soin

Desi nu sunt o mare amatoare a frecventarii dese a saloanelor de frumusete sau a folosirii frecvente a mastilor, tratamentelor si altor produse , iata ca intamplarea a facut sa am parte de un tratament pe cinste intr-unul din saloanele de renume din Timisoara.

Si tocmai pentru ca rar promovez produse, am decis ca acestea pe care astazi vreau sa vi le prezint, chiar merita.Merita pentru ca le-am testat si intr-adevar am fost mai mult decat multumita, dar si pentru ca pot fi folosite si de copii si de gravide, fiind muult mai naturale decat cele pe care deja le cunoastem pe piata.

Intr-o zi de marti in care soarele se batea cu norii cei incapatanati si in care ploaia a hotarat sa doboare caldura de pe strazile frumosului nostru oras, am plecat la pas spre Unirii unde aveam o intalnire cu Sabina Cornea, binecunoscuta artista in make-up, la salonul ei Artist Touch by Sabina Cornea.

De la intrarea in salon aud multe rasete, vad zambete si ma intreb de ce oare este o atmosfera atat de vesela in salon.Fac cunostinta cu cei trei reprezentanti ai  Academia GWS Organic Beauty  veniti de la Bucuresti ,vinovati de atmosfera din salon.Eh si ce oameni…..chiar mi-au facut ziua cu totul si cu totul speciala.Pentru ca fiecare dintre ei a fost special si a avut un charm aparte, am sa vi-i prezint pe rand,dar nu inainte de a va spune ca ei sunt cei care m-au convins sa fiu „tratata” regeste cu un nou tratament de lux pentru par, cu gama Soin de Bonheur si cu produse Mastey.Desigur nu auzisem de ele tocmai pentru ca au sosit in premiera in Timisoara si mai ales pentru ca sunt naturale si chiar foarte eficiente, iar, din pacate, in Romania, inca nu sunt destul de promovate si cautate astfel de produse.Fara prea multe semne de intrebare am acceptat sa fiu transformata in ce priveste calitatea si sanatatea parului meu.Asa ca  cei trei magi ai aprului, Luminita, Iulian si Stefan mi-au oferit o zi plina de magie, dupa care  podoaba mea capilara a devenit de nerecunoscut: par hidratat, radios, viu, sanatos si daaa…credeti-ma intorcea toate privirile.

Un adevarat ritual al tratamentului, de la spalat, pana la sters parul, aplicat tratamentul in etape, din nou spalat, si uscat a fost pentru mine o experienta de neuitat pe care as repeta-o oricand.Placerea a fost in egala masura oferita de calitatea produselor si rezultatul oferit, dar si de cele trei suflete frumoase care mi-au oferit acest tratament, zambete si energia lor pozitiva!

Stefan Zamfir un tanar inalt si cu un zambet ascuns in coltul gurii , cu ochi jucausi care studiaza orice miscare, stiind sa anticipeze reactiile tale cu raspunsuri pe masura,  mi-a oferit primul spalat de par si aplicarea primelor produse, insotind toate astea  de un masaj cu totul zen la care mi-a fost frica sa ma relaxez 100%, pentru ca era sa adorm pus si simplu la spalator.Un masaj de care, cu siguranta, orice femeie are nevoie pentru a imputina din miile de ganduri care ne zboara prin capusor si care ne obosesc zilnic, dar, paradoxal, fara de care, nu am mai intra in definitia feminina:).

Luminita Zurbalic o doamna subtirica, blonda, cu o fata angelica, foarte sigura pe ea si cu niste maini de aur.O femeie pe cat de subtirica si de o frumusete firava, pe atat de puternica .Cu un calm desavarsit si mare grija mi-a aplicat tratamentul minune in par, oferindu-mi si informatiile necesare despre cum aceste produse minunate actioneaza asupra parului meu.

Iulian Paraschiv un barbat elegant, pedant si cand  de o seriozitate incantatoare, cand  de un umor dezarmant care te invaluie cu vorbele si te poarta intr-o lume unde tu si parul tau deveniti zeitele universului.Iulian este un om al cuvintelor si charmul lui aparte, care mi-a starnit curiozitatea si zambetele a fost accentul lui „a la Paris” insotit de gestica specifica marilor artisti de pe podiumurile internationale.Iulian stie sa te faca sa iti doresti acel serviciu sau produs care sa te faca sa te simti muuult mai frumoasa decat esti deja.

La finalul tratamentului, care, sa fiu sincera, habar nu mai am cat a durat, pentru ca m-am simtit atat de bine cu cei „trei magi” in salonul Sabinei, incat timpul chiar nu a mai contat, am avut surpriza ca parul meu sa fie de nerecunoscut , iar eu, din nou cu increderea la cote maxime, cu sufletul roz, si zambetul pana la urechi.

Credeti ca va conta sa va scriu date tehnice depre produse? Eu sunt sigura ca nu, important este doar sa stiu cum se numesc, pentru ca eu una , probandu-le am hotarat ca sunt singurele care merita sa fie investitie pentru parul meu.

Cel mai important mi s-a parut faptul ca produsele de vopsire din Gama Mastey pot fi folosite si de gravide, deoarece sunt fara amoniac, si contin ulei de masline, ulei de argan si extract de samburi de struguri.Tot din gama Mastey, produsele de ingrijire organica certificata sunt ideale pentru copii.Eu una, ca mama a unei printese blonde si frumoase al carei par mereu se incalceste dupa spalare, stiu ca am rezolvat problema aceasta cu aceste produse.

Asadar, dragele mele daca este sa investim in ceva mai sanatos, cu incredere si pe probate,  va recomand aceste minunatii. Le puteti gasi pe comanda in salonul Sabinei Cornea, dar si contactandu-i pe cei trei oameni frumosi prezentati in articol.

Academia GWS Organic Beauty Center va invita la achizitii responsabile cu impact favorabil asupra sanatatii dar si a mediului, la un stil de viata sanatos si ecosustenabil.

Academia GWS Organic Beauty Center distribuie in Romania brandurile organice pentru ingrijire profesionala certificate Ecocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, Dermorganic ce fac parte din conceptul de Frumusete Organica Certificata. Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro

Anca Radu Basarab

ancaradubasarab.ro

Articolul original poate fi citit pe: https://ancaradubasarab.ro/2016/07/27/soin-de-bonheur-sau-cum-mi-am-vrajit-parul/.