Laboratoarele Phyt’s au identificat probleme cu care femeile se lupta dintotdeauna: celulita, lipsa de fermitate si tonus. Din acest motiv, au conceput un intreg program de slabire si fermitate, 100% organic, o alternativa sanatoasa pentru aparatele de slabit cu care ne-am obisnuit pe piata. Vorbim despre doua tratamente inedite si unice in industrie:

1. Program de Pierdere in greutate – Slabire cu Minceur Bio-Active
2. Program Remodelare si Fermitate Corporala – Bio-Sculpteur

Aparatura promovata in industria de remodelare corporala actioneaza exclusiv mecanic, si implica asadar dieta si sport acasa, in timp ce, tratamentele 100% organice cu ingrediente active actioneaza si la nivelul profund al pielii. Mai mult de atat, actioneaza pe intreaga durata a zilei, chiar si dupa ce ai parasit centrul nostru de frumusete. Masajul mecanic cu bete de bambus si cel manual vor ajuta ingredientele active sa penetreze profund tesutul gras si sa actioneze exact acolo unde zona este stimulata. Iar ceea ce este unic, este faptul ca rezultatele se vad dupa prin sedinta.

Vom vorbi astazi despre tratamentul Minceur Bio-Active. Modelul din pozele de mai jos este la prima sedinta Biominceur, si puteti observa ca pielea este deja mai plina, uniforma, hidratata, iar denivelarile cauzate de celulita sunt mult estompate.

Acest tratament, efectuat in 10 etape, incepe cu o evaluare detaliata a organismului, care ne permite sa personalizam tratamentul pentru a garanta o abordare personalizata si cele mai bune rezultate posibile. Pe parcursul tratamentului vom folosi tehnici de modelare mecanica cu bete de bambus, un masaj sub semnatura Phyt’s, care isi propune sa stimuleze intens, sa faciliteze penetrarea ingredientelor active si sa creasca ritmul de slabire al organismului tau.

Utilizare: 2 sesiuni pe saptamana, minim 6 sesiuni.
Durata: 🕒 45min

Ingrediente specifice:
☘ Cafeina naturala- Actiune de ardere, Stimuleaza si intareste lipoliza, Ajuta la reducerea volumului de adipocite
☘ Scortisoara- Reduce capacitatea de preluare a grasimilor
☘ Papaia- Activeaza metabolismul celular pentru a arde grasimea

***Fiecare program de ingrijire Minceur Bio-Active va fi mai eficient cu aplicarea de doua ori pe zi a Gelului cu Dubla Actiune Caféine & Pepper.

Tratamentul Minceur Bio-Active consta in 5 etape principale, unde vom folosi produsele din fiolele plachetei. Iar in acest articol o sa iti oferim si detalii despre ingredientele produselor si efectele lor.

Etapa 1: ETAPA DE PREGATIRE, unde vom folosi Amplificator Caféine & Pepper, un amplificator de pierdere in greutate, ce garanteaza o scadere in centimetri rapida. Contine 2 ingrediente active principale cu efect dualNatural Coffeine – are actiune de ardere a grasimilor si ulei de Piper Roz – actiune lipolitica.

Etapa 2: ETAPA DE STIMULARE, etapa in care naturo-esteticianul va folosit fiola Starter. Stimuleaza efectul hiperemic cu Ulei esential de Scortisoara si Ardei iute, de unde si culoarea rosiatica a produsului. Aceasta etapa incalzeste pielea pentru actiune lipolitica mai puternica, in timp ce naturo-esteticianul realizeaza miscari energice si modelatoare cu betele de bambus. De ce folosim betele de bambus?

➡Elimina celulele grase
➡Actiune profunda de scadere in greutate
➡Reduce aspectul pielii de coaja de portocala
➡Reduce contactul intre mana esteticianului si produsul STARTER

Etapa 3: ETAPA DE VITALIZARE.  Fiola Complexe Body Activ’ hraneste si pastreaza elasticitatea pielii. Hraneste si ofera fermitate cu ajutorul uleiurilor de Grau si Floarea Soarelui si decongestioneaza cu ajutorul ingredientelor active pentru piele tonifiata. Naturo-esteticianul va realiza miscari de ardere a grasimilor prin masaj manual ce va oferi redefinire si remodelare a zonelor targetate.

Etapa 4: SENZATIE INSTANTA DE RACORIRE cu Gel Froid cu efect de Igloo, ce stimuleaza circulatia sangvina si tonifica profund pielea. Contrastul termic dintre etapa anterioara care a incalzit pielea si aceasta etapa care raceste , va ajuta la tonifierea tesutului. Stim cu totii ca pentru o piele ferma este indicat sa alternam apa rece si apa calda atunci cand facem dus. Ei bine, la fel se intampla si in acest caz, doar ca actiunea are loc in profunzimea pielii. In etapele anterioare am ajutat produsele sa penetreze pielea iar acum ne vom bucura de actiunea lor pe durata intregii zile.

Etapa 5: Bineinteles ca vom incheia cu ETAPA DE RELAXARE SI TONIFIERE, cu ajutorul fiolei Chrono Stimulateur, un amplificator de fermitate ce faciliteaza drenajul si eliminarea grasimilor, in timp ce pastreaza hidratarea pe parcursul intregii zile.

Iar daca esti curioasa sa descoperi detalii si despre celalt tratament, te invit sa parcuri articolul nostru in care am povestit cu voi despre ce inseamna slabire si cum putem remodela corpul cu produse 100% organice: Tratament Organic Phyt’s Profesional Pentru Slabire Si Fermitate

Si pentru ca aceste tratamente pot fi accesate exclusiv in salon, Phyt’s a venit cu o gama intreaga de produse ce pot fi folosite acasa, in propria intimitate si in propriul comfort. Phyt’s recomanda sa le folosim in scheme de ritualuri, in functie de nevoile noastre. Asadar, te invit sa citesti articolul dedicat gamei de ingrijire pentru acasa Silhouette, articol unde vei gasi solutia pentru orice problema cu care te lupti: Gama Phyt’Silhouette, Produse 100% Organice Pentru Slabire Si Tonifiere

Vrei sa le achizitionezi? Viziteaza magazinul nostru online Phyts Romania

Daca nu esti inca familiarizata cu tratamentele organice Phyt’s si vrei sa descoperi detalii despre brand te invitam sa participi la unul din seminariile profesionale pe care noi le organizam la sediul GWS Organic Beauty Center. In cadrul acestor cursuri testam produsele, vorbim despre ingrediente, origine si efecte, testam tratamentele si invatam tehnicile specifice Phyt’s. Urmareste pagina noastra de facebook unde vom anunta fiecare astfel de eveniment: Phyt’s Romania.

✅ Distribuitor PHYT’S France in Romania > Global Wellness System
💟 Unde gasiti serviciile si produsele?
La Centrul de Sanatate, Frumusete & SPA | GWS Organic Beauty Center&SPA

📍 Strada Economu Cezarescu nr.31 B, Bucuresti
🌐 www.gwsconcept.ro
🌐 www.phytsromania.ro
📞0312 261 200

💚 Lots of green and healthy hugs from us 💚
————- GWS Organic Beauty —————–