Laboratoarele Phyt’s prezintă primul tratament de întinerire a pielii, pe bază de Acid Glicolic de origine naturală, pentru piele moale, netedă și radiantă, certificat de Soin Peeling Chimique. Unicitatea acestui tip de tratament nu mai necesita nicio introducere! Phyt’Skin Rénov este primul peeling chimic certificat BIO, bazat pe Acidul Glicolic de origine naturala. Si cu totii stim ca asa ceva nu a existat pana la Phyt’s.

peeling chimic reinnoire celulara

Nu trebuie sa iti fie teama ca tenul tau va avea de suferi pentru ca aceasta presupune o tehnica neinvaziva, un peeling usor, superficial ce nu necesita izolare sociala pana la vindecarea dermului. Este recomandat pentru pielea terna, riduri si alte nereguli cutanate.

Am pregatit un video in care Mihaela Stratulat, trainer Phyt’s Romania, ne prezinta tratamentul Renov, detalii despre fiole si ingredientele continute de aceste produse, alaturi de gama pentru ingrijire acasa. Here we go! Iar daca esti curios cum se aplica tratamentul, scroll down, mai jos vei gasiun video de aplicare Step-by-Step.

Inainte de toate sa aflam ce este un peeling chimic?

Un peeling chimic constă în aplicarea unui principiu activ cu acțiune chimică care provoacă exfolierea pielii, ajută la eliminarea celulelor moarte, la regenerarea mai rapidă a celulelor pielii și la reînnoirea epidermei îmbătrânite și deteriorate pentru o piele mai tânără și mai radiantă.

Un peeling chimic face pielea să arate mai sănătoasă.

  • reduce durerile de piele sau cicatricile acneei,
  • restabilește strălucirea naturală a pielii facială,
  • estompează petele pigmentare,
  • diminuează dimensiunea porilor,
  • reduce ridurile și liniile,
  • înmoaie și tonifică pielea.

Acidul Glicolic de Origine Naturala – Generalitati

Acum ca am descoperit ce inseamna peelingul chimic, sa discutam mai multe despre Acidul Glicolic de origine naturala.

Mecanismul de acțiune, concentrația și pH-ul:

Ca orice acid, punctul esențial al eficienței acidului glicolic este nivelul pH-ului. Într-adevăr, în afară de concentrația sa, cu cât este mai scăzut pH-ul, cu atât este mai acid produsul și cu cât acidul este mai activ.

Formularea cu o concentrație de 30% în acid glicolic și un pH de aproximativ 2,9, Peeling AG30 Phyts arată eficiența după primele sesiuni.

Aspect: cristale higroscopice incolore

Acidul Glicolic Natural din tratamentul Phyt’s are PH = 2,9 si concentratie de 30%. Laboratoarele Phyt’s au obținut acest ingredient din extractele filtrate din trestie de zahăr. Acest tip de Acid Glicolic este cel mai mic din categoria sa, deci are o capacitate mare de penetrare a pielii. Este utilizat frecvent in produsele cosmetice, in special in peelingurile organice. Ce proprietati are asupra pielii tale in timpul tratamentului?

Keratolytic – Modifica coeziune celulelor morte si accelereaza procesul de exfoliere – Accelereaza reinnoirea celulara.

Stimuleaza reinnoirea celulara – Are un efect asupra fibrelor menținând fermitatea și elasticitatea țesuturilor prin stimularea producției de colagen și elastină.

Hidratare – Stimulează producerea de acid hialuronic și optimizează hidratarea stratului cornos.

Vector pentru penetrarea altor ingrediente active – Îndepărtează celulele moarte, îmbunătățește reînnoirea celulelor și reduce dimensiunea porilor.

Cum lucreaza ?

Acidul glicolic funcționează prin contactul cu celulele pielii, fără acțiune mecanică. El are o reacție asupra stratului excitat și are o acțiune de 3 niveluri asupra coeziunii celulare:
1. Reduce forțele de atracție (încărcături pozitive și negative) între membranele de corneocite.
2. Se mărește hidratarea stratului excitat
3. Și modifică matricea intercelulară.

