Cauti Protectie Solara 100% Organica? Ai ajuns unde trebuie! Soarele este o nevoie reala a corpului nostru, nu doar o unealta prin care obtinem bronzul perfect. Insa trebuie sa fim atente cand si cum ne expunem razelor UVA/UVB. Pentru a profita la maxim de aceasta vara , noi iti propunem un intreg ritual de infrumusetare cu produse exotice, organice, parfumate incredibil de frumos si eficiente indiferent de intensitatea soarelui. Imbogatite cu substante naturale nutritive, produsele Phyt’Solaire nu doar protejeaza pielea ci o si hranesc si hidrateaza in acelasi timp. Iti ofera antioxidantii naturali de care pielea ta are nevoie pentru a isi mentine tineretea.

De ce produsele Phyt’Solair sunt poate cele mai naturale si protective produse de pe piata si de ce ar trebui sa alegi Protectie Solara 100% Organica

Ei bine, ele nu contin alcool, parabeni, parfum artificial, conservanti sintetici (doar cei organici, uleiuri esentiale in doza optima si ambalaj performant realizat din 3 foite suprapuse ), nu contin oxybenzen (ingredientul chimic care schimba culoarea coralilor) , nu sunt testate pe animale si nu contin parabeni sau substante alergene, asadar pot fi folosite pe orice tip de piele si la orice varsta.

Recomandam un protocol amplu de protective solara, care sa inceapa chiar inainte de expunerea propriu zisa.

Pasul 1: Pregatim pielea din interior – incepem fiecare dimineata cu un fresh realizat din morcovi, rosii si portocala, un aport incredibil de betacaroten, substanta care iti va ajuta bronzul sa arate cat mai auriu. In acelasi timp cu acest fresh, vei lua 2 capsule de Bronzoral 1, un supliment alimentar Phyt’Solair, o sursa de vitamina E si vitamina C, seleniu si zinc, ingrediente care protejeaza celulele pielii de “stresul oxidativ” generat de expunerea la UV. Noi recomandam ca acest ritual sa fie inceput chiar cu 1 luna inainte de vacanta ta la plaja. Vei vedea mai jos ca exista si un produs Bronzoral 2, parte din acest concept unic pe piata. Faptul ca vei proteja pielea din interior cu aceste doua suplimente solare, iti va permite ca in timpul expunerii UV sa folosesti chiar si SPF 10. Vei obtine asadar un bronz mai intens si mai rapid, insa la fel de sanatos si protectiv pentru piele. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 2: Pregateste-ti pielea cu autobronzantul Voile Dore, un produs care contine susan si morcov, ingrediente ce ofera pielii stralucire si un bronz natural. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 3: Protejeaza-ti pielea cu gama de Protectie Solara 100% Organica, produse care iti asigura o protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA-UVB. Sunt bogate in vitamina E naturala si in ingrediente anti-imbatranire. Phyt’s iti ofera trei variante de protectie, in functie de nevoile tale: Lait Fondant SPF 10, Crème Protectrice SPF 30 sau Fluide Protecteur SPF 50. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 4: Pentru acelea dintre voi care vor un #bronz si mai #intens, Phyt’s a creat “Stimulateur de Bronzage”, un activator de bronzare ce poate fi folosit atat pe corp cat si pe fata. Formula sa activa este foarte usor absorbita in piele, stimuland productia de melanina si astfel un bronz intens si de lunga durata. Este un produs care hidrateaza intens, asta pentru ca o piele hidratata este secretul pentru un bronz uniform. Poate nu stiai acest detaliu, insa crede-ne! Este foarte important sa mentii hidratarea pielii pe timpul zilei la plaja. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 5: Evidentiaza-ti bronzul si ingrijeste-ti pielea dupa expunerea la soare cu Crema Post-Expunere Solara – Crème Après-Soleil. Extractele de galbenele, untul de shea si vitamina E naturala vor oferi catifelare si confort oricarui tip de piele. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

 

Pasul 6: Toate ne dorim ca bronzul sa aiba o durata cat mai lunga. Ei bine, acum este posibil, multumita unui produs inedit din gama Phyt’Solair. Este vorba despre “Prolongateur de Bronzage”, care creeaza un strat de protectie si evidentiaza bronzul mult timp dupa expunerea la soare. Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 7:  Pastreaza-ti pielea  si parul cat mai hidratate cu Uleiul Trésor d’été, un produs editie limitata in aceasta gama Phyt’s. Si pentru ca nu am mai vorbit despre acest produs, vrem sa va oferim cateva detalii suplimentare despre el. Este un ulei hranitor si hidratant ce poate fi folosit atat pe piele cat si pentru par. Stim bine ca si parul are nevoie de o ingrijire deosebita in timpul expunerii la soare, asa ca iata si solutia ta 2 in 1. Vei observa ca parfumul este unul sensual cu note de Floare de Tiara si Vanilie, un miros ce iti va invalui intreg corpul inntr-o nota florala. Pulverizeaza-l pe corp si par oricand simti nevoia! Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

Contine:

  • Monoi (Floare de Tiară): menținere a hidratării și umidității pielii.
  • Floarea Soarelui*: hrănire
  • Vitamina E Naturală: antioxidant, protector, antiaging
  • Note olfactive: Floare de Tiară, Vanilie

Pasul 8: Incheiem ziua cu Bronzoral 2, suplimentul alimentar post-expunere solara. Este un complex de Omega 3 & 6, alaturi de Vitamina E, un mix incredibil de sanatos pentru pielea ta.

Protectie Solara 100% Organica

Pasul 9: Pune-ti pantofii preferati, rochia aceea decoltata si ofera pielii un glow sensual cu Voile Pailleté. Sigur vara asta vei avea parte de o multime de momente speciale, cand trebuie sa stralucesti la propriu! Si de ce sa aplici un glitter chimic pe pielea ta sensibila, cand poti alege Glitterul pentru Corp Voile Pailleté, un produs organic, natural, sub forma de gel. El are o textura stralucitoare (ca de perla), care iti lasa pielea luminoasa, cu un bronz foarte bine conturat. SHINE SHINE SHINE ✨ Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Protectie Solara 100% Organica

💚 Ingrijirea organica a pielii nu inseamna doar frumusete. Inseamna sa dai pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta. Iar aici vei vedea cu siguranta rezultate! Clik pe poza pentru a merge in magazinul online.

Take your clothes off, Nature will protect you! Protectie Solara 100% Organica

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania | Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 http://gwsconcept.ro/centrul-organic-de-infrumusetare-spa
🌐 Comenzi telefonice la 📞0312 261 200
sau viziteaza https://bit.ly/ProtectieSolaraOrganica

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–