Daca esti profesionist in industria de beauty, esti pasionat si curios de toate inovatiile in materie de ingrijire corporala trebuie sa te lasi cucerit de ritualul Phyt’s de infrumusetare pur organica🌱. Acest articol te va ghida spre descoperirea secretului hidratarii pielii tale sau a clientilor tai.

🌱PHYT’S FRANTA & GWS Concept va ofera o Fitocosmetica Bioactiva 100% Naturala , certificata organic cu Cosmebio si Qualite France pentru abordarea profesionala holistica a ingrijirii fetei si corpului.

Inainte de a incepe descrierea tratamentului si beneficiile lui asupra pielii, v-am pregatit un material video in care Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania, ne introduce in ritualul tratamentului Aqua Phyt’s si ne explica pas cu pas aplicarea acestuia. Check it out!

Sa incepem cu rolul hidratarii pielii

Hidratarea țesutului pielii este cheia unui aspect sanatos. Într-adevăr, apa este vitală și componenta principală a pielii. Păstrează catifelarea, elasticitatea și rezistența la agresiuni externe. În plus, previne îmbătrânirea celulelor.

Definitia pielii deshidratate

Pielea deshidratată nu are apă și nu este considerată un tip de piele, ci o stare reversibilă actuală. Într-adevăr, toate tipurile de piele pot fi deshidratate, chiar și cele mai uleioase.

Sistemul de irigare cu apă al pielii deshidratate este defect. Straturile  țesuturilor, în special epiderma, nu sunt prevăzute cu suficientă apă pentru funcționarea corectă.

Consecințele deshidratării pielii sunt:

  • Piele aspră și exfoliate;
  • Aspectul liniilor de deshidratare;
  • Scalare intensă;
  • Senzație de strâmtorare și disconfort.

Care este diferenta intre pielea deshidratata si pielea uscata?

Pielea deshidratată și simptomele cutanate uscate pot fi aceleași (senzație de strângere, disconfort, scalare …), de aceea poate exista o confuzie între cele două. Este esențial să se diferențieze cele două pentru a oferi tratamentul potrivit.

 

Piele Uscata 

Tip de piele (stare permanenta)

Cauze: predispozitie genetica, influente hormonale, imbatranire.

Nu produce indeajuns sebum pentru protectie si pentru pastrarea hidratarii naturale.

Solutie: Piele Uscata trebuie ingrijita in permananeta cu tratamente bogate in agenti hranitori, lipide si agenti grasi esentiali. De asemenea, trebuie exfoliata periodic pentru eliminarea celuleor moarte.

Piele Deshidratata

Stare a pielii temporara si reversibila

Cauze: Lipsa de apa in tesuturi

Produce sebum in limite normale.

Poate fi grasa, in special in zona mediana a fetei.

Solutie: Folosirea de tratamente ce hidrateaza si pastreaza hidratarea, precum si consumul adecvat de lichide in fiecare zi.

Aqua Phyt’s este solutia ta pentru toate aceste probleme!

    Un tratament care hidrateaza si reimprospateaza, recomandat pentru piele deshidratata. Secretul este Acidul Hialuronic conținut în Soins Aqua Phyt, care este un ingredient activ inovator de origine vegetală, derivat din porumb și grâu prin biofermentarea streptococilor (bacterii prezente în mod natural în mediu).

Daca esti profesionist in industrie, randurile urmatoare iti sunt dedicate tie, si te asteptam la sediul GWS Concept sa stam de vorba despre cum poti integra acest unic brand in businessul tau. Pentru tratamentele profesionale, produsele sunt disponibile în fiole de unică folosință, acestea garantează igienă și puritate maxima.

Durata tratamentului Aqua Phyt’s: 1h15.

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna.

Te intrebi ce contine?

🌱 Acid hialuronic de origine vegetala – hidratant, regenerant.
🌱 Aloe vera extract  – hidratant.
🌱 Ulei virgin de floarea soarelui – regenerant.
🌱 Ulei virgin de alune – regenerant, protector.
🌱 Ulei esential de lemn Ho – revitalizant, protector, calmant.
🌱 Ulei virgin de macadamia – hranitor, hidratant.

hidratarea tenului

Exista doua tipuri de tratament profesional Aqua Phytțs, bineinteles, folosit in functie de nevoile specifice ale tenului clientelor.

AQUA PHYT’S – Piele normala si mixta, deshidratata

Timpul se opreste in loc. Pielea este reaprovizionata. Simturile tale sunt trezite de o curatare si o exfoliere prospata cu un buchet de ingrediente organice active de origine 100% naturala (cum ar fi lamaie, verbina, rozmarin, lavanda).

➡Placheta Tratamentului Soin Aqua Phyt’s Normales a Mixtes contine: Lapte demachiant delicat – Lait de Soin, Lotiune tonica – Tonique, Hidratant concentrat – Concentre Hydratant, Ser calmant – Serum Confort, Fluid Hidratant- Fluide Hydratante.

