Cresterea in greutate a multora dintre noi poate avea diverse cauze, iar naturo-esteticienii Phyt’s sunt pregatiti sa le descopere alaturi de tine. Poate fi vorba despre o problema hormonala, tiroidiana, genetica, sau chiar rezultatul stresului de care ne lovim zilnic. Vorbim despre mai multe forme de corp si mai multe tipuri de celulita ce pot fi tratate in mod natural, cu produse 100% organice. Laboratoarele Phyt’s au conceput un intreg program de slabire si fermitate.

  • Genoid – caz in care grasimea este localizata cu preponderenta in zona inferioara, solduri, coapse, fese si abdomen inferior. Partea superioara a corpului ramane ferma si  fara strat adiposgrasime pe solduri
  • Android– atunci cand grasimea este dispusa in partea superioara a corpului, iar coapseala si fesele raman slabe. Persoanele cu o astfel de forma se plang de stratul adipoz localizat pe abdomen, spate, maini. grasime pe abdomen
  • Forma Mixa – aceasta situatie le cuprinde cumva pe cele mentionate mai sus. Persoanle cu o astfel de forma au grasimea distribuita uniform, insa in cantitate considerabila. grasime pe abdomen si solduri

Vorbim despre doua tipuri de tratamente organice Phyt’s, in functie de forma corpului si obiectivul urmarit:

  1. Program de Pierdere in greutate – Slabire cu Minceur Bio-Active
  2. Program Remodelare si Fermitate Corporala – Bio-Sculpteur

In continuare o sa detaliem fiecare tratament in parte, problemele ce sunt vizate de catre acestea si ingredientele cu ajutorul carora se intampla toata magia. Phyt’Silhouette este un tratament unic, 100% organic, ce rezolva problmele comune ale femeilor si nu numai, probleme pe care de multe ori alegem sa le tratam prin intermediul aparaturilor medicale foarte costisitoare si dureroase, sau, mai rau, prin intermediul diverselor pastile de slabit ce nu fac decat sa ne afecteze sanatatea. De ce sa apelezi la toate aceste solutii deloc sigure, cand poti sa lasi natura sa te ajute, si sa actioneze loca, exact unde tu iti doresti sa slabesti! 

Program de Pierdere in Greutate

– Slabire cu Minceur Bio-Active 

Este un tratament recomandat pentru toate tipologiile de corp, ce se realizeaza prin masaj specific Phyt’s cu miscari active folosind bete de bambus. Nu mai sta pe ganduri si amplifica ritmul de slabire al corpului tau! Cu sinergia sa de tehnici specifice de slabire si produse profesionale care sunt atat naturale cat si eficiente, cu proprietati lipolitice si de tonifiere, tratamentul Bio-Active de slabire stimuleaza slabirea si reduce aspectul de coaja de portocala al pielii.

Acest tratament, efectuat in 10 etape, incepe cu o evaluare detaliata a organismului, care ne permite sa personalizam tratamentul pentru a garanta o abordare personalizata si cele mai bune rezultate posibile.

Tehnica de modelare mecanica cu bete de bambus este un masaj sub semnatura Phyt’s, care isi propune sa stimuleze intens, sa faciliteze penetrarea ingredientelor active si sa creasca ritmul de slabire al organismului tau.

Obiectiv – Slabire | Actiune lipolitica si arderea grasimilor | Protocol adaptat | Tinteste zonele cu aspect de coaja de portocala Tehnici de masaj Phyt’s cu bete de Bambus

Utilizare: 2 sesiuni pe saptamana, minim 6 sesiuni.
Durata: 🕒 45min

Ingrediente specifice:
☘ Cafeina naturala- Actiune de ardere, Stimuleaza si intareste lipoliza, Ajuta la reducerea volumului de adipocite
☘ Scortisoara- Reduce capacitatea de preluare a grasimilor
☘ Papaia- Activeaza metabolismul celular pentru a arde grasimea

Rezultate:
✅ Stimuleaza slabirea.
✅ Activeaza arderea grasimilor.
✅ Reduce aspectul de coaja de portocala al pielii.

***Fiecare program de ingrijire Minceur Bio-Active va fi mai eficient cu aplicarea de doua ori pe zi a Gelului cu Dubla Actiune Caféine & Pepper.

