Take your clothes off, Nature will protect you! PHYT’SOLAIRE ESTE ALIATUL UNUI BRONZ SANATOS. Pentru a te bucura de beneficiile soarelui in conditii de maxima siguranta, Laboratoarele Phyt’s au proiectat linia Solaire. Ingredientele 100% naturale au grija de pielea ta înainte, in timpul si dupa expunerea la soare. Fiind creme bio cu protectie solara, imbogatite cu ingrediente hranitoare si antioxidanti, ele ajuta pielea nu doar sa se bronzeze ci si sa se mentina tanara. 
 
Orice femeie are nevoie de un bronz imaculat pentru a atrage atentia si admiratia celor din jurul ei. In functie de gradul de protectie pe care doresti sa il oferi pielii tale, in gama de produse bio solare vei gasi creme organice cu SPF de 10, protectie minima, pana la creme organice cu SPF 50, protectie ridicata.
 

🌱 PASUL 1. Pregateste-ti tenul cu sprayul autobronzant Voile Dore

Acesta contine susan si morcov, ce ofera pielii stralucire si un bronz natural. Pielea este catifelata si supla datorita ingredientilor activi, hranitori. Infrumuseteaza progresiv pielea si obtine un bronz auriu natural. Formula sa se topeste pe piele pentru un rezultat cat mai uniform. Pielea devine astfel radianta si ramane moale si supla multumita ingredientelor active hranitoare. Voile Dore se aplica uniform in fiecare zi pana cand obtineti bronzul dorit, dupa care, pentru a mentine aspectul impecabil, aplicati regulat la fiecare 2-3 zile. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Ingrediente: Floarea soarelui, Morcov, DHA, Eritruloza, Susan, Palmarosa, Vitamina E naturala, Lavanda
autobronzant organic

🌱 PASUL 2. Protejeaza-ti pielea – creme bio cu protectie solara sub diferite texturi (crema, gel sau fluid)

Fie ca alegi crema, gelul sau fluidul, produsele Phyt’s iti asigura o protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA-UVB. Produsele propuse sunt bogate in vitamina E naturala si in ingrediente anti-imbatranire. Phyt’s iti ofera trei variante de protectie, in functie de nevoile tale:
Lait Fondant SPF 10 – Un produs organic, fara filtre chimice. O lotiune fluida usoara care va protejeaza pielea in timpul expunerii la soare! Textura non-lipicioasa este absorbita repede in piele pentru un confort maxim. Imbogatita cu Vitamina E anti-imbatranire si ingrediente active nutritive, pielea arata sublim dupa fiecare aplicare. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Ingrediente: Factori de protectie solara minerali, Unt de Shea, Argan, Susan, Palmarosa, Hidrolat de Menta, Vitamina E naturala.
crema de soare spf 10 organica
Crème Protectrice SPF 30 – Crema solara cu protectie ridicata SPF 30, ea este creata special pentru fata si zonele sensibile. Avantaj: o textura fluida invizibila dupa aplicare, bogata in Vitamina E vegetala anti-imbatranire si in ingrediente active de hranire si protectie. Insistati aplicarea mai ales pe zonele expuse. Este una dintre cele mai hranitoare creme bio cu protectie solara. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Ingrediente: Factori de protectie solara minerali, Unt de Shea, Argan, Susan, Ylang-Ylang, Lavanda, Vitamina E naturala.
crema cu protectie soala 30 organica
Fluide Protecteur SPF 50 – Fluidul este creat special pentru a oferi protectie si siguranta pielii tale. Recomandam aplicarea frecventa, la fiecare 2 h si de fiecare data dupa inot. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Ingrediente: Factori de protectie solara minerali, Unt de Shea, Argan, Susan, Ylang-Ylang, Lavanda, Vitamina E naturala.
crema protectie soala 50 organica
 
🌡Pentru acelea dintre voi care vor un bronz si mai intens, Phyt’s a creat “Stimulateur de Bronzage”, un activator de bronzare ce poate fi folosit atat pe corp cat si pe fata.  Stimulatorul de bronzare este un produs nou conceput de Laboratoarele Phyt’s. Rolul lui este de a pregati pielea de bronzare, prin stimularea productiei de melanina la nivelul pielii. Produs BIO certificat. Este recomandata aplicarea lui in fiecare dimineata si seara timp de doua saptamani si in timpul expunerii solare. Formula sa activa este foarte usor absorbita in piele, stimuland un bronz intens si de lunga durata. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
 
stimularea bronzului

🌱 PASUL 3. Evidentiaza-ti bronzul si ingrijeste-ti pielea

Piele trebuie ingrijita foarte atent si sanatos dupa expunerea la soare. Phyt’s vine in intampinarea ta cu o Crema Post-Expunere Solara – Crème Après-Soleilintens reparatoare. Dupa aplicare, pielea devine instant proaspata si comfortabila. Extractele de galbenele, untul de shea, vitamina E naturala vor oferi catifelare si confort chiar si pielii sensibile. Se aplica prin masaj delicat pana la absorbtie. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 

