huminiqum

Detoxifierea organismului este poate subiectul secolului al XXI-lea, in fiecare zi apar noi diete, noi suplimente alimentare adjuvante in acest sens. E drept ca detoxifierea poate reduce incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare sau mancarimile pielii, dietele contribuie si ele la „curatarea” organismului, insa aspectul la care ar trebui sa acordam atentie este legat de substantele adiacente care pot sustine acest proces.

Organismul uman are nevoie de aproximativ 70 de minerale si micronutrienti pentru a-si mentine starea optima de functionare. Stim bine ca plantele plantele extrag minerale din sol pe care noi apoi le consumam, insa ganditi-va, de exemplu, la ceea ce se intampla din pacate cu stimularea cresterii plantelor si animalelor cu steroizi sintetici sau alte substante chimice. Ca urmare a acestor practici, in afara de faptul ca tot mai multe substante chimice sintetice intra in propriul nostru sistem, din ce in ce mai putine vitamine esentiale si microelemente din plantele produse se gasesc in alimentatia noastra zilnica.

Pe de alta parte nu este suficient ca mineralele sa fie prezente in alimentatie, ele trebuie sa fie prezente sub o forma absorbabila. Corpul nostru nu este capabil sa absoarba si sa utilizeze mineralele in orice forma, iar ele devin bio-disponibile doar in anumite forme, in asa-numitele complexe organo-minerale, iar cea mai buna solutie pentru formarea acestor complecsi a fost eliberata de natura prin formarea de substante humice ( acizii humici si fulvici).

„Natura este insa cea care poate sustine o detoxifiere corecta, iar ultimele descoperiri arata ca substantele care se nasc in mod natural si care se gasesc in zacaminte in cateva doar locuri de pe glob au cea mai mare capacitate de detoxifiere. Aceste substante humice reprezinta compusi organici care iau nastere in perioade foarte lungi de timp prin degradarea ligninei, o substanta ce se gaseste in scoarta lemnoasa. Fiind substante ce rezulta din fibre si mase vegetale, sunt foarte bogate in minerale si se gasesc sub acea forma extrem de absorbabila. Acizii humici si fulvici sunt complecsi naturali, organici care formeaza molecule capabile de a stimula absorbtia de minerale, care pot creste starea de bine, au rol in intarirea imunitatii si chiar ajuta la detoxifierea sistemului nostru prin eliminarea metalelor grele. In plus, substantele humice contin mai mult de 70 de micronutrienti in forma bio-utila”, explica dr. Aurelia Dumitru, director in cadrul Global Wellness System, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa.

La Global Wellness System dorim sa venim cat mai bine in intampinarea problemelor de sanatate ale pacientilor nostri si sa ne implicam activ in solutionarea lor. De aceea, in cadrul protocoalelor noastre am inclus suplimentul alimentar premium Huminiqum cu doua ingrediente cheie: acidul humic si acidul fulvic, creat pe baza ultimelor cercetari homeopate in domeniul medicinei alternative. Ca o distinctie a calitatii acestui produs, absorbtia mineralelor a fost optimizata, in sensul in care acestea se gasesc in forma organica, si nu sintetica. Huminiqum inglobeaza microelemente organice naturale, pentru ca in procesul de fotosinteza , acidul fulvic este cel care face posibila extragerea substantelor hranitoare din solurile organice.

Acidul humic este un excelent potentator al metabolismul celular si activitatea enzimatica. Pe langa aceste atribute, are efect antioxidant, intensifica activitatea enzimatica, are efect antiviral, aduce aportul optim de minerale si detoxifica organismul, elimina metalele grele si alcalinizeaza organismul. In plus este extrem de benefic in recuperarea dupa boli si imbunatateste sistemul imunitar. Este foarte important de inteles ca substantele humice favorizeaza absorbtia mineralelor prin inhibarea absorbtiei celor care sunt in supradoza, dar in acelasi timp sprijina absorbtia unui nivel scazut de minerale.

„Dr. Linus Pauling, dublu laureat al Premiului Nobel, spunea ca toate bolile sistemului viu pot fi legate de anumite deficiente ale micronutrientilor, iar acum majoritatea bolilor degenerative – probleme dentare, osteoporoza, artrita reumatoida, hipertensiune arteriala, boli de inima, cancer, osteofite, cataracta, Alzheimer, pietre la rinichi, distrofie musculara si asa mai departe, apar in lipsa mineralelor din corp. Pe de-a intregul, organismul necesita 70 de minerale pentru o buna functionare. Ori, acest lucru este foarte greu de atins, in conditiile sezonalitatii alimentelor, poluarii, lipsei timpului pentru gatit sau pentru cultivat diverse produse agroalimentare. De aceea, Huminiqum este solutia optima pentru suplimentarea cu minerale si substante nutritive, indiferent de perioada din an. Ceea ce ii ofera personalitate este procesul de obtinere, la inalte standarde europene si chiar continutul net calitativ si pur, pentru ca asa cum v-am obisnuit lucram cu produse si servicii care actioneaza holistic, la nivel de minte-corp-suflet!” adauga Aurelia Dumitru Director Global Wellness System.