Această acțiune triplă ajută la înmuierea și accelerarea reînnoirii celulelor și, prin urmare, eliminarea celulelor moarte, precum și apariția de „piele nouă”.

Ce este Phyt’Skin Rénov si cum functioneaza?

Phyt’Skin Rénov este un tratament complet de ingrijire a pielii, combinand naturaletea cu eficacitatea, bazat pe conceptul de imbinare a tratamentului profesional cu cel de acasa pentru o eficienta optima si rezultate vizibile rapide. Nu este recomandat pentru pielea sensibila sau cu probleme (acnee rozacee, eczeme).

Peelingul chimic Phyt’s constă intr-un tratament delicat pentru rezultate vizibile instant. Aspectul pielii se îmbunătățește multumita acestui program de tratament ce cuprinde 4 sesiuni. Nu necesită întreruperea activităților sociale sau timp de recuperare.

Utilizare: 4 sedinte de tratament cu o sedinta la fiecare 10 zile. Este necesara repetarea la fiecare 3-6 luni. De cel putin doua ori pe an. Cereti sfatul naturo-esteticianului Phyt’s.

Durata: 45 min.

Ingrediente specifice:

🌱Extract de Trestie de Zahăr: bogat in Acid glicolic, alfa hidroxi acid cu acţiune keratolitica
🌱Aloe vera – hidratant, calmant
🌱Arginina – compenseaza aciditataea Ac. Glicolic
🌱Extract de Arnica – reparator, calmant, relaxant
🌱Extract de Galbenele – calmant, protector

Rezultate:
✔ Piele neteda 90%*.
✔ Redefineste structura pielii 95%*.
✔ Reduce imperfectiunile 80%*.
✔ Pielea este revitalizata.

Daca esti curios cum se aplica tratamentul, scroll down, mai jos este un video de aplicare Step-by-Step a intregului tratament.

Placheta Tratamentului „Phyt’s Renov-Peeling Chimique”contine, 1 fiola Lotion Degraissante, 1 fiola Peeling AG30, 1 fiola Lotion Neutre, si 1 fiola Lotion Post-Peel. Sa vorbim despre fiecare in parte, ingrediente si efectele lor asupra tenului tau. Alaturi de fiole, tratamentul presupune si folosirea altor 3 produse ce vin sub forma de tub : Creme Protect’Active (tub 20g), Lait Demaquillant exfoliant (tub 100g), Masque Reconfort (tube 200g).

  1. Tratamentul Renov incepe cu demachierea tenului, folosind Lait Démaquillant Exfoliant. Formulat cu 1% Acid Glicolic si 1% Acid Lactic pH in jur de 3.3. Catifelat și aromat de fructe. Îndepărtează machiajul și curăță pielea. Aceste microsfere de jojoba iau parte la exfolierea mecanică, în timp ce conținutul său în Acid Glicolic, ingredient activ și acțiune keratolitică pregătește pielea pentru aplicarea Peeling AG30.

tratament anti pete

COMPOZITIE
———————
Extract din trestie de zahar – bogat în acid glicolic, hidroxi acid alfa cu acțiune keratolitică
Microsfere de Jojoba – exfoliere mecanica
Acid lactic – emolient alfa hidroxic acid
Ulei de sambure de Caisa – bogate in vitamina A si E, lupta impotriva efectelor imbatranirii pielii
Ulei de Aluna de padure – hranire
Ulei esential de Portocala – tonifiere si revitalizare
Ulei esential de Grapefruit – astringent.

2. Lotion Dégraissante – Solutie Astringenta, pH ~ 3.5. Îmbogățită cu ingrediente active astringente, Lotion Dégraissante îndepărtează complet machiajul și elimină reziduurile grase pe suprafața pielii. Pregătește epiderma pentru aplicarea Peeling Chimique Phyt și pentru penetrarea omogenă a acidului.

tratament facial organic

COMPOZITIE
———————
Glicerina – hidratare
Apa de floare de Portocal – calmant și răcoritor.
Alcohol – astringent.

