Da! Stiu ca te-ai saturat de tenul plin de imperfectiuni si ai ajuns pe site-ul nostru in cautare de solutii BIO pentru tratarea lor. Laboratoarele Phyt’s au dezvoltat un tratament de reechilibrare a tenului, special anti-comedoane, ce purifica si inlatura imperfectiunile. Este recomandat pentru piele grasa sau mixta, predispusa la comedoane.

Curata in profunzime si reface pielea predispusa la comedoane si pori dilatati. Totul incepe cu curatarea si exfolierea usoara, ce pregatesc pielea pentru inlaturarea punctelor negre. Masajul Phyt’s realizat cu serul echilibrant si aplicarea unei masti speciale, va facilita patrunderea ingredientelor active.

Utilizare: Tratament pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau o data pe luna.

Durata:🕒 1h15.

Ingrediente specifice:
🌿 Cimbru, Magneziu, Rozmarin, Camfor, Potasiu.
🌿 Cupru – efect purificator.
🌿 Ulei esential de Rozmarin – stimulant, purificator.
🌿 Ulei esential de Scortisoara – stimulant.
🌿 Ulei esential de Camfor – stimulant, echilibrant.
🌿 Ulei esential de Cimbru – efect purificator.
🌿 Ulei esential de Chiparos – astringent.
🌿 Potasiu – pastreaza hidratarea naturala.

Rezultate: 
✅ Piele purificata
✅ Inlaturarea imperfectiunilor
✅ Ten luminos

Curiosi ce contine placheta acestui tratament, ce ingrediente are fiecare fiola si cum functioneaza ele astfel incat elimina punctele negre 100% natural? Well, check it out!

Placheta Tratamentului Soin Anti-Comedon contine:1 fiola Lapte demachiant delicat-Lait de Soin, 2 fiole Lotiune Tonica -Tonique, 1 fiola Ser anti-comedoane -Serum Anti-Comedons, 1 fiola Ser C17 -Serum C17, 1 fiola Masca de purificare-Masque Purete.

1.SÉRUM ANTI-COMÉDONS – Serul specific anti-comedoane – facilitează extragerea manuală a comedoanelor. Pielea si tenul sunt curatate.

ser pentru puncte negre

COMPOZITIE
———————
Cupru – purifiere
Potasiu – pentru echilibrarea hidratării.
Ulei esential de Cimbru si Rozmarin – purifiere

2.SÉRUM C17 – Complex de echilibrare pentru piele grasa – Purifiant și astringent, Sérum C17 ajută la tratarea petelor de piele. Pielea este lăsată moale și netedă.

ser ten imperfectiuni

COMPOZITIE
———————
Ulei esential de Cimbru – proprietati purifiante
Ulei esential de Chiparos – actiune astringenta
Ulei esential de Scortisoara,Lamaie si Camfor – purifiere
Silica – matifiere

3. MASQUE PURETE – Masca echilibranta – Piele normala /grasa – Mască cu Camfor. Detoxifică. Pielea este proaspătă și curatata iar tenul radiant.

masca ten gras

COMPOZITIE
———————
Argila Alba – absorbtie
Camfor – purifiere
Ulei esential de Portocala Amara – echilibrare
Ulei esential de Menta – reimprospatare

4. CREME G6 – Crème G6 ajută la menținerea hidratarii pielii și la protejarea de agresiuni externe. Pielea este iluminata și netedă.

crema ten gras

COMPOZITIE
———————
Ulei de Aluna de Padure – catifelare si antioxidant
Ulei esential de Lavanda – catifelare
Ulei esential de Oregano si Rozmarin – purifiere
Ulei esential de Chiparos – astringent.

Gama de Reechilibrare a tenului pentru uz zilnic

Tenul cu imperfectiuni necesita un tratament de lunga durata, iar pentru efecte inedite, e nevoie sa continui hidratarea si purifierea lui cu gama de produse 100% organice pentru acasa. Te invit sa parcurgem impreuna fiecare produs in parte, alaturi de ingredientele lor si efectele asupra tenului cu numeroase puncte negre.

crema bio pentru puncte negre

  1. CREMA C 17 – Fluida si usoara, aceasta crema tratament de zi ajuta la inlaturarea imperfectiunilor. Este perfecta pentru a curata si calma pielea predispusa la acnee. Lasa pielea matifiata si curata. Ingredientele sale principale sunt: Cimbru*, Lavanda*, Lamaie*, Cuisoare*.
  2. Ser C 17 – Aceast ser tratament de noapte echilibreaza productia de sebum si purifica pielea. Datorita actiunii sale astringente Serul C17 reface textura pielii. Pielea este neteda si catifelata. Contine Camfor, Rozmarin*, Lamaie*, Lavanda*
  3. Masca Purificatoare – Purificand si echilibrand, aceasta masca fortifica penetrarea Serului C 17 si mentine hidratarea pielii. Contine: Kaolin, Camfor, Cimbru*, Menta*
  4. Naturoderm – Dezinfectant – Purifica si curata pielea cu imperfectiuni. Stimuland epiderma NATURODERM ofera o actiune protectiva. TIPS: aplicati direct pe punctele de acnee pentru a dezinfecta in profunzime. Contine: Salvie*, Sunatoare*, Centella*, Cuisoare*

Laboratoarele Phyt’s au dezvoltat alte doua tratamente de purifiere si echilibrare, despre care poti afla mai multe aici: Tratamente Echilibrante Phyt’s | Purifierea Si Hidratarea Tenului

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–