Ingrediente: Unt de Shea, Jojoba, Menta, Galbenele, Aloe Ferox, Vitamina E naturala.

crema dupa soare
🌡Toate ne dorim ca bronzul sa aiba o durata cat mai lunga. Ei bine, acum este posibil, multumita unui produs inedit din cama Phyt’s Solair. Este vorba despre “Prolongateur de Bronzage”, ce creeaza un strat de protectie si evidentiaza bronzul pentru lunga durata dupa expunerea la soare. Este un produs fara factor de protectie, asadar, nu il folositi in timpul expunerii. El este practic un tratament dupa soare, atat pentru fata cat si pentru corp. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Acest lichid cu textura laptoasa va ajuta sa va intensificati si sa va prelungiti bronzul. Zi dupa zi, pielea este hidratata, bronzul este prelungit si intensitatea se pastreaza pentru mult timp. Produs BIO certificat. Recomandam sa pulverizati generos pe corp si imprastiati chiar si pe fata dupa expunerea la soare. Aplicati cat de des este necesar.
evidentiator de bronz

🌱 PASUL 4. Pastreaza-ti pielea fina si catifelata

Da! Vrei o piele ca de bebelus chiar si dupa bronzare si pentru lunga durata. Ei bine, poti obtine asta cu Uleiul Solar Ylang. Este un ulei natural de corp fara SPF, pentru pielea deja bronzata. Produs BIO certificat. Recomandam aplicarea pe corp, pe o piele pre-bronzata, inainte si dupa expunerea la soare. Extractul de ylang-ylang, de hazelnut si cel de germeni de grau vor hrani pielea bronzata, avand actiune antioxidanta, prevenind imbatranirea acesteia. Pielea va fi mai stralucitoare, culoarea uniforma si isi va pastra elasticitatea si catifelarea. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 
Ingrediente: Siliciu, Germeni de grau, Ylang-Ylang, Vitamina E naturala.
 
ulei de plaja

🌞🌞🌞Bucura-te de soare si bronzeaza-te folosind gama Phyt’Solaire – creme bio cu protectie solara! Zonele sensibile ale corpului vor fi protejate, iar tu vei beneficia de relaxare pe toata durata in care te afli la piscina, plaja sau solar.

🌱 PASUL 5. Ingrijeste si parul si pielea cu un singur produs 2 in 1

🌿 TRESOR D’ETE este un produs nou ce tocmai a ajuns si in Romania. Este un ulei uscat dar hranitor pentru corp si par pe baza de Floare de #Tiara si #Vanilie 🌿

Stim bine ca si parul are nevoie de o ingrijire deosebita in timpul expunerii la soare, asa ca iata si solutia ta 2 in 1. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 

Un produs ce ajuta organismul să-și păstreze umiditatea, chiar și atunci când este expus la apă sărată, vânt și soarele aspru – un efect important asupra sănătății celor care vor să-și păstreze pielea hidratată și hrănită permanent !

No Synthetic Colourant • No Preservatives • No Paraben • No Phenoxyethanol • No PEG • No GMO • Not tested on animals • Certified Organic

Iar pentru momentele speciale cand vrei sa stralucesti la propriu, poti alege Glitter-ul pentru Corp Voile Pailleté, un produs sub forma de gel, cu o textura stralucitoare (ca de perla), care iti lasa pielea luminoasa, cu un bronz foarte bine conturat. Clik pe poza pentru a achizitiona produsul. 

Ingrediente: Guma de salcam, Aloe vera, Sidef de origine minerala.

sclipici pentru corp

Si pentru ca am tot vorbit despre Vitamina E Naturala si efectele ai anti-imbatranire si de protejare a pielii impotriva razelor solare nocive, avem pentru voi un articol complet despre un tratament profesional anti-aging, un ritual de infrumusetare organic: Phyt’s Panacée | Programul Global Anti-Imbatranire Cu Rezultate Imediate

Ingrijirea organica a pielii nu inseamna doar frumusete. Inseamna sa dai pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta. Iar aici vei vedea cu siguranta rezultate!

Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center
 
📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 http://gwsconcept.ro/centrul-organic-de-infrumusetare-spa
🌐 Comenzi telefonice la 📞0312 261 200 sau pe site https://bit.ly/ProtectieSolaraOrganica
 
💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