Fiziologia zonei conturului ochilor

Conturul Ochilor se sensibilizeaza mai devreme si este cea mai senzitiva si delicata zona a fetei.Dar de ce?

O zonă extrem de fină

Conturul Ochilor este de 4 ori mai subțire decât pielea de pe alte părți ale feței. Epidermul este într-adevăr  cu 0,33 până la 0,36 mm mai subtire față de 1 până la 1,6 mm pentru pielea de pe alte părți ale feței.

Numar redus de glande sebacee

Există foarte puține glande sebacee care produc sebum în zona conturului ochilor. Funcția sebumului este de a păstra epiderma prin lipide. Combinat cu apă, formează o peliculă hidrolipidica, o emulsie de piele reală și naturală care are un rol-cheie ca o barieră protectoare. Astfel, zona conturului ochilor are un numar  scăzut de glandele sebacee,  sebumul  și filmul hidrolipidic de protecție fiind foarte subțire.

Contine foarte putine fibre de elastina 

Derma din zona conturului ochilor este foarte subțire și are un nivel redus de colagen și elastină, ce susțin fibrele care asigură fermitatea și elasticitatea pielii.

 Foarte bogata în mușchi

Zona conturului ochilor contine 22 de mușchi care lucrează în sinergie pentru a garanta buna funcționare a hidratării ochiului și a corneei. De aceea, la fiecare 10 secunde, 14 din cei 22 de mușchi lucrează pentru a genera 10 000 de clipiri pe zi.

Vascularizare ridicata

Esentiala pentru a furniza elemente vitale celulelor, numeroase capilare sanguine irigă zona conturului ochilor. În paralel cu această circulație a sângelui, sistemul limfatic funcționează, de asemenea, pentru a „curăța” zona de contur a ochilor pentru a elimina deșeurile și toxinele acumulate.

Probleme privind zona conturului ochilor

Uscare și deshidratarea

Bariera de protecție (filmul hidrolipidic) fiind foarte subțire, cu foarte puține lipide, zona  conturului ochilor nefiind la fel de bine protejata de deshidratare ca alte părți faciale  deseori se usucă. În plus, pielea foarte subțire provoacă deformarea și aparitia  ridurilor fine și deshidratarea.

Formarea cearcanelor

Odata cu trecerea timpului, oboseala, stresul, stilul de viata nesanatos … peretele capilarelor sangvine este modificat, iar tonicitatea si fluxul sanguin incetinesc. Pigmentii din sânge, transportati în mod normal de sânge, au tendința de a stagna. Ei vor „scăpa” din vase pentru a se acumula în țesuturile intercelulare. Acest depozit de pigment este cauza cearcanelor. Pielea este într-adevăr atât de fină incat poate fi observat prin piele. Umbrele albastrui sau violete apar în zona inferioara ochilor. De fapt, aceste cearcane sunt cauzate de congestia circulației sanguine.

Pungi suboculare 

În ceea ce privește cearcanele, trecerea timpului, oboseala, stresul și alimentele fast-food încetinesc sistemul circulator al ochiului, în timp ce disfuncția sistemului limfatic generează pungile suboculare. Vasele limfatice sunt modificate și slăbite de unul dintre acești factori, iar limfa începe sa stagneze. Apa conținută în plasa limfatică începe să “curga” și sa se infiltreze în țesuturile intercelulare. Retenția de lichide din zona conturului ochilor generează pleoape umflate și pungi sub ochi. Pielea subtire și delicată a zonei conturului ochilor tinde să accelereze ruperea. Astfel, deficitul de circulație limfatică provoacă pungile suboculare.

Pierderea fermitatii

Zona conturului ochilor este deosebit de activă în clipire, ceea ce accelerează lasarea pielii, deoarece fibrele de colagen se diminuează treptat și sunt deteriorate treptat cu procesul de clipire. Pielea își pierde fermitatea, se lasa mai repede și apar primele riduri.

Factori agravanti

Stilul de viață are un rol cheie în sănătatea zonei conturului ochilor. Supraalimentarea, fumatul, alcoolul și lipsa de somn, stresul și oboseala slăbesc această zonă delicată. Machiajul, purtarea lentilelor, expunerea la soare și predispozițiile familiei sporesc hiper-sensibilitatea zonei conturului ochiului.

