ilan laufer

Unul din cei mai frumoși și de succes bărbați din România, Ilan Laufer, este un împătimit al sportului și al antrenamentelor de fitness. Dacă de curând, la rugămințile familiei și ale soției sale, Alina, a renunțat să mai participe la periculoasele curse de motociclism internaționale, omul de afaceri nu concepe să trăiască fără să meargă la sala de sport, chiar și atunci când are dureri sau alte neplăceri. În urmă cu 6 luni, Ilan a suferit o operație la genunchiul stâng iar recent s-a accidentat la umărul drept. ”La recomandarea soției mele, Alina, am descoperit aparatul Papimi NanoPulse Therapy System, care prin intermediul impulsurilor electro-magnetice înalt pulsate și cu perioadă scurtă de atac, ajută la îmbunătățirea mobilității articulare, recuperarea rapidă a funcționalității precum și creșterea rezistenței la întinderea ligamentelor și îmbunătățirea metabolismului celular.

Personal, am făcut deja câteva ședințe și sunt foarte mulțumit pentru că am descoperit aici exact tratamentul de care aveam nevoie. Mi s-a întâmplat de multe ori să aud reclame la diverse aparate sau metode de recuperare, dar la Centrul de Medicină Integrativă Global Wellness System, lucrurile sunt exact cum sunt prezentate. De la început am simțit că dispozitivul medical lucrează și reface zona cu probleme. Eu mă antrenez de 4-5 ori pe săptămână, antrenamente foarte dure, și atunci este nevoie să am mare grijă de corpul meu. Orice accidentare ușoară netratată poate duce la operații chirurgicale”, explică Ilan Laufer.
Printre sportivii care au testat cu succes beneficiile Papimi NanoPulse Therapy System se află foști jucători ai echipei de baschet Steaua CSM EximBank, campioanele olimpice Viorica Susanu și Monica Roșu, echipa națională de Kempo a României, Ciprian Anton, campion național la tenis în scaun cu rotile, cunoscutul cântăreț Adrian Enache sau celebrul club de fotbal Lazio Roma.