3. Peeling AG30 – Gel acid pentru repararea pielii. Formulat cu 30% acid glicolic
pH în jur de 2,9. Foarte concentrat în acid glicolic. Exfoliază suprafața pielii, stimulează reînnoirea vizibil a celulelor pentru întinerirea pielii. Ce oferi clientei? Tratarea neregulilor, rafinarea texturii pielii, reducerea petelor, strângerea porilor, eliminarea liniilor fine, îmbunătățirea elasticității pielii, reducerea petelor de pigment, restabilirea strălucirii și a tenului.

peeling chimic depigmentareCOMPOZITIE
———————
Extract din trestie de zahar – bogat în acid glicolic, hidroxi acid alfa cu acțiune keratolitică
Aloe vera – hidratare si catifelare

4. Lotion Neutre – Solutie cu pH neutru (pH in jur de 7). PH-ul neutru ajută la neutralizarea acidității gelului peeling AG30 aplicat înainte. Formulat cu extracte de plante, cu proprietăți de înmuiere și calmare, elimină ușor acidul glicolic care rămâne pe suprafața pielii.

hidratare organica a pieliiCOMPOZITIE
———————
Arginina –
unul dintre aminoacizii cu pH-ul cel mai bazic, compensează aciditatea acidului glicolic
Trandafir Hidrolat –
astringent, catifelare si revigorare
Glycerin –
emolienta si hidratanta

5. Masque Réconfort – Emulsie de gel revitalizant. pH in jur de 5.5. Îmbogățit în Lotus, Musetel, Aloe Ferox și Arnica. Revitalizeaza si calmeaza pielea. Uleiul său nutritiv ajută la refacerea filmului hidrolipidic și a umidității pielii. Pentru piele hidratata si revigorată.

masca faciala organica

COMPOZITIE
———————

Extract de Lotus – calmant
Extract de Arnica – relaxant
Extract de Aloe Ferox – calmant si regenerant
Extract de musetel – calmant
Aloe Vera – hidratare si catifelare
Acid hyaluronic de origine vegetala – puternic hidratant si regenerant
Ulei de Migdale dulci – catifelare,calmant si hranitor
Glycerin – hidratare

6. Lotion Post-Peel – pH in jur de 5.5. Lotiunea Post-Peel ajută la îndepărtarea mastii.
Pielea este curata fără urme de acid șau mască și este pregătită pentru crema de hidratare a tratamentului de peeling Chimique Phyt.

produse cosmetice organice

COMPOZITIE
———————
Glycerin – hidratare
Hammamelis hidrolata – astringenta si calmanta

7. Crème Protect’Active Varianta Profesionala – Proprietățile de catifelare ale Nalbei sau Galbenelei ajută la calmarea, hrănirea și protejarea pielii iritate de Peeling Chimique Phyt’s. Bogată în ingrediente active hidratante și nutritive, ea are de asemenea rol din restabilirea stratului hidrolipidic pentru a menține epiderma moale și flexibilă.

crema de fata bio antipete

COMPOZITIE
———————
Extract de Nalba si Galbenele – catifelare si calmare
Extract de Floarea Pasiunii – calmare
Extract de Ginseng – stimulare si revitalizare
Extract de Centella – regenerare.
Ulei esential de Lavanda – purifiere si revitalizare
Aloe vera – catifelare si hidratare
Squalani de origine vegetala – previne pierderea apei și restabilește pielea moale și flexibilă.
Acid Hyaluronic de origine vegetala – puternic hidratant si regenerant
Ceara de albine – actiune nutritiva
Vitamina E de origine naturala – antioxidant.
Glycerin – elomiere si hidratare

Protocolul de uz profesional in cazul acestui peeling chimic organic presupune 3 etape principale

1. Faza Pre-Peel: Tenul este demachiat in profunzime si pregatit pentru tratament. Putem folosi atat uleiul demachiant pentru ochi cat si lotiunea demachianta pe baza de apa, in functie de nevoile tenului clientei.