Solutia de îngrijire pentru conturul ochilor este Phyt’Sublim Eyes

Are efect asupra semnelor de oboseala si stres ale zonei conturului ochilor. Recomandat pentru pungile suboculare,cearcane si deshidratare

Foarte bogat in ingrediente active naturale, Phyt’Sublim Eyes oferă îngrijire pentru conturul ochilor. Semnele de oboseală dispar, zona ochilor este mai fina si hidratarea restaurata, pielea din jurul ochilor este lăsata protejata, energizata si aspectul proaspat este păstrat. Incearca Phyt’Sublim Eyes, o gamă personalizată de produse pentru ochi.

produse organice de ingrijire

Derivat din cercetarea Phyt’s,  Phyto-Actif Regard combină 5 extracte organice din plante (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca) care lucrează în sinergie pentru tratarea globală a zonei conturului ochilor. Cearcanele, pungile suboculare, deshidratarea … diferitele semne de oboseală sunt vizate cu eficacitate dovedită.

produse organice ten

Daca esti curios cu ce tratament de hidratare intensa vine Phyt’s, avem un articol pregatit pentru tine: Aqua Phyt’s – Secretul Hidratarii Pielii cu Ritualul de Infrumusetare Pur Organic

Phyt’Sublim Eyes, Ingrijirea Pielii din Jurul Ochilor pentru Profesionisti

Pentru aceia dintre voi care sunt profesionisti in industria de infrumusetare, trebuie sa stiti ca este un tratament compus din 8 etape successive cu mișcări de drenare și decongestionare. Tratamentul Phyt’Sublim Eyes combină tratamentul și relaxarea.

Serul concentrat cu ingrediente active, balsamul ce stimuleaza catifelarea, masca de exfoliere și emulsia reconfortantă și ușoară … naturalețea este combinată cu expertiza Phyt’s Naturo-Beautician pentru un tratament relaxant și eficient.

 

Zona ochilor este instantaneu relaxata si decongestionata. Tratamentul profesional este ambalat sub forma de fiole de sticla de unica folosinta, tocmai pentru a granta o igiena maxima.

Utilizare: 6 sedinte cu 1 tratament pe saptamana (de mentinere : o data pe luna)

🕔 Durata: 40 min.

Ingrediente specifice:Complex Phyto Actif Regard (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca)

1-Un ingredient activ adaptat: Complexul Phyto-Actif Regard

Derivat din cercetarea Phyt’s,  Phyto-Actif Regard combină 5 extracte organice din plante (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca) care lucrează în sinergie pentru tratarea globală a zonei conturului ochilor. Cearcanele, pungile suboculare, deshidratarea, diferitele semne de oboseală sunt vizate cu eficacitate dovedită.

Te intrebi ce contine fiecare fiola din cadrul plachetei Phyt’s Sublim Eyes? Here we go! O sa iti oferim toate aceste detalii, astfel incat tu sa poti descoperi efectele miraculoase ale naturii.

  1. SÉRUM DÉFROISSANT YEUX – Efect tensor imediat – Efectul instantaneu de intindere , sinergia Silicon-Potasiu și concentrația ridicată de complex Phyto-Actif Regard, care ajută la refacerea și netezirea zonei conturului ochilor: pungile suboculare au scăzut, cearcanele au dispărut și zona conturului ochilor este drenată, reimprospatata și revitalizată. Continut:

➡Siliciu: fermitate.
➡Acid hialuronic: hidratant.
➡Potasiu: drenaj.
➡Guma de salcam: efect tensor imediat.
➡Complexe Phyto-Actif Regard

Rezultate:
✔Drenaj și netezire.
✔Pungile se reduc
✔Cearcanele se estompează, pleoapele se dezumflă
✔Conturul ochiului este drenat, odihnit și energizat

2. CONCENTRÉ NOURRISSANT – Balsam de masaj: îmbogățit cu avocado nutritive si Complexe Phyto-Actif Regard – Unt profesional, îmbogățit cu ulei de avocado nutritiv și cu complexul Phyto-Actif Regard. Piele hrănita. Ajută la decongestionare prin masaj  și la stimularea zonei delicate a conturului ochilor. Continut:

➡Ulei Virgin de Avocado: hrănire și regenerare
➡Complex Phyto – Actif Regard

Rezultate:
✔Netezeste pielea
✔Pentru a efectua un masaj decongestionant care stimulează drenajul zonei oculare.

3. MASQUE PEEL-OFF RAFRAÎCHISSANT – Masca revigoranta pentru ochi – Masca Alginata : Efectul de a 2-a piele – Bogat în complexul Phyto-Actif Regard și in ape florale de Albastrele si Menta, Lotion Active este combinat cu Masca revigoranta pentru ochi pentru o masca de revigorare și tonifiere. Proprietățile ocluzive cresc eficiența complexului.

Rezultate:
✔Tonifiere și prospețime.
✔Promovează acțiunea complexului Phyto-Actif Regard

4. LOTION ACTIVE YEUX – Tratament de hidratare pentru zona conturului ochilor – Revigorant si tonifiant. Actiune tonica si revigoranta impreuna cu masca plastifianta despre care am vorbit mai sus. Continut:

➡Complex Phyto-Actif Regard
➡Mentă
➡Hidrolat Floarea-nucului

Rezultat: Actiune tonica si revigoranta impreuna cu masca plastifianta.