Tratamentul consta in 5 etape principale, unde vom folosi produsele din fiolele plachetei. Iti vom impartasi de asemenea si continutul fiolelor, ingredintele, si efectele lor specifice.

Etapa 1: ETAPA DE PREGATIRE, unde vom folosi Amplificator Caféine & Pepper, un amplificator de pierdere in greutate, ce garanteaza o scadere in centimetri rapida. Contine 2 ingrediente active principale cu efect dual: Natural Coffeine – are actiune de ardere a grasimilor si ulei de Piper Roz – actiune lipolitica.

Etapa 2: ETAPA DE STIMULARE, etapa in care naturo-esteticianul va folosit fiola Starter. Stimuleaza efectul hiperemic cu Ulei esential de Scortisoara si Capsicum (Ardei iute) si incalzeste pielea pentru actiune lipolitica mai puternica. Miscari active cu batul de Bambus pentru o actiune profunda de slabire. Care sunt efectele betelor de bambus?

➡Elimina celulele grase
➡Actiune profunda de scadere in greutate
➡Reduce aspectul pielii de coaja de portocala
➡Reduce contactul intre mana esteticianului si produsul STARTER

Etapa 3: ETAPA DE VITALIZARE.  Fiola Complexe Body Activ’ hraneste si pastreaza elasticitatea pielii. Hraneste si ofera fermitate cu ajutorul uleiurilor de Grau si Floarea Soarelui si decongestioneaza cu ajutorul ingredientelor active pentru piele tonifiata. Naturo-esteticianul va realiza miscari de ardere a grasimilor pentru redefinirea si remodelarea siluetei.

Etapa 4: SENZATIE INSTANTA DE RACORIRE cu Gel Froid cu efect de Igloo, ce stimuleaza circulatia sangvina si tonifica profund pielea.

Etapa 5: Bineinteles ca vom incheie cu ETAPA DE RELAXARE SI TONIFIERE, cu ajutorul fiolei Chrono Stimulateur, un amplificator de fermitate ce faciliteaza drenajul si eliminarea grasimilor, in timp ce pastreaza hidratarea pe parcursul intregii zile.

Program Remodelare si Fermitate Corporala

– Bio-Sculpteur – 

Scopul acestui tratament este sa ofere fermitate pielii tale, in mod natural si cat mai eficient cu putinta. Tratamentul presupune un masaj specific Phyt’s si exercitii de tonifiere musculara.

➡Actiune de tonifiere si fermitate
➡Un protocol adaptat de 45 de minute
➡Pentru un corp suplu si ferm
➡Periodic sau tratament regulat
➡Cost optimizat

Etapa 1: Booster Caféine & Pepper cu actiune de tonifiere, un amplificator de pierdere in greutate, ce garanteaza o scadere in centimetri rapida. Contine 2 ingrediente active principale cu efect dual: Natural Coffeine – are actiune de ardere a grasimilor si ulei de Piper Roz – actiune lipolitica.

Etapa 2: Actiune de fermitate cu Ulei de Tonifiere Phyt’s,  ce detoxifica profund, elimina apara si stimuleaza tonifierea pielii. Tensiunea musculara combinata cu miscari active specifice realizate de naturo-esteticianul Phyt’s consolideaza fermitatea.

Etapa 3: Senzatie de racorire cu Gel Froid cu efect de Igloo, ce stimuleaza circulatia sangvina si tonifica profund pielea.

Etapa 4: Tonifiere profunda cu ajutorul fiolei Chrono Stimulateur, un amplificator de fermitate ce faciliteaza drenajul si eliminarea grasimilor, in timp ce pastreaza hidratarea pe parcursul intregii zile.

Etapa 5: Este o etapa optionala ce consta in aplicarea unei masti modelante cu efect de fermitate. Se recomanda efectuarea acestei etape de tratament la un tratament din doua. Are efect ocluziv, de tonifiere si decongestionare, in timp ce ajuta ingredientele active continute in produs sa patrunda in piele pe durata masajului. Vizeaza perfect zonele cu grasime: abdomen, coapse, solduri…

Iar daca esti curioasa sa afli secretele tratamentului profesional pentru ten cu imprfectiuni, te invit sa parcurgi articolul nostru destinar acestui tratament NOU: NEW – Phyt’s Aromaclear, Pentru Ten Gras Cu Imperfectiuni

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–