2. Faza Peel: Dupa ce tenul este perfect curat, urmeaza sa aplica o pelicula fina de Peeling AG30 pe fata, din exterior catre mijlocul fetei utilizand miscari liniare, in directia opusa ridurilor. Peeling-ul va actiona timp de 10 minute de la prima aplicare a pensulei pe piele.

3. Faza Post-Peel: Neutralizam aplicand Lotion Neutre pe fata si gat, dupa care, incheiem prin aplicarea Masque Reconfort care va actiona pentru 10 minute pentru calmarea si hidratarea pielii.

Recomandari peeling chimic organic – ingrijire pentru acasa

Cremele Prepar’Active si Protect’Active ar trebui folosite ca si complemente ale tratamentului Phyt’s Professional Chemical Peel astfel:

Inainte de tratament: cu 15 zile inainte de tratamentul Phyt’s Professional Chemical Peel, in fiecare dimineata si seara, aplicati Creme Prepar’Active pe fata (evitand conturul ochilor cu exceptia „labei de gasca”) si gat dupa demachiere si curatare cu produsele Phyt’s.

Pe perioada tratamentului: dimineata aplicati Creme Protect’Active pe fata (inclusiv pe conturul ochilor) si gat, apoi aplicati CremePrepar’Active pe fata (evitand conturul ochilor cu exceptia „labei de gasca”) si gat, dupa demachiere si curatare cu produsele Phyt’s.

Dupa perioada tratamentului: Opriti aplicarea Cremei Prepar’Active dupa ultimul dumneavoastra tratament de la salon. Continuati sa aplicati Creme Protect’Active dimineata si/sau seara inca 15 zile de la terminarea programului.

Recomandari: cu 15 zile inainte, in timpul si 15 zile dupa peelingul chimic profesional Phyt’s, nu aplicati scrub si evitati expunerea la soare sau orice sursa de caldura. In timpul si dupa programul de tratament, aplicati obligatoriu o crema cu protectie solara cu factor de protectie minim 30SPF impreuna cu Creme Protect’Active.

Si pentru ca am vorbit despre ingrijirea tenului acasa,

iata si produsele retail din gama Renov 

tratament facial anti pete

  1. Crema Prepar Active – Cremă catifelata si parfumată, special concepută pentru a pregăti pielea pentru tratamentul Phyt’Skin Rénov. Conținutul redus de acid glicolic ajută la începerea exfolierii delicate pentru rezultate foarte eficiente ale tratamentului profesional. Acid Glicolic 2%, pH ~ 3
    Ulei de Alune*, Ceara de Albine*, ulei de samburi de Caisa*, ulei esential de Portocala*, Vitamin E naturala
  2. Crema Protect Active – Cremă ușoară, îmbogățită cu ingrediente active naturale, cu proprietăți de catifelare furnizate de Nalba, Nalba Mare sau Galbenele. Calmează, hrănește și protejează pielea iritată de actiunea acidului glicolic. Cu o concentrație ridicată de ingrediente active hidratante și nutritive, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic și a pielii catifelate și netede.
    Nalba*, Galbenele*, Floarea Pasiunii*, Ginseng*, Aloe vera*, Acid Hialuronic natural, Ceara de Albine*

🌱Alege si tu Frumusetea Naturala, Organica, Protectiva, Nontoxica, oferita de Conceptul GWS in Romania!

Iar daca vrei sa descoperi un tratament facial antirid de exceptie, adaptat nevoilor tenului matur intre 30 si 50 ani, te invit sa citesti articolul nostru destinat exclusiv acestui tip de tratament: Tratament Antirid De Exceptie | Phyt’s AROMALLIANCE Aliatul Tau Impotriva Imbatranirii Tenului

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–