Top 3 afectiuni tratate cu ajutorul acizilor humici si fulvici

Huminiqum se recomanda pentru eliminarea starii de epuizare fizica sau mentala, pentru femeile care alapteaza sau in timpul convalescentei pentru recuperare rapida. Daca se doreste realizarea unei rapide detoxifieri, Huminiqum este instrumentul ideal deoarce are capacitatea de a restabili echilibrul in corp prin complexul de minerale ce il inglobeaza.
• Stari de oboseala in mijlocul zilei: Ceasul biologic este programat ca in jurul orei 16:00 sa isi reduca activitatea. Din cauza rutinei zilnice in care organismul este supus unul stil alert de viata, adaptarile rapide pot slabi rezistenta la stres. Chiar daca atunci cand te simti obosit alegi o cafea sau ceva dulce, din cauza faptului ca are loc eliberarea rapida de zahar in sange, nivelul de energie poate sa creasca alarmant in primele 2 ore apoi sa scada brusc si sa induca starea de lipsa de energie. In realitate, atunci cand corpul devine obosit este semn ca duce lipsa de minerale. Cascatul este un indiciu legat de lipsa de oxigen in sange, iar fierul este un excelent conductor al acestuia in intregul corp. Zincul, de asemenea, are rolul de a reduce starile de stres impreuna cu actiunea magneziului. De cele mai multe ori, organismul absoarbe minerale din surse vegetale si animale, insa oricat de sanatoasa poate sa para prima varianta, lipsa originii controlate iti poate oferi acces la pesticide, hormoni, insecticide, cantitate precara de vitamine. Am optimizat absorbita fierului prin adaosul de vitamina C in produsul Huminiqum.
• Minerale pierdute prin transpiratie: Este cazul sportivilor care pierd cantitati enorme de minerale in cadrul antrenamentelor, iar mineralele sunt esentiale in dezvoltarea muschilor. Deshidratarea si nutritia dezechilibrata pot inrautati situatia, mai ales in situatia in care mineralele au rol in dezvoltarea functiei senzoriale si in sanatatea sistemului osos. Pentru ca acestia depun efort fizic exesiv, produsul a fost imbogatit cu lapte de ciulin, avand efect antioxidant, anti-inflamator si ajuta ficatul sa se regenereze. Magneziul este numit si mineralul creierului, de aceea poate creste capacitatea de concentrare si energie.
• Menstruatia abundenta la femei: Aproximativ 90% dintre femei sufera de sindrom premenstrual, moment in care durerile se accentueaza si starile anxioase se pot instala cu usurinta in corp. Prin sangerare abundenta, o cantitate importanta de minerale se pierde, caz care poate favoriza si aparitia anemiei identificata prin stari de slabiciune, ten palid si oboseala. Crampele musculare se pot diminua prin cantitatea de magneziu din Hummiqum, iar manganul poate echilibra sau chiar reduce cantitatea de sange pierduta. Anemia nu este o boala, ci un indiciu al carentei de fier.

Produsul este disponibil atat in forma de sirop, cat si in forma de capsule, fiind un supliment alimentar care contine pe langa cele doua ingrediente cheie acid fulvic si acid humic, si Vitamina C, minerale si lapte de ciulin si armurariu. Acesta imbunatateste sistemul imunitar, stimuleaza randamentul mental, detoxifiaza organismul si asigura aportul de minerale esentiale, imbunatateste starea de bine, stimuleaza activitatea antivirala, ajuta in recuperarea rapida dupa boli, imbunatateste nivelul antioxidantilor si armonia mentala.

Diferenta intre ele este faptul ca varianta sirop se recomanda obtinerii unor rezultate mult mai rapide, deoarece fiind sub forma lichida se absoarbe foarte repede. Astfel este mai potrivit in tratarea ferma a diferitelor stari patologice mai avansate, in care organinsmul are deficit energetic.

Pentru 2 suplimente Huminiqum (pastile sau sirop) achizitionate se ofera o scanare digitala gratuita AcuGraph in cadrul Global Wellness System.

Centrul Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite imbina medicina alternativa, naturista sau complementara cu medicina alopata, au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative. Pentru mai multe informatii vizitati www.gwscenter.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro