrem de curioase sa testeze produsele si sa fie consiliate de naturo-esteticienii nostri Neacsu Ionela Dorina si Mihaela Stratulat, alaturi de Organic Hair Expert LuminitaZurbalic. Fiecare dintre ele au primit cadouri personalizate pentru tipul de ten si de par, de care speram sa se bucure cat mai mult timp, sa se rasfete zilnic conform ritualului si chiar sa revina cu feedback catre noi. Produsele pot fi achizitionate de pe www.phytsromania.ro

Printre numele sonore care au fost prezente la eveniment se numara:  Adina Buzatu, Dana Savuica, Andreea Berecleanu, Adriana Trandafir, Ana Baniciu, Ozana Barabancea, Diana Munteanu, Simona Patruleasa, Rona Hartner, Paula Chirila,  Manuela Harabor, Sandra Izbasa, Cosmina Pasarin, Raluk, Geanina Ilies, Diana Enache, Cristina Cioran, Marina Almasan, Ioana Ginghina, Maria Carneci, Silvana Raciu, Valentin Samfira, Gina si Bogdan Vladau, Crina Matei, Roxana Nemes, Diana Bisinicu, Ioana Voicu, Doinita Oancea, Ramona Olaru si Alyanna Lu. De asemenea, mentionam participarea extraordinara a excelentei sale, domnul Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii in Romania.

Miss Romania Ioana Filimon, Sarah Șumudică si Rebeca Rudolf ( balerina la Opera din Paris ) au jucat cu multa gratie rolul de model, purtand creatiile realizate manual sub atenta indrumare a designerului Antonia Nae. Piesele vestimentare unicat au fost purtate si de catre o parte dintre vedete: Ozana Barabancea, Dana Savuica, Cosmina Pasarin, Simona Patruleasa, Manuela Harabor, Ioana Ginghina, Rona Hartner si Diana Munteanu.

Evenimentul a fost momentul perfect in care sa ne lasam creativitatea sa isi faca de cap. L-am avut alaturi de noi pe Paul Balaneanu, cel care a realizat coafurile deosebite si pline de personalitate pe care modelele le-au purtat. Tot el a fost si cel care a realizat coafura impecabila a Antoniei…eleganta, senzuala, si feminina. A folosit exclusiv produse organice marca Natulique Romania, o gama completa de ingrijire profesionala si pentru acasa cand vine vorba despre par si nevoile lui.

Si nu puteam sa subliniem mai bine aceste coafuri decat cu un make-up 100% organic Phyt’s, realizat de prietena noastra Elena Panait. Despre gama de make-up o sa discutam insa maine intr-un nou articol pe blogul GWS, pentru ca avem multe secrete sa va impartasim. Stay close!

Haideti sa aflam mai multe despre brandul Phyt’s France in România!

Ei bine, este parte din pasiunea Aureliei Dumitru pentru frumusetea organica si pentru grija fata de natura. Ea este fondatorul Global Wellness System, inginer chimist, o veritabila iubitoare de natura, de ingrediente active organice si foarte atentă la detalii atunci cand vine vorba despre compozitia produselor. De aceea suntem orientati catre produse Certificate Organic, deci aprobate si testate de catre cele mai importante institutii. Ea a reusit să gasească variantele organice de infrumusetare pentru fiecare serviciu in parte, abordand grija fata de par si ten in cel mai nontoxic mod posibil. Asadar, sub umbrela Global Wellness System, veti gasi o serie de branduri pentru ingrijirea organica atat a pielii, a tenului , a unghiilor cat si a parului, precum este Natulique, despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Cine este Natulique Romania?

NATULIQUE este un brand danez de cosmetice organice certificate pentru uz profesional, ce activează de mai bine de 20 de ani în piața de produse pentru păr. Este un inovator în materie de produse pe bază de ingrediente naturale ce satisfac cele mai recente trenduri urmate de hair-stiliști. Ofera o Gama completa de colorare, ingrijire, styling si tratamente organice certificate 360* BIOCERT ORGANIC – Concept ecosustenabil, ambalaje din material reciclabile, produse netestate pe animale, energie eoliana, fara ingrediente chimice periculoase !

Un par frumos este, mai presus de toate, sanatos – este deviza NATULIQUE, pe care o regasim în tot ceea ce realizeaza acest brand de mai bine de 20 de ani în piata de cosmetice naturale, certificate organic.

Multumim din suflet intregii echipe Natulique Romania si Phyt’s Romania pentru toata implicarea si energia depusa pentru acest eveniment.

Naturo-esteticieni Phyt’s Ionela Neacsu, Mihaela Stratulat

Organic Hair Expert Luminita Zurbalic

Mihaela Birleanu

Aurelia Dumitru

Multumim tare mult pentru coafurile pline de personalitate lui @Paul Balaneanu

Organic Make-up realizat de Elena Panait Make-up Artist, prietena brandului Phyt’s, o veritabila iubitoare de frumusete naturala.

Daca iti doresti sa experimentezi un ritual de infrumusetare organic realizat de naturo-esteticianul Phyt’s Romania, noi te asteptam la sediul  @GWS Organic Beauty Center. Sigur vom gasi tratamentul profesional special destinat tipului tau de ten sau problemelor cu care acesta se confrunta.

_______
✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center

🌐 https://www.phytsromania.ro
🌐 http://gwsconcept.ro/centrul-organic-de-infrumusetare-spa

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–