Din inima naturii izvoraste stralucirea! Sub actiunea factorilor externi (stres,poluare…) tenul devine stersat si isi pierde aspectul sanatos. Pentru a-i readuce stralucirea Laboratoarele Phyt’s au extras 🌱 clorofila 🌱plantelor din inima naturii. O molecula mirifica cu calitati antioxidante, energizante si de oxigenare care are de asemenea o putere imensa de regenerare celulara. Ofera-i pielii tale o detoxifiere si lasa-te sedusa de gama Reviderm, un concentrat real de prospetime si stralucire. Obtine si tu un ten oxigenat si revitalizat.

🌱PHYT’S FRANTA & GWS Concept va ofera o Fitocosmetica Bioactiva 100% Naturala , certificata organic cu Cosmebio si Qualite France pentru abordarea profesionala holistica a ingrijirii fetei si corpului.

Tratamentul facial Reviderm este recomandat pentru piele terna, devitalizata, stresata sau supusa poluarii. El reuseste sa revitalizeze, sa ofere luminozitate tenului, prevenind semnele de imbatranire.

Am pregatit un video in care Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania, ne prezinta tratamentul Reviderm, detalii despre fiole si ingredientele continute de aceste produse, alaturi de gama pentru ingrijire acasa. Here we go!

La fel ca si celelalte tratamente prezentate anterior (Aqua Phyt’s, Phyt’Sublim Eyes, Phyt’s Panacee ), Reviderm vine si el in doua variante. Cea profesionala, ce contine fiole de sticla pentru un tratament igienic, ele fiind de unica folosinta, alaturi de produsele pentru ingrijirea tenului acasa. In cadrul acestui articol, o sa vorbim despre fiecare in parte, cu beneficii si rezultate.

ÉNERGIE VITALE – Revitalizant si Anti-Imbatranire,

Tratament Profesional Pentru Un Ten Oxigenat

Este un tratament recomandat pentru toate tipurile de ten obosit si lipsit de vitalitate. Nu trebuie decat sa te relaxezi si sa te lasi pe mainile pricepute ale Naturo-Esteticianului care sa aiba grija de pielea ta. O ingrijire placuta cu note proaspete, texturi cremoase pentru o piele revitalizata. Pentru inceput pielea este curatata si tonifiata. Apoi urmeaza o exfoliere usoara care lasa pielea catifelata si revigorata. Dupa, un masaj facial cu serul Reviderm – o oxigenare si revitalizare pura. In final, aplicarea mastii de ingrijire si protectie te va ajuta sa ajungi la o relaxare completa.

tratament facial pentru ten obosit

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana); pentru intretinere se recomanda o data pe luna.
🕔 Durata: 1h15

Ingredintele active prezente in fiolele Reviderm pentru ten oxigenat si revitalizat sunt:

🌱 Clorofila vegetala – efect oxigenant, regenerativ
🌱 Aloe Vera – mentine hidratarea si ofera luminozitate pielii
🌱 Ulei esential de Salvie – efect tonifiant, antioxidant
🌱 Ulei esential de Ylang-Ylang – efect echilibrant, calmant
🌱 Ulei virgin de Germeni de grau – consolideaza elasticitate pielii
🌱 Vitamina E – antioxidant, anti radicali liberi
🌱 Ulei virgin de Alune – hranitor

Rezultate:
➡ Piele luminoasa.
➡ Ten stralucitor.
➡ Oxigenare si revigorare a tenului.
➡ Efect anti-imbatranire.

PHYT’S ofera marele avantaj al prezentarii tratamentelor personalizate pe tipuri de afectiuni sub forma de monodoze in “fiole de sticla” de unica folosinta, ceea ce garanteaza igiena si puritate maxima, costurile tratamentelor fiind astfel eficient dimensionate, fara investitii neperformante! Asadar, si tratamentul Reviderm este prezent sub forma de fiole, intreaga placheta continand Lapte Demachiant, Lotiune Tonica, Ser Reviderm, Ser Pres Age si o fiola de Crema Reviderm. La toate aceastea, in cadrul tratamentului, se adauga Masca Energie Vitale. O sa vorbim despre fiecare in parte in cele ce urmeaza.

  1. SÉRUM REVIDERM – Acest fito-complex natural hranitor, bogat in uleiuri de plante si uleiuri esentiale pentru regenerare, vizeaza ridurile si ajuta pielea lipsita de fermitate. Este hranitor si reduce numarul radicalilor liberi, marimea si lungimea ridurilor. Confera suplete si elasticitate pielii imbatranite. Compozitie:

✔Ulei virgin de Germeni de Grau – consolideaza elasticitate pielii, efect anti-rid.
✔Ulei esential de Cimbru, Rozmarin, Chiparos – efect antioxidant, regenerant, tonic.
✔Ulei virgin de Alune – hranitor, antioxidant.
✔Ulei virgin de Floarea Soarelui – pastreaza hidratarea naturala a pielii.
✔Vitamina E naturala – efect antioxidant, anti-imbatranire, pastreaza tineretea pielii.
Contine: Aluna, Germeni de grau, Rozmarin, Vitamina E naturala, Chiparos, Cimbru.

