“Eu am scapat de… acnee! Acum e randul tau”…Asa incepe articolul Geaninei Ilies in care aceasta ne povesteste experienta ei cu acneea, un articol in care vine cu o surpriza fabuloasa pentru comunitatea ei.

“Acum cateva saptamani am lansat o campanie impotriva acneei, unde foarte multi mi-ati scris si mi-ati trimis foarte multe poze cu acneea care va supara. Am fost surprinsa sa vad ca nu numai adolescentii se confrunta cu asa ceva.. Am ales 3 dintre voi, culmea, 3 Madaline 😋, pe care le voi ajuta, impreuna cu Phyt’s, sa iasa invingatoare in lupta cu acneea.”

Si aici incepe provocarea noastra, a intregii echipe Phyt’s Romania din cadrul centrului GWS Organic Beauty Center. Ne bucuram sa avem paciente atat de frumoase si tinere, pregatite sa accepte challenge-ul nostru si sa le lase pe mainile iscusite ale naturo-esteticianului Phyt’s Romania, Ionela Neacsu.

Ce as vrea sa stiti cu totii inainte de orice detaliu despre calatoria fetelor in centrul nostru, este ca terapeutii Phyt’s Romania sunt certificati in fito-cosmetica bioactiva 100% organica, au parcurs traingurile realizate in cadrul Laboratoarelor Phyt’s France si au venit de acolo cu diplome care sa ateste ca tehnicile si secretele acestui brand vor fi bine implementate de fiecare data cand voi ne treceti pragul.

O data ajunse in centrul GWS, fetele vor trece printr-o etapa de descoperire a propriului tip de ten, fiind ghidate de naturo-estetcianul nostru. Vom analiza rutina lor zilnica, tipul de alimentatie, greselile pe care ele le fac atunci cand isi demachiaza tenul, sau etape pe care din nestiinta le pot neglija. Toate aceste informatii ne vor ajuta sa stabilim un profil si un plan de tratament pentru fiecare in parte. Nu uita ca suntem diferiti cu totii, si fiecare dintre noi are nevoie de o solutie personalizata. Asa ca o primă consultatie/discutie cu un dermatolog sau cu un naturo-estetician este vitala pentru ca rezultatele scontate sa fie vizibile.

Phyt’s a realizat un intreg ritual pentru acnee, care incepe cu tratare si se continua cu eliminarea petelor pigmentare post-acneice. Vorbim despre un mix inedit intre Phyt’s Aromaclear Antiacnee si Phyt’s Skin Renov, un peeling chimic certificat organic, care vine cu proprietati de reîinoire celulara in profunzimea pielii. Recomandam ca un astfel de program de tratament sa fie continuat si acasa. Iar aici vorbim despre intreaga gama Aromaclear pentru acasa, care contine Spuma de Curatare, Fluid Aromaclear, Serum Purete, SOS Imperfectiuni si Masca cu Argila pentru Acasa.

Cred ca sunteti foarte curioase sa aflati mai multe despre cele doua tratamente de care fetele noastre vor beneficia, asa ca va vom lasa informatii despre fiecare in randurile urmatoare.

Dar, inainte de asta, vrem sa multumim tuturor celor care au participat la concursul realizat de Geanina, si sa va invitam cu aceasta ocazie la o intalnire in centrul ErgoSlim Clinique pe data de 3 Decembrie. Va fi ziua portilor deschise, o zi in care vom fi prezenti acolo doar pentru voi. Vrem sa povestim despre problemele tenului cu care va luptati, sa va sfatuim si sa va oferim un ghid de ingrijire realizat chiar de catre naturo-esteticienii prezenti acolo. Ce ziceti? Asteptam inscrierile voastre prin mesaj privat pe pagina Phyt’s Romania.

Asadar, let’s talk about organic beauty!

Cine este Phyt’s Aromaclear si cum rezolva acesta problemele tenului aceneic?

Este un set de fiole cu ingrediente 100% orgaice, mixate in asa fel incat sa trateze acneea in cel mai sanatos mod posibil. Uleiurile esentiale sunt provenite dintr-o Agricultura Organica, extrase prin proces  de hidro-distilare. Compozitia lor este complexa, continand sute de molecule,cu o eficienta remarcabila. Printre acestea se numara uleiurile esentiale de Muscata, Palmarosa, Rozmarin, Chiparos, Lavanda, Cimbru si chiar Portocal Amar.

Iar ingredientul activ inovator este Carbunele Vegetal Activ, alaturi de 3 tipuri de Argile, un combo perfect pentru pielea cu tendinta aceneica. Ce efecte au toate aceste ingrediente?

🌼 Efect Anti-Imperfectiuni
➢ Lupta impotriva rosetii
➢ Ajuta la indepartarea petelor si a punctelor negre

🌼 Actiune Anti-Lucioasa
➢ Elimina excesul de sebum si regleaza productia lui
➢ Echilibreaza pielea grasa
➢ Matifiaza

🌼 Actiune Anti- Deschidere a porilor
➢ Inchide porii
➢ Redefinirea texturii pielii

🌼 Actiune de Purifiere
➢ Purifica si curata pielea

Cum eliminam petele pigmentare post-acneice?

Atunci cand lupta cu acneea se incheie, apare o noua provocare! Eliminarea petelor pigmentare si a semnelor post-acneice atat de inestetice. Ei bine, Phyt’s s-a gandit si la asta, asa ca recomanda realizarea unor tratamente succesive Phyt’s Skin Renov. Este primul PEELING chimic certificat ORGANIC, bazat pe Acidul Glicolic de origine naturala.

Nu trebuie sa iti fie teama ca tenul tau va avea de suferit! Presupune o tehnica neinvaziva, un peeling usor, superficial, ce nu necesita izolare sociala pana la vindecarea dermului. Acidul Glicolic din acest tratament este obținut din extractele filtrate din trestie de zahăr. Este cel mai mic din categoria sa, deci are o capacitate mare de penetrare a pielii.

Ce proprietati are asupra pielii tale in timpul tratamentului? Nu doar ca elimina petele pigmentare, ci are si rol de reinnoire celulara si de eliminare a ridurilor fine.

➡Keratolytic – Modifica coeziune celulelor morte si accelereaza procesul de exfoliere – Accelereaza reinnoirea celulara, deci tenul tau va fi din ce in ce mai curat si uniform.

➡Stimuleaza reinnoirea celulara – Are un efect asupra fibrelor menținând fermitatea și elasticitatea țesuturilor prin stimularea producției de colagen și elastină.

➡Hidratare – Stimulează producerea de acid hialuronic și optimizează hidratarea stratului cornos.

➡Vector pentru penetrarea altor ingrediente active – Îndepărtează celulele moarte, îmbunătățește reînnoirea celulelor și reduce dimensiunea porilor.

Asadar, lasa toate aceste ingrediente sa iti trateze tenul, sa ii redea frumusetea naturala, stralucirea aceea sanatoasa pe care toate o cautam, si pregateste-te sa iesi in oras chiar si fara fond de ten!

O sa va tinem la curent cu evolutia tenului pacientelor noastre, si o sa revenim la final cu poze before and after.

Daca vrei sa beneficiezi si tu de acest tratament, iti poti face o programare la sediul GWS Organic Beauty Center&SPA : https://blog.gwsconcept.ro/programare-tratamente-faciale-ce…/

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–