Povestea începe în 1972. Biologul și naturopatul Jean Paul Llopart și-a unit forțele cu cosmeticianul Rosanne Verlé pentru a crea Phytal, o marcă naturală de frumusete organica destinată cosmeticii.

Ei au pus bazele Naturo-Esthetique®, iar de-a lungul anilor, au dezvoltat produse și metode inovatoare și eficiente (tratamente profesionale ambalate în formă de fiole, Gommage Contact + Prelude 108 anti-îmbătrânire etc.) fără conservanți sintetici. Devenind apoi parte integrată în Laboratoires Jérodia, în 2004, marca a preluat un nou nou nume, Phyt’s.

Phyt urmărește să rămână în conformitate cu originile și valorile sale:

  • oferă plăcere
  • eficiență
  • eficacitate
  • respectă oamenii și mediul
  • parteneriate de încredere cu profesioniști pasionați de frumusete organica
  • siguranță

Astăzi, prioritatea companiei Phyt’s rămâne să ofere produse cosmetice organice, certificate, bazate pe ingrediente de origine 100% naturală, precum și proceduri specifice bazate pe know-how și eficacitate tehnică care răspund tuturor nevoilor din industrie. Toate produsele cosmetice Phyt’s au fost dezvoltate pentru a asigura clienților cea mai înaltă calitate și cel mai înalt nivel de siguranță, respectând în același timp biodiversitatea și comunitățile. Când spunem asta despre acest brand, ne raportam la următoarele aspecte ce îl fac unic pe piață:

  • Evaluarea fiecărui tip de ulei esențial pentru a putea garanta cele mai calitative doze
  • Agen’ii activi și ingredientele din orice produs sunt 100% de origine naturală
  • Gamele Phyt’s sunt ceritifcate organic de către Qualité France, organismul Certificator, și de către Cosmébio
  • Tratamentele au o doză unică, in fiole de sticlă, tocmai pentru a asigura igiena și siguranța în procedurile efectuate de către cosmeticieni
  • Cosmetice care sunt garantate că nu conțin conservanți sau coloranți sintetici, fără parabeni, fără PEG, fără GM, fără fenoxietanol.

Acest brand unic a reusit să depașească cerințele Cosmébio și Qualité France, certificări ce presupun: minimi 95% din ingredientele vegetale să provină din agricultura ecologică; minim 95% din ingrediente să aibă originea naturală; minim 10% din ingredientele unui produsul finit să fie certificate organic; maxim 5% din ingrediente pot fi chimice sau sintetice.

✅ Phyt’s refuză opțiunea maxim 5% ingrediente chimice, oferind o compoziție 100% bazată pe naturale, deci ZERO conservanți!

produse cosmetice naturale organice

Curioși dacă produsele Phyt’s funcționează cu adevarat?

Here we go. Am facut o selecție de teste din cele mai importante game, rezultatele fiind mai mult decât evidente!

produse cosmetice bio

produse naturale

produse organice

Phyt’s France | Fitocosmetica Bioactiva 100% Naturala

– Eveniment Pentru Profesionistii Din Industrie –

Pentru ca 🌱Natura🌱 nu sta niciodata in loc, nici noi nu o facem! Asa ca deja ne pregatim pentru Evenimentul de Educatie ce va avea loc Miercuri, 13 Iunie. Trebuie sa descoperi si tu acest ritual de infrumusetare pura si 100% organica cu beneficii uimitoare pentru piele. Prima parte a evenimentului incepe chiar cu o prezentare despre Fitocosmetica Bioactiva Naturala 100% Certificata Organic, o discutie la Nivel Profesional cu Mihaela Stratulat, Trainer Phyt’s Romania.

🌱Alege Frumusete Organica #Naturala #Protectiva #Nontoxica , oferita de Conceptul GWS in Romania !

 Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System (GWS)

💟 Unde gasiti serviciile si produsele?

📍La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA > GWS Organic Beauty Center
📞
0312261200
 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐
http://gwsconcept.ro/centrul-organic-de-infrumusetare-spa