2. SÉRUM PRÉS-ÂGE – Are actiune anti-imbatranire preventiva, revitalizeaza pielea si
completeaza actiunea Serum Reviderm. Complex tensor si iluminant, tenul este astfel mult mai luminos.

✔Menta – reimprospatare
✔Ulei esential de lamaie si valvie – purifiere
✔Extract de Sanziana – stimulare si tonifiere
✔Vitamina E cu origine naturala – anti-radical.

3. Inainte de a trece la ultima fiola, cea verde, esteticianul va aplica MASQUE ENERGIE VITALE – Anti-imbatranire. Ilumineaza, netezeste si reactiveaza stralucirea pielii intr-o clipa. Continut:

✔Scortisoara – efect oxigenant.
✔Clorofila vegetala din Canepa – efect oxigenant, regenerativ.
✔Ulei esential de Chiparos – tonifica pielea.
✔Contine: Caolin, Chiparos,Frunze de palmier, Aluna, Nucsoara, Portocala, Cuisoare.

4. CRÈME REVIDERM – Hraneste si revigoreaza pielea –Revitalizeaza, oxigenaza, hidrateaza si vizeaza primele semne de imbatranire. Ofera protectie impotriva imbatranirii pielii, fiind ideala pentru acel tip de piele foarte obosita si lipsita de stralucire.

✔Clorofila vegetala din Canepa – efect oxigenant, regenerativ.
✔Ulei esential de Muscata – efect astringent.
✔Ulei virgin de Germeni de grau – consolideaza elasticitatea pielii, antioxidant.
Contine: Aluna, Lemn de trandafir, Muscata, Palmarosa, Chiparos, Germeni de Grau, Clorofila vegetala din Canepa.

Clorofila este cel mai important element din lumea plantelor (o sursă inexhausabilă de resurse pe care ni le oferim, de asemenea, numită „sânge verde”, joacă un rol-cheie în viața plantelor prin producerea de oxigen prin procesul de fotosinteză. un rol esențial în oxigenarea celulelor.

ÉNERGIE VITALE – Revitalizant si Anti-Imbatranire,

Produse Pentru Ingrijirea Tenului Acasa

Asa cum va spuneam mai sus, tratamentul Reviderm poate fi continuat si acasa pentru o ingrijire de lunga durata si eficienta a tenului. Utilizarea lor pe termen lung iti vor transforma pielea intr-una luminoasa, oxigenata si cu amprentele trecerii timpului mult minimizate. Gama Reviderm curpinde urmatoarele produse: * click pe poza pentru achizitionare.

crema de fata pentru reinoire celulara

 

 

 

Concentré Reviderm – Ingredientele active de oxigenare si de reinoire celulara, concentratul de revitalizare este o adevarata cura de energie si de aer proaspat, ambele ideale pentru piele obosita.Ingrediente : Clorofila de origine vegetală, Aloe Vera,Plancton, Alge, Vitamina E.

crema de fata din plante

 

 

Crema Reviderm – Datorita proprietatiilor de oxigenare si revitalizare ale clorofilei, Crema Reviderm echilibreaza, regenereaza, hraneste pielea si uniformizeaza tenul. Aceasta crema stimuleaza stralucirea datorita sinergiei Algelor Brune care stimuleaza oxigenarea si sinteza energiei celulare, si Piper Rosu, care activeaza microcirculatia.
Actiunea hidratanta si anti-oxidantii puternici contribuie la revitalizarea pielii si vizeaza primele semne ale imbatranirii.
Ingrediente:Clorofila din plante, Germeni de grau, Muscata, Chiparos.

 

ser pentru fata organic

 

Serul Reviderm – Acest tratament de noapte anti-imbatranire fortifica oxigenarea si curatarea celulelor. Este si astringent si hranitor. Clorofila continuta in acest serum cu uleiuri vegetale revitalizeaza pielea. Readuce viata inapoi in pielea ce si-a pierdut stralucirea sau a fost deterioarata de poluare, avand ca obiectiv semnele premature de imbatranire multumita ingredientelor active hranitoare. Ingrediente: Germeni de grau, Busuioc, Salvie.

masca de fata bio

 

 

 

Masca Reviderm – Aceasta baie nutritiva de clorofila si scortisoara ofera tesuturilor oxigenare si regenerare. Pielea isi recapata stralucirea. Revigoreaza instant pielea mata. Pielea este revitalizata si luminata. Tenul este revigorat si stralucitor. Luminozitate instanta garantata. Ingrediente:Kaolin, Clorofila din plante, Scortisoara, Chiparos.

 

Daca esti profesionist in industria de beauty, esti pasionat si curios de toate inovatiile in materie de ingrijire corporala trebuie sa te lasi cucerit de ritualul Phyt’s de infrumusetare pur organica🌱.

Alege si tu Frumusetea #Naturala #Organica #Protectiva #Nontoxica , oferita de #Conceptul #GWS in Romania!

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center
 
📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 http://gwsconcept.ro/centrul-organic-de-infrumusetare-spa
🌐 Comenzi telefonice la 📞0312 261 200 sau pe site https://Reviderm
 
💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