5. SOIN DÉFATIGANT YEUX – Energizant de ingrijire pentru ochi – Lucrează pe diferite semne de oboseală și stres din zona conturului ochilor, deoarece este bogat în complexul Phyto-Actif Regard, concentrație ridicată în acidul hialuronic și textura cremoasă ușoară: pungile suboculare sunt reduse, cearcanele dispar, pielea este hidratată și pielea conturului ochiului este lăsată proaspătă și protejata.

Ingrediente:
➡Acidul hialuronic, Aloe Vera *,
➡Ingrediente active hidratante din grâu: hidratante.
➡Ulei Virgin de Avocado *: hrănitor și regenerat.
➡Complexe Phyto-Actif Regard

injrijirea pielii cu produse organice

*** Studiu realizat pe 22 de femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de chestionar de autoevaluare colectat dupa 28 de zile. 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara pe zona conturului ochilor.

Gama Phyt’Sublim Eyes Pentru Ingrijirea Pielii din Jurul Ochilor Acasa

Ingrediente active: Complex phyto-actif regard 

Pentru eficacitatea zilnică, mai mare a tratamentului profesional, Laboratoarele Phyt’s au dezvoltat Phyt’Sublim Eyes, o gamă de 3 produse complementare pentru pielea delicată a conturului ochilor.

Delicata și eficienta, gama de produse Phyt’Sublim Eyes conține multe ingrediente active pentru a răspunde tuturor problemelor legate de zona conturului ochilor.

Rezultate: semnele de oboseală sunt reduse, pielea este mai fină cu hidratarea restaurată. Pielea din zona conturului ochilor este protejată, revitalizată și cu aspect tineresc.

ser decongestionant pentru ochi

Ser Decongestionant pentru Ochi – EFECT INSTANT DE INTINDERE – Un efect instant de intindere, combinat cu sinergia dintre siliciu si potasiu si o concentratie ridicata de Phyto-Actif Regard ajuta la revigorarea si catifelarea conturului ochilor: pungile ochilor si cearcanele sunt reduse,pleoapele se dezumfla,conturul ochilor ramanand bine uscat,odihnit si re-energizat.

Utilizare: Dimineata si seara, folositi tehnica Phyt’s de aplicare, pe pielea curata, prin masaj cu aplicatorul special conceput pentru cearcane. De indata ce serul este absorbit aplicati Crema Reenergizanta pentru Ochi Phyt’s.
Contine: Siliciu, Acid hialuronic, Potasiu, Tensor activ natural din guma Acacia, Complex Phyto-Actif Regard.

 

crema reenergizanta pentru ochi

Crema Reenergizanta pentru Ochi – SUBLIM EYES-ANTI-CEARCANE-ANTI-PUNGI SUBOCULARE-HIDRATARE – Bogat in complexul Phyto-Actif Regard,concentratia mare de Acid Hyaluronic,textura usoara si cremoasa,are efect asupra diferitelor semne ale stresului si oboselii din zona conturului ochilor: pungile suboculare si cearcanele sunt reduse,asigura hidratarea si protectia pielii,si ofera un aspect de odihna zonei conturului ochilor.
Mod de utilizare: Seara si dimineata, aplicati serul pe pielea curata apoi Crema Reenergizanta pentru ochi Phyt’s folosind tehnica Phyt’s de masaj cu aplicatorul special conceput pentru cearcane.
Ingrediente:Acid hialuronic, Aloe Vera, Ingrediente active hidratante din grau, Avocado, Complex Phyto-Actif Regard.

 

masca revigoranta pentru ochi

Masca Revigoranta pentru Ochi – CATIFELEAZA SI TONIFICA – O masca relaxanta,tonifianta si revigoranta pentru conturul ochilor cu o combinatie de complex Phyto-Actif Regard,Aloe Vera Organica si Potasiu.Pentru o piele mai catifelata si o privire mai luminoasa.
Mod de utilizare:O data sau de doua ori pe saptamana. Aplicati serul folosind tehnica Phyt’s de aplicare prin masaj cu aplicatorul special conceput pentru cearcane apoi aplicati un strat subtire de masca in zona ochilor. Lasati sa actioneze 10 minute apoi inlaturati cu o discheta demachianta.
Ingrediente: Unt de Shea, Aloe Vera, Phyto-Actif Regard complex.

 

🌱Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania !
🌐www.gwsconcept.ro sau www.phytsromania.ro

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟Centru de Sanatate si Frumusete & SPA > GWS Organic Beauty Center

Abia asteptam sa te cunoastem! 📞0312261200
💚Lots of green and healthy hugs from us 💚