AQUA PHYT’S – Piele uscata, deshidratata

O adevarata desfatare! Cateva picaturi din acest hidratant organic certificat va potoli „setea” pielii tale. Te vei bucura de aroma migdalelor si a fructelor din Soin Equilibre. „Naturo-esteticianul” va fi atent la nevoile tale si te va ghida spre o relaxare totala.

➡Placheta Tratamentului Soin Aqua Phyt’s Seches contine: Lapte demachiant delicat – Lait de Soin,  Lotiune tonica – Tonique, Hidratant concentrat – Concentre Hydratant, Ser calmant – Serum Confort,  Crema hidratanta- Creme Hydratante.

Cu certitudine esti curios/curioasa ce contine fiecare fiola in parte, asa ca le vom parcurge pe toate, alaturi de ingredientele si efectele acestora:

    1. CONCENTRÉ HYDRATANT – Pentru toate tipurile de piele deshidratata – Acest ser apos, stimulează hidratarea, capteaza apa in interiorul celulelor si reface elasticitatea pielii. Ingrediente: Acid hialuronic (puternică hidratare și regenerare), Extract de Aloe Vera ( hidratant), Ulei Esential de Menta ( racoritor).

    2. SÉRUM CONFORT –  Este un balsam de masaj utilizat pentru toate tipurile de piele deshidratata, ce ofera confort si hidratare. Ingrediente: Ulei Virgin de Floarea-soarelui (hranitor), Ulei Esnetial de Lemn HO (liniștitor, protector și revitalizant).

    3. FLUIDE HYDRATANTE -Pentru piele normala si mixta deshidratata – Este crema protectoare cu care incheiem tratamentul Aqua Phyt’s Normale et Mixtes.Ofera hidratare de lunga durata(24h) cu textura fluida si usoara. Ofera clientei hidratare intensa insa fara stralucire. Pielea ramana proaspata si + 70% hidratata in urmatoarele 6h. Ingrediente: Acid hialuronic (hidratant puternic și regenerant), Squalane de origine vegetală extras din maslin (lupta împotriva deshidratării), Siliciu (matifiant).

Eficacitatea dovedita de hidratare Fluid hidratant Aqua Phyt:
Hidratarea a crescut cu 70% la 6 ore dupa aplicare
Hidratarea a crescut cu 69% la 8 ore dupa aplicare
Hidratarea a crescut cu 28% dupa 24 ore
*** Test instrumental folosit de 10 voluntari adulti pe antebrate.

    4. CRÈME HYDRATANTE– Pentru piele foarte uscata si deshidratata – Este o crema racoaritoare cu care vom incheia tratamentul Aqua Phyt’s Seches. Pielea isi recapata supletea si elasticitatea. Crema are o textura fina is cremoasa, oferind hidratare pentru 24h. Dupa 6 h, tenul va fi cu +69% mai hidratat. Ingrediente: Acid hialuronic (puternică hidratare și regenerare), Extract de Aloe Vera (Hidratant), Ulei Virgin de Alune (regenerare și protecție ), Squalane de origine vegetală extras din maslin (lupta împotriva deshidratării).

Eficacitatea dovedita de hidratare Crema hidratanta Aqua Phyt:
Hidratarea a crescut cu 68% la 6 ore dupa aplicare
Hidratarea a crescut cu 60% la 8 ore dupa aplicare
Hidratarea a crescut cu 22% la 24 ore dupa aplicare
*** Test instrumental folosit de 10 voluntari adulti pe antebrate.

Tratamentul Aqua Phyt’s incepe cu demachierea si exfolierea tenului. Dupa acesti doi pasi esentiali, naturo-esteticianul va aplica Concentre Hydratant pe toata fata, gat si decolteu, pleoape si buze, pana ce produsul a intrat total in piele. Urmatorul pas este aplicarea Serum Confort, a carui absorbtie va fi stimulata prim masajul Limfo-Energetic specific PAhyt’s. Inainte de aplicarea cremei de final sau a fluidului, tratamentul Aqua presupune inca un pas intermediar, si anume Masca Peel-Off. Aceasta este o msca revigoranta ce permite o mai buna penetrare a produselor pentru o hidratare otpima. Este destinata tuturor tipurilor de piele deshidratata, cu ingrediente precum: Alginați (ocluzivi),
Extract de Aloe Vera (hidratant), Ulei Esential de Rozmarin ( regenerare, tonifiere, calmare). Dupa aceasta etapa, urmeaza aplicarea fluidului sau a cremei de final.

Sa descoperim cateva detalii despre Acidul Hialuronic

continut de produsele Aqua Phyt’s!

El este practic este o moleculă prezentă în mod natural în țesuturi, un glicozaminoglican, care captează apa și o reține. Acesta poate fi găsit în piele și în țesutul conjunctiv. O dată reținute, moleculele de apă sunt prinse în rețeaua de acid hialuronic.

Greutatea sa moleculara ajuta la mentinerea de pana la 20 de ori greutatea sa in apa, oferind astfel imaginea unui „burete organic”. Datorită Acidului Hialuronic prezent în produsele noastre, produsele Aqua Phyt hidratează și restaurează delicatețea și confortul pieii deshidratate.

