In weekendul ce tocmai a trecut ne-am intalnit cu multe dintre voi la Beauty Forum Cluj, acolo unde ati avut ocazia sa stati de vorba cu naturo-esteticienii Phyt’s. Ati descoperit brandul, ati stat de vorba despre detaliile legate de ingrediente, cum sunt extrase si produse si ce efecte au asupra tenului. Mai mult, ati avut ocazia sa le si testati in cadrul standului Global Wellness System.

Pentru una dintre vizitatoarele noastre am ales sa realizam tratamentul Aromalliance Multi Vita pentru ten matur cu numeroase riduri. Este un tratament cu rezultate imediate ce estomeaza ridurile dupa prima sedinta. A fost extrem de incantata de rezultat, iar Phyt’s si-a dovedit inca o data eficienta. Daca vrei sa citesti mai multe despre tratamentele Aromalliance pentru diverse interval de varsta, te invit sa parcurgi acest articol special destinat: Phyt’s Aromalliance Tratamente 100% Organice.

🌱 Ce este interesant de retinut despre brandul nostru? PHYT’S ofera marele avantaj al prezentarii tratamentelor personalizate pe tipuri de afectiuni sub forma de monodoze in “fiole de sticla” de unica folosinta, fiole, ceea ce garanteaza igiena si puritate maxima a ingredientelor, costurile tratamentelor fiind astfel eficient dimensionate, fara investitii neperformante! Noi vrem sa te incurajam sa abordezi frumusetea organica si sa faci urmatorul pas de la Cosmetica Clasica catre Naturo-Estetica. La fiecare eveniment de acest gen vei invata alaturi de noi care sunt secretele Phyt’s, ce tehnici folosim si cum oferim rezultate uimitoare cu produse 100% organice in mix perfect cu tehnicile noninvazive.

Dupa prezenta la Beauty Forum, Luni am fost la Salon Crazy Studio , o oaza de liniste si frumusete unde puteti beneficia de tratamentele Phyt’s. Am testat de aceasta data tratamentul Aromaclear pentru ten gras cu tendinta acneica. Stim cu totii ca este o problmea foarte des intalnita cu care multi ne luptam, asa ca Laboratoarele Phyt’s au venit cu aceasta solutie magica. Imperfectiunile, excesul de sebum, stralucirea si mai mult, pielea grasa, necesita deseori echilibru si puritate. Pentru a raspunde acestor nevoi, Phyt’s a concentrat cele mai pure uleiuri esentiale in inima formulelor sale. Am selectat acele esente ce vizeaza in mod specific problemele pielii cu tendinta de ingrasare, in produse pe care le vei regasi in linia AROMACLEAR. Te invit sa descoperi alaturi de noi ce target are acest tratament 4 in 1, ce probleme vizeaza si cum le rezolva: Phyt’s Aromaclear Blog Article.

Tot la Crazy Studio am testat si tratamentul Panacee. Tratamentul #Panacee poate fi aplicat pe orice fel de ten, chiar si pe cel mai tanar. Imagineaza-ti ce inseamna sa oferi preventie si poate chiar tratarea micilor imperfectiuni, unui ten pregatit sa se hraneasca cu ingrediente din natura. Ii vei oferi #oxigenare#hranire#regenerare celulara si #hidratare. Vei contribui la prevenirea viitoarelor riduri, chiar si a celor mai fine. Altfel spus, poti obtine „tineretea fara batranete” a tenului tau. Panacee nu este doar un Program Global Antiage, ci si un elixir pentru prevenirea oricaror probleme atunci cand este aplicat pe tenul tanar, care inca nu se lupta cu ele. Afla mai multe despre intregul ritual aici: Phyt’s Panacee | Program Global Antiage

Vrei sa incerci si tu acest tratament? Daca esti din Bucuresti, te asteptam la sediul GWS Organic Beauty Center&SPA pentru o consultatie gratuita alaturi de naturo-esteticianul nostru. Iar daca esti din Cluj, cei de la Salon Crazy Studio te asteapta cu bratele deschise.

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

#caravanaphyts2019#nontoxicbeauty#certifiedorganicbeaury
#panacee#arommaliance#antirid#bio#gwsconcept#frumusetesanatoasa 🌿