Acidul hialuronic de origine vegetala este un ingredient activ unic pentru hidratare. Phyt’s este initiatorul folosirii acidului hialuronic de origine naturala care este obtinut prin fermentatia graului si a porumbului. Este de doua tipuri:

  • Acid hialuronic cu greutate moleculară scăzută: hidratant, ofera elasticitate pana in straturile profunde ale dermului, a carui structura este refacuta in combinatie cu anumite proteine. Are asadar o proprietate de penetrare profunda a tuturor straturilor pielii.
  • Acid hialuronic cu greutate moleculară ridicată: hidratant, fixeaza apa in tesuturi. Formează pelicula hidratantă pe stratul superior al pielii și previne pierderea apei.

Vrei sa afli istoricul brandului? Am pregatit un articol special pentru tine cu o multime de detalii: Phyt’s | 45 Ani De Frumusete Organica Cu Produse 100% BIO

 

Aqua Phyt’s, Secretul Unui Ten Hidratat

Chiar si Acasa

Iar pentru aceia dintre voi care se identifica cu un consumator responsabil de produse 100% organice, avem o gama larga de produse Aqua Phyt’s pentru acasa! Pastreaza-ti pielea hidratata pe tot parcursul zilei!

    Apa Micelara Hidratanta – Curata, tonifiaza si hidrateaza in acelasi timp. Cu textura sa usoara, inlatura machiajul, tonifica si hraneste pielea printr-un singur gest. Pielea este catifelata si pregatita pentru a primi restul produselor de ingrijire zilnica. Acontine Acid Hialuronic de Origine Vegetala, Hidrolat de trandafiri, Glicerol.  Magazin Online.

Hidrolat de Trandafiri – astringent, tonic si reconfortant.
Acid Hialuronic Natural – pielea recapata hidratarea si elasticitatea naturala.

apa micelara organica

 

    Elixir HydratantHidratare intensiva – Formula concentrata cu ingrediente active ofera o actiune intensa si de durata. Elixirul hidratant Aqua-Phyt’s este un concentrat hidratant care functioneaza perfect cu celelalte produse din gama AQUA PHYT’S sporindu-le eficacitatea. Acest elixir puternic hidratant confera confort si celui mai deshidratat ten. Racoreste pielea instantaneu. Contine Acid hialuronic, Aloe Vera, Aluna, Lemn de trandafir, Palmarosa. Magazin Online.

crema de fata bio

 

    Masca Hydra Instant – Hidrateaza si Catifeleaza – Toate tipurile de ten. Echilibreaza rezervele de apa ale pielii si ofera o hidratare pe termen lung lasand pielea catifelate si supla. In 15 minute tenul este rehidratat, neted si radiant. Micile riduri cauzate de deshidratare dispar. Contine Acid Hialuronic de Origine Vegetala. Magazin Online. 

masca de fata organica

 

    Fluid Hidratant – Hidrateaza si Reimprospateaza.  Formula sa usoara imbogatita cu fluide, cu eficacitate sporita, garanteaza hidratarea continua pe tot parcursul zilei. Fixeaza apa in epiderma, si incetineste deshidratarea. Matifieaza pielea si reduce stralucirea. Contine Floarea soarelui, Acid Hialuronic Vegetal, Vitamina E minerala. Magazin Online. 

crema hidratanta bio

 

    Crema HidratantaHidrateaza si Catifeleaza. Este o sursa de hidratare continua timp de 24 ore, ofera pielii agenti de hidratare care favorizeaza fixarea apei si limiteaza pierderea ei. Potrivita pentru pielea normala si uscata.  Are o textura cremoasa special adaptata pentru hidratarea de zi cu zi a pielii uscate.  Contine Acid hialuronic, Aloe Vera, Jojoba, Macadamia, Vitamina E naturala, Squalane(de origine vegetala). Magazin Online.

crema de fata bio organica naturala

 

    Crema Hydra Riche – Hidrateaza si Hraneste.  Este o combinatie de ingrediente active, hidratante si nutritive, cu formula imbogatita ce ofera apa si lipidele necesare pielii reechilibrand continutul de apa din epiderma. Pelicula hidrolipidica este consolidata si pielea este perfect hidratata, hranita si confortabila. Are o textura cremoasa, bogat hidratanta, ce hidrateaza intensiv, hraneste pielea foarte uscata si fortifica pelicula protectoare naturala a pielii. Pielea este catifelata, moale, isi recapata confortul si starea de bine. Contine Acid hialuronic, Migdala dulce, Unt de Shea, Floarea soarelui. Magazin Online.

crema de fata bio pentru piele deshidratata

 

    Aqua Phyt’s Acide Hyaluronique – Supliment alimentar. Hyaluronic Acid Glycosaminoglycans. Pentru achizitionare, viziteaza locatia noastra, GWS Concept (Str. Economnu Cezarescu nr 31 B, Bucuresti)

supliment alimentar cu acid hialuronic bio

 

🌱Alege si tu Frumusetea Naturala, Organica, Protectiva, Nontoxica, oferita de Conceptul GWS in